Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
Ayumi bun venit in clubul select al burticilor si mamicilor cu gemeni si tripleti . Iti doresc o sarcina usoara si nu te panica, ca nu ai de ce! E super sa ai gemeni, chiar daca intr-o perioada e mai greu (din maimulte puncte de vedere: si fizic, si emotional si financiar)
Lachi ehe... ingrosi randurile mamicilor cu printese. Felicitari! Sa fie sanatoase si sa stea cuminti la burtica acolo! Bafta la cerclaj, te asteptam tot cu vesti bune
Domnule sot al Moncai, in primul rand felicitari, taticule! Sa iti traisca nevasat si copilasii. Ai dat de baut? Noua nu ne faci cinste (macar virtual)? Ma bucur ca sunteti toti acasa, fericiti si sanatosi. Cu mancatul, nu stiu ce sa spun. Daca nu plang, inseamna ca probabil nu le e foame. Urmariti-i cum iau in greutate. Daca cresc bine, nu va stresati. Nu mananca in sensul ca mananca rar, sau ca mananca putin? Cum va dati seama cand sug ca nu papa destul? Asteptam detalii! Crestere usoara si spor la papat!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
monica_b spune:
Laura25: Multumim frumos pentru urari. Asa e bine?
Acum revenind, baietelul de exemplu maninca rar si putin (sau cel putin asa ni se pare noua). Suge de 2-3 ori de la sin si pe urma ba se uita pe pereti, ba adoarme cu sinul in gura. Am incercat sa-i dam si completare si mai mult de 10 ml nu prea bea.
Cica la 2 fetita a supt cam juma' de ora la sin, iar baiatul a papat cu greu cam 50 ml de lapte din biberon.
Om mai vedea.
Monica 35+
mamaana spune:
buna fetelor,
scriu acum putin ca au adormit amandoua fetele si vreau sa ma apuc de mancare, calcat... nu stiu ce au, dar de cateva zile nu mai au acelasi program si nu mai pot face mai nimic; bine macar ca dorm noaptea - se scoala numai sa manance o data sau de doua ori
Laura de fiecare data cand ma uit la pozele tale ma umplu de bucurie.Ma bucur ca esti mai bine.
Ayumi bine ai venit! Sa ai o sarcina cat mai lunga si fara complicatii. Eu am nascut la 36 de saptamani si 1 zi, voind sa nasc natural, dar pana la urma cu cezariana. Statistic, gemenii se nasc mai mult la 36 de saptamani.
lachione felicitari pentru fetite!
multa rabdare tuturor,
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete
ainia spune:
Multumesc frumos pentru felicitari, fetelor! A dezvoltat Tea o rapiditate in miscari, mama-mama....Imediat e in picioare
AYUMI bine ai venit! Sarcina usoara si fara probleme iti doresc! Ai mei gemeni au fost nascuti la 38 sapt si 3 zile cu greutatile de 3,100kg Rares si 3,530Kg Tea. Am avut in burtica 6 kile jumate de copii
Tatiana felicitari baietilor! Ce-o sa mai alergi dupa ei, unul in stanga, celalalt in dreapta...Te asteapta o cura de slabire soc !
elyanne ma bucur ca ti-au crescut pretentiile! La mai multe saptamani! 38 sa fie! Habar nu am avut ca e data gresita. Zicea Monica despre ai mei ca sunt nascuti o data cu ai Otiliei-cred, insa eu am crezut ca ii crede mai marisori din cauza ca sunt ei mai pletosi...Povestea mea am scris-o in Word, mai am un pic de retusat la ea...lachione felicitari, sa-ti traiasca fetele! Nu o sa simti nimic la cerglaj, stai linistita!
MadyEr Apropo de gemeni, colegii sotului meu radeau de el de genul: "Ce faci , mai Cristi, joci la dublu?" sau "Se vede ca <<ai facut-o>> doua zile la rand!" Asta e...
Domnul sot al Monicai ( zic si eu ca Laura) va felicitam pentru cea mai mare realizare din toata viata voastra! O pupam pe Monica! Eu zic sa va luati un cantar pentru copii si atunci veti sti sigur daca se satura bebeii pt ca veti vedea cum iau in greutate.
Laura nu ti-am vazut zambetul!
Lavinia
pozele mele
ainia spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=249244&cdate=20070222&ctime=103526" target="_blank">Tea
Lavinia
pozele mele
ainia spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=249244&cdate=20070222&ctime=231614" target="_blank">Rares
Lavinia
pozele mele
MadyEr spune:
Buna mamicilor!
Lachi, felicitari pentru fetite. Sa fie sanatoase si sa stea in burtica cat mai mult posibil. Te asteptam cu vesti despre evolutia lor.
Eliana, iti doresc sa ajungi la 38 de saptamani. La tine se misca copii mult ca fetitele mele dau adevarate lupte?
Monica si sotul, felicitari pentru bebei. Ma bucur ca sunteti bine acasa. Cum spunea si Lavinia cred ca cel mai bine ar fi sa luati un cantar si in cazul in care nu iau in greutate sa discutati cu pediatrul.
Mady 30 + +
raluk_dobos spune:
Lauracatu, multumesc pentru raspuns...nu am intrebat medicul pentru ca stiam ca pina in luna a 8a nu e nici o problema( la sarcina unica),si chiar mi-a fost rusine sa intreb...cand merg la medic vorbim mai mult de analizele sangelui care nu ies f bine...
Apropo si pe voi va dor incheieturile degetelor????Mai ales dimineata nu pot sa strang pumnii...voiam sa stiu daca e normal la sarcina sau nu...
Raluca 30+
Laura25 spune:
Lavinia super, super scumpi! Ce grasunei sunt si pletosi de numa-numa! Dulci foc si mi se pare ca seamana foarte tare intre ei.
Monica (sau sotul) din cate imi amintesc eu, nici Rares in a doua saptamana de viata nu manca mai mult de 50-60 ml la o masa si el s-a nascut cu 2900g. I-a vazut un pediatru de cand ati venit acasa? Sa nu va apucati sa le faceti proba suptului,ca numai va stresati degeaba. Monica, stai linistita, odihneste-te si nu-ti fa griji de pe acum, ca au nevoie copilasii de tine si de lapticul tau bun! Este la subiectul cu prematuri o discutie despre cat ar trebui sa pape un bebe si o fata zice ca ar trebui sa bea 110-150 ml pe kg corp pe zi. Deci Andrei ar trebui sa bea aprox. 300ml -350ml/zi.
Shtrumphii sunt bolnavior . Au inceput cu o tuse cam de 2 zile si azi am fost la pediatru. Rares are rosu in gat, iar Biancai i se aude ceva la plamani. Amandoi au o tuse cu expectoratie, un pic de muci de azi, dar nu au febra, se joaca, papa. Sunt un pic mai mofturosi ca de obicei, dar incerc sa le intru in voie.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
elyanne spune:
Laura multa sanatate sa treaca repede.
Monica bine ati venit acasa!
Eu nu stiu ce sa va zic cu mancatul... In primele luni mandra mea a papat la san si nici nu i-am facut vreodata proba suptului, ca sa aflu cat mananca. Pediatrul ce zice? Cat ar trebui sa manance pt. inceput?
MadyEr si eu iti tin pumnii sa ajungi la cat mai multe sapt. De preferat 37-38
Ai mei bb-ei s-au facut mai puturosi in ultimul timp... S-a miscorat spatiul pe acolo... Si ai mei faceau adevarate acrobatii cu ceva timp in urma... Acum se zbenguie mai putin... O fi normal?
lachione tinem pumnii sa fie totul bine. Atseptam vesti de la tine cand ajungi acasa
Ainia cand e gata povestea, faci un subiec nou la subforumul "gemeni, tripleti sau mai mult..." Si dupa aia facem si linkul. Hai cu povestea... ca vrem sa citim.
Am vazut filmuletele
Eu ma fost aseara in Auchan... sa termin cu bagajul de spital. Mai aveam de luat diverse... si trebuia sa le iau eu... nu ma bazam pe al meu sot. Asa ca am terminat la capitolul asta.
Mai am cate ceva de lucru... trebuie sa termin si cu astea... sa plec linistita la spital.
S-a mai nascut o stea