Cum arata Loredana Groza!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Clover spune:
marybell, sterge numele de familie al colegei tale. Nu se face...
Cu o singura chestie nu sunt categoric de acord, cum ca nu are o voce deosebita.
Keep the promises you make to yourself.
Ana68 spune:
Hai sa-mi dau si eu cu parerea aici,dupa ce am ascultat "Buna seara iubito!" pana mi-au dat lacrimile si am topait maruntel in scaun pe "Lele"...
Nu mi se pare inspirat clipul pentru "Buna seara iubit!",dupa parerea mea se potriveste ca nuca-n perete...ma rog!
Sincer,nici pe mine nu ma intereseaza cate operatii estetice si-a facut Loredana,cati "porumbei" poate scoate pe gura atunci cand e pe sticla sau in interviuri,cum se poarta cu familia ei(banu' iti da putere si aroganta) sau mai stiu eu ce alte noutati gen cat si-a scurtat sau lungit nasul,cat s-a siliconat de mult sau putin si asa mai departe....
Pe mine intotdeauna m-a socat de cate ori a aparut pe micul ecran...prin felul ei deschis catre nou si lipsa ei de inhibitie...E o femeie care a razbatut si,indiferent de metodele prin care a facut asta...uite ca inca e in top si are o groaza de fani...
Eu nu ma numar printre fanii ei,dar imi plac unele melodii cantate de ea....cel putin pe "Ziga Zaga" si pe "Lele" m-am zbvantzuit impreuna cu fiica-mea,pana n-am mai avut aer...Iar "Buna seara iubito!" a fost melodia adolescentei mele...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Alina spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
mie imi place de ea. apropos, cam cati ani are acum?
Vio
E nascuta in 9 iunie 1970...deci in citeva luni face 37 ani.
Alina
nikole spune:
quote:
Originally posted by goanga23
nikole,
eu am plans din tot sufletul cand am vazut prima data videoclipul...mi-am amintit de melodie si am vrut sa vad daca o gasesc pe youtube...deci nu stiam ce videoclip avea..aveam atunci aproape 14 ani, mama era insarcinata iar tata era la scara blocului cu alti vecini...blocul nostru a fost ciuruit..vecinii nostrii au gasit gloante in apartament...mi s-a facut asa o mila de toti copiii aia care au murit , care s-au jertfit , care au iesit in piete pentru ca noi toti romanii sa traim mai bine...pentru ei ar trebui ca toti cei care ne-au condus si conduc tara sa aiba mai mult respect ...si rusine celor care il regrete pe Ceausescu...
Si soldatii de care vorbesti tu...niste copii..nici nu stiau la ce se expun , ce-o fi fost si-n sufletul lor...
Nikole pt fratele tau si toi cei ca el
I am a dreamer...
Goanga23, multumesc mult...am sa-i transmit sa stii...
multi ani a refuzat sa vb despre ce s-a intamplat in acele zile, era la Timisoara...stiu doar ca isi amintea mereu de un baiat, soldat, ce i-a murit in brate, se banuie de la o portocala injectata cu nu stiu ce substanta...portocala data de o femeie...romanca!!!
Nu mancase de zile intregi si desi nu aveau voie sa primeasca mancare ce nu era testata inainte, copilul acela de 19-20 de ani a facut imprudenta sa incalce ordinul...ceea ce l-a costat viata.
Groaznic...oare pentru ce or fi murit ...se intreaba si el(fratele meu) ma intreb si eu...
imi cer iertare ca m-am abatut de la subiect
vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+
GGina spune:
Mie imi place de Loredana Groza .Si ce daca are operatii estetice ,e normal sa vrea sa arate bine , e normal sa lucreze la imaginea ei .
Doar e o persoana publica.Daca avea 30 mii de riduri pe fata iar alte discutii.
kjmami spune:
mi se pare libidinoasa si proasta..ii urmaream emisiunile alea pe acasa...se dadea in spectacol, facea numai glume libidinoase. imi amintesc o emisiune cu..marius teicu parca...l-a calarit...i-a iesit sanu din rochie..bleah...ce scarbosenie..titamai femeia si face mizerii d;astea pe la televizor...ca artista n-am ce zice..are voce si se mentine in topuri desi e f greu...dar ca om si ca femeie...bleah bleah bleah
Androix spune:
quote:
Originally posted by marybell
salutare fetelor,
Loredana are operatii facute si la sani si la nas, liposuctii solduri si burtica, tot felul de tratamnete pentru ten si stiu sigur de la colega mea de birou care e o verisoara de-a ei. aaa si apropo e infecta la comportament fata de familie cu exceptia fratelui ei. asa povesteste colega mea de birou Elena Groza. Loredana se plange in familie ca Boncea are o amanta, o tipa Andra care lucreaza chiar la studiourile din buftea si care ar sta undeva in stefan cel mare vis-a-vis de spitalul colentina.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
genial! Nu ne dai si un numar de telefon?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Ramonika spune:
cateva melodii imi plac, majoritatea insa nu prea...
ca aspect fizic nu imi place... prea se chinuie sa arate "bine", putin artificiala.
ca "intelect" va mai amintiti faza cu gripa aviatica?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Theiuta spune:
Este originala, ce-i drept...se mentine in topuri...pai cind ai in spate o intrega masinarie de promovare cum e cea a ProTV-ului, cum sa nu te mentii in topuri?
Mi-e mi s-a parut dubioasa atitudinea ei de "nici usturoi nu a mincat nici gura nu ii miroase" dupa ce a aparut barbat-sau in revista Ciao cu amanta.
Si apoi...citesc intr-un alt interviu ca ii place sa fie maritata, ca inca este respectata femeia cu verigheta, ca ii place aceasta bijuterie, cind colo eu la Loredana nu am vazut niciodata verigheta(nici in aparitiile televizate, nici in poze) asa ca mi se pare cam "taler cu 2 fete", vorba lui tata, Dumnezeu sa il ierte.
Theiuta
poze cu Nicolas
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Idaira
..si sanii,asta dinainte de a se marita,prin anii 90.
Ce sa-si mai fi facut la sani manca-ti-as ca era perfect "dotata" cand a debutat in 1985.Prea bine dotata pentru varsta ei.In cartea pe care eu o detin scrie ca e nascuta la 10 iunie 1970, acum o zi incolo sau incoace...ce mai conteaza!