Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MULTUMESC ELYANNE !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, imi place sa vad atata activitate pe aici!
Eliana, ma bucur tare mult sa aud ca esti si relaxata! Si tu si colul Oau, mai sunt 9 zile??? Ce super! Abia astept sa incep si eu numaratoarea inversa!

Anail, ma bucur ca si vestile de la tine sunt ok! 9 mmartie suna foarte bine si sper ca vei reusi sa stai cuminte pana atunci!

Elenita, foarte emotionant slideshow-ul! Mi-a placut la nebunie!

Lavinia, iti multumesc din suflet pentru preocupare! Intr-adevar, am reusit sa ajung la un al doilea diabetolog, care a fost foarte dragut si mi-a povestit mai multe pe acest subiect. El mi-a spus ca testul se considera picat in momentul in care doua valori din trei iti ies peste limite (la mine nu era cazul), iar valoarea care la mine depasea limita era foarte putin peste (142 fata de 140). Asadar, din punctul ei de vedere, ar trebui sa-mi iau glicemia saptamanal pentru urmatoarele 2 saptamani si apoi sa repetam testul! Pana atunci, mi-a recomandat un regim mai usor de tinut: fara dulciuri, fara prajeli, fara carne de porc, dar in rest, fructe, lactate, carne alba, fara nici un fel de restrictii! O sa va tin la curent cum evolueaza lucrurile!

Pupici tuturor mamicilor de aici!

Mari 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Buna, fetelor!
Abia acum am apucat sa citesc ce ati mai scris.Timpul ,din pacate nu prea mai imi ajunge,mai ales ca de azi a venit acasa de la bunici si fiica mea cea mare ,Daria.
Va felicit pe toate pentru realizarile voastre.
Eliana,iti tin pumnii sa ajungi si tu macar la 36 sapt(daca nu la mai multe).
Anail,si la tine mai e un pic.Succes!
Elenita,superbe fetitele.Sa-ti traiasca!

Flavia,.
Noi suntem bine,laptele meu se cam termina,asa ca papam din ce in ce mai mult lapte praf.Bebeii cresc bine,au 2,950kg si 2,800kg.
Va pup si fug ,ca deja Stefan plange de foame.

Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

fetelor daca aveti poze in concurs 2006 in imagini sa spuneti pag si numele fotografiei sa le votam
noi avem la pag 3 AM TRIPLETI

PUPICEI

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

msemcu ma bucur din suflet ca sunteti bine! Citisem eu ceva despre asta si spunea ca testul nu e concludent facut o singura data si ca trebuie o monitorizare, oarecum, pentru a se putea pronunta daca exista cu adevarat o problema... si ai grija de micute...
levi imi pari fragila rau din fotografii...Cred ca iti trebuie totusi un picut de ajutor... Mai ales ca acum o ai cu tine si pe Daria. Mie mi se pare ca a trecut un secol de cand am fost asa ca tine, la inceputuri Iti doresc multa putere! Se fac ei mari!

Lavinia
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!
Elyanne ma bucur ca te simti mai bine si ai ajuns deja la numaratul zilelor in loc de saptamani. Iti doresc sa ajungi macar pana acolo, daca nu mai departe. Pe mine doctorul m-a amenintat ca trebuie sa rezist pana in saptamana 37. Multa sanatate in continuare si sa auzim numai de bine!In ceea ce priveste burta , daca rezist sunt convinsa ca o sa ajung cam asa, dar merita.
Elenita, fetitele mele nu sunt identice sau cel putin asa ar trebui sa fie. Bine, din cate am citit cazurile in care gemenii bivitelini sunt identici sunt foarte rare, asa ca banuiesc ca o sa fie diferite. Sunt foarte curioasa cu cine o sa semene. Eu sunt satena si mai mica de inaltime (1.60), iar sotul este blond si inalt (1.90) asa ca s-ar putea sa fie foarte diferite. Va trebui probabil sa demonstrez ca sunt gemene
Lavinia, multumesc de intrebare. Suntem bine deocamdata. Duminica am exagerat putin si am avut ceva contractii, asa ca acum stau cumintica.
Anail, ma bucur sa aud vesti bune de la tine. Iti tin pumnii pentru 9 martie! Mai este putin si o sa-ti vezi ingerasii.

DPN-ul la mine este 02.05.2007, dar nu cred ca o sa rezist pana atunci. Sunt fericita daca ajung la mijlocul lui aprilie. Sper numai sa nu se hotarasca fetitele ca vor sa ma vada de Pasti.

Multa sanatate tuturor mamicilor!

Mady 30 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

De azi a inceput zodia pestisorilor... asa ca baietii mei vor fi pestisori, ca mami

N-am noutati... astept cuminte sa merg urmatoarea consultatie, saptamana viitoare... Nopatea nu dorm cine stie ce.. 5-6 ore adunate si alea chinuite...

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am citit cumintica zilnic tot ce ati scris, m-am uitat la poze, dar nu am prea fost "in the mood" cum zice sor'mea sa scriu. Cred ca ma prinde din urma o usoara depresie. Incerc sa ma abtin, dar .

Ma bucur nespus ca am citit multe vesti bune de la gravidutzele cuminti . Liana imi pare rau ca tu esti bolnavioara, dar acum e bine macar ca nu e o boala care sa-i afecteze pe cei mici. Sanatate multa si mai rezista un picutz!

Lavinia felicitari domnisoarei pentru performanta. La noi tot timpul Rares a fost mult inaintea Biancai la abilitati fizice, dar stiu ce mult te bucura fiecare noua "cucerire". Sanatate multa si asteptam sa ne spui ca au inceput sa faca primii pasi .

Luminita iti doresc multa putere si sanatate. Cred ca iti e tare greu cu 3 copilasi, dar si implinirile sunt pe masura. Felicitari pentru greutatile baietilor. Au crescut foarte frumos!

I-am cantarit si eu pe ai mei zilele trecute si am constatat cu un pic de dezamagire ca s-a marit mult diferenta de greutate dintre ei. Pana in toamna, Rares era mai greu cu 2 kg, acum e cu 3 kg. El a luat in greutate mult mai bine, desi mananca acelasi lucru si cam in aceeasi cantitate. E drept ca si in inaltime el a crescut mai mult in ultimele luni. Acum Bianca are 9700g si 76cm, iar Rares 12750g si 84cm. Important e ca sunt sanatosi. E tot ce conteaza.

Oana am dat vot maxim RAI-ului. Din cate am vazut pana acum, conduceti detasat! (e drept ca am ajuns abia la pag.5). Noi suntem pe pagina 4. Am votat, binenteles si romanasii Otiliei
Sper sa imi revin psihic si fizic si sa scriu si eu mai des. Sunt cam obosita si problema e ca am din ce in ce mai putin ajutor. De fapt, nu ma ajuta nimeni . Asta e ... noi sa fim sanatosi!

Am editat, ca scrisesem gresit "romanasii Laviniei" in loc de Otiliei.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Laura te inteleg perfect cu mood-ul, iar cand nu ai pe nimeni sa te ajute e si mai rau; eu incerc sa nu
ma gandesc cum ar fi sa ma ajute cineva; iar cu Bianca, nu-ti face mari griji, doar stii ca toti copii au pusee de crestere, iar acum s-a intamplat sa creasca Rares intai; asa cum ai zis, important e ca sunt sanatosi

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Laura
si eu te inteleg. Incearca sa gasesti timp pentru tine. Eu sunt o fire dinamica si am mers la servici chiar dupa primele luni. La inceput ma duceam ca si in plimbare. Apoi dupa 1 an am reinceput serviciul. GAseste pe cineva care sa stea macar 1 ora 2 pe zi si tu sa iesi, sa te plimbi, sa faci o schimbare. SI eu am stat singura cu amamdoi si erau zile cand eram nevoita sa stau numai in casa. Ma simteam coplesita de tot ce intervenea (si eu sunt optimista, in general).

Tuturor mamicilor rabdare si sanatate, copiilor intelepciune si viitoarelor mamici putere si odihna.
Otilia

Mergi la inceput