Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Lachione chiar daca nu ai noutati, mai treci sa ne spui ce si cum. Tinem pumnii la cerclaj, sa vii repede acasa. Si sa aflati ce se ascunde in burtik. De obicei, Iosup nu da gres nici la varste mici de sarcina. Asa ca sa ai nume pregatite... daca vede ce sunt, nu te lasa pana nu-i zici numele...
MadyEr multumesc mult de tot. Si tie iti doresc sa-i tii cat mai mult in burtca, fara probleme (atat cat se poate la o sarcina gemelara). Sa fie sanatosi, sa scapati repede din spital.
Acum am vazut ca n-am trecut in lista ca ai doua fetite... modific imediat.
Nici burta mea n-a fost prea mare pana de curand... las' ca o sa creasca si a ta... stai fara grija... Sa vezi atunci distractie.
Ainia gata, am putut sa vad pozele... si-a revenit yahoo-ul. Scumpi foc bb-ii si grasuni
Eu pierd toata ziua pe forum... trebuie sa-mi umplu' timpu cu ceva... asa ca v-am capiat cu mesajele mele Nu ma injurati prea tare.
S-a mai nascut o stea
oanna3 spune:
din pacate eu nu am prea mult timp liber... mai intru va mai citesc si va felicit pe fiecare in parte pt toate realizari de zi cu zi caci stiu cat de importante sunt..., dar de scris nu prea apuc
sunt fericita ca baietii o tin una-ntr-una cu mama, baba (Ingrid vorbeste deocamdata doar pe lima ei)...ca stau bine in fund si tot mai bine in picioare... ca papa din ce in ce mai bine atat laptele cat si hrana solida
daca ar dormi mai bine noapte as fi mai mult decat multumita
pupicei
www.dropshots.com/oanna3
iubesc si sunt iubita
elenita spune:
Buna, fetelor!
Lavinia, Eliana, Lachione, Mady, multumesc pentru cuvintele frumoase!
LORELAI,multumesc pentru sustinere! Am inteles ca faci parte din organizatia mamicilor de gemeni. ma bate si pe mine gandul sa ma inscriu in clubul mamicilor de gemeni de aici, e o ocazie de a face schimb de experienta si de a invata multe.
LAVINIA,felicitari micutei Tea , e o scumpete, si la cat mai multe realizari! Am vazut pozele, gemenutii seamana bine intre ei. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii!
ELIANA,ma bucur ca te simti mai bine. Hai, ca mai ai putin, tinem pumnii sa fie totul bine!Am vazut burtika, nu e chiar "burtoi", cum zici tu, e o burtika frumoasa cu doua comori.
Intr-adevar, Stephanie este mai grasuta decat Shania, cu 300 de grame, dar ea a fost cea mica la nastere. Cred ca a luat mai mult in greutate pentru ca mananca mai bine, in timp ce cu Shania am avut probleme cu colicii.
LACHIONE,iti doresc multa sanatate si tinem pumnii la cerclaj!Parca ieri eram si eu la 13 saptamani! Ce repede trece timpul!
MADY,multa sanatate si sa tii cat mai mult printesele in burtika! Vor fi identice sau nu?
Raportez si eu cu bucurie, azi noapte am dormit 5 ore fara intrerupere, fetele mele au dormit de la 11 pana la 4 dimineata!
Si ca sa nu ziceti ca fac discriminare intre copiii mei, va arat www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55899495" target="_blank">aici si pe fata mea cea mare, Ioana. Am crescut-o singura, tatal ei ne-a parasit cand ea avea doar un anisor.
va pup,
elenita, mami de Shania & Stephanie(26 dec.2006) si Ioana (22 iunie 1995)
ainia spune:
lachione sa ne scrii sa ne spui ce zice medicul dupa ce te vei duce la control. Chiar, la nume v-ati gandit(chiar daca nu le stiti inca sexul) ? Noi numele fetitei l-am ales de mult timp, imediat dupa ce am aflat ca vom avea fata, insa la baietel nascusem si nu se hotarase sotul. Mi-a venit cu o listoaie cu nume de baieti in care subliniase pe cele care ii placeau...le-am citit si cum am ajuns la Rares am zis "gata, Rares punem!" si nici nu am mai citit mai departe
tatiana dupa cum ti-am mai spus, frumosi mai sunt copiii tai (si Clara, bine-nteles) si vad ca se joaca frumos si se inteleg bine!
elyanne - o burtica frumoasa! Ca si mamica, de altfel!asteptam vesti despre cum te simti
elenita felicitari pentru fetele tale care te-au lasat sa dormi atatea ore Asa au fost si ai mei, se culcau pe la 10-11 si se trezeau la 3 dimineata, apoi la 4, apoi la 5 si tot asa...acum se trezesc la 8 dimineata. Nu ma intreba ce le-am facut, ca nu stiu..Asa a vrut Dumnezeu... O adevarata domnisoara este Ioana! A, si pentru tatal ei care v-a parasit cand avea Ioana 1 an - Dar poate ca a fost mai bine asa...
msemcu asteptam sa ne scrii ce ti-a zis diabetologul.
MadyEr asteptam sa ne spui cum va simtiti toti trei!
Lavinia
pozele mele
anail spune:
Buna la toata lumea!!!
Fetelor ieri am fost iar la doctor si se pare ca mai am 3 saptamani....mi-ai facut programare la cezariana pe 9 martie,deci ramane sa stau cuminte sa pot duce pana atunci...Dumneazeu sa ne ajute ELIANA!!
In rest nici o noutate...pielea ma mananca in continuare...se intampla cand am zile mai bune,dar de ieri de ex asa mancarimi am avutsi ma trezesc noapte fac un duc mai rece si ma culc inapoi.....abia astept sa treca....va spun fetelor ca-i ingrozitor de neplacut.
SHEANNAMP ca mi-ai raspuns si iti multumesc!!!
ELENITA ce minutate sunt fetitele tale!!!
Va salut si pe restul mamicilor si viitoarelor mamici!!
Am pus ceva poze noihttp://community.webshots.com/user/lianafain
Liana34 sapt
ainia spune:
Buna dimineata ! Ce liniste e aici ...
Anail ti-am vazut pozele. dupa tortul tau
Ma bucur ca te-ai descurcat in legatura cu mancarimile si iti doresc ca in 9 martie sa faci cezariana !! Nu mai devreme !
Elyanne, ce faci ? Da un semn, nu ne face sa ne luam de ganduri!!!
Lavinia
pozele mele
elyanne spune:
Neata... prezenta la raport
Sunt bine... cred ca prea bine daca m-am apucat de dimineata sa fac cremsnit... Daca imi era pofta ... de vreo sapt. ma uit la foile de cremsnit si astept sa se faca singur sau sa imi cumpere al meu sot
Da' promit ca stau cuminte toata ziua... si nu mai fac nimic.
anail Multumesc mult, la fel iti doresc si tine... sa te ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine pana pe 9 martie. Am vazut si pozele... nici tu n-ai burta f. mare.
ainia cu multa placere.
Elenita wow... ce fata mare si frumoasa ai
si promit ca o sa aflati daca, cand, cum plec la spital... daca nu apuc eu sa va scriu, are cine Ca sa nu ma dati la disparuti.
A... au mai ramas 9 zile (pana la 36 de sapt.)
Acum am trecut la zile, de la saptamani... Daca reusesc sa ajung pana acolo, nu-i nici o problema... incep sa aduag zilele peste.
S-a mai nascut o stea
Flavia-Ioana spune:
ELENITA SA ITI TRAIASCA PUIUTELE !!! SUNT SUPERBE !!!
ELYANNE DOAMNE AJUTA, MAI REZISTA !!!
MONICA SA ITI TRASCA BB-II SI SA FITI SANATOSI !!!
LEVI, LAURA, OANA
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
Flavia-Ioana spune:
INCERC SI EU FAZA CU POZELE MELE...SA VAD DACA IMI IESE
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
pozele mele