Cum arata Loredana Groza!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Le inteleg pe fetele care au scris despre cum arata. Totusi, un artist vine la pachet: voce + imagine. Arata bine de la gat in jos, canta f. bine. Ca n-a inzestrat-o Dumnezeu cu prea multe circumvolutiuni, asta e. Nici pe mine nu m-a inzestrat cu cine stie ce voce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

quote:
Originally posted by marybell

salutare fetelor,
Loredana are operatii facute si la sani si la nas, liposuctii solduri si burtica, tot felul de tratamnete pentru ten si stiu sigur de la colega mea de birou care e o verisoara de-a ei. aaa si apropo e infecta la comportament fata de familie cu exceptia fratelui ei. asa povesteste colega mea de birou Elena Groza. Loredana se plange in familie ca Boncea are o amanta, o tipa Andra care lucreaza chiar la studiourile din buftea si care ar sta undeva in stefan cel mare vis-a-vis de spitalul colentina.

Hai ca i-ai facut o bucurie colegei tale .
De-acuma, chiar ca se va justifica comportamentul "infect" (caut emoticonul cu ala care se rostogoleste de ras, da' nu-l gasesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstamate spune:

Si eu sunt de acord ca are voce si cateodata ii ies si niste melodii reusite. Imi place chiar si cum se imbraca. Am vazut-o in cateva tinute chiar misto, ceva gen Sarah J. Parker, pastrand proportiile, evident. E adevarat ca are si foarte multi bani, ca doar s-a orientat bine cand si-a ales "jumatatea" (hai ca sunt rea!) Ce vroiam eu sa spun este ca ia de bune complimentele pe care i le fac cei de la PROTV legate de look-ul ei impecabil! Dar cum sa fie oare nevasta sefului altfel decat impecabila?
M-a uimit ce a spus cineva aici legat de obiceiurile ei nesanatoase inainte de concerte. Parca la emisiune spunea ca are un stil de viata 100% sanatos, de aia e mereu frumoasa si proaspata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by klato

quote:
Originally posted by marybell

salutare fetelor,
Loredana are operatii facute si la sani si la nas, liposuctii solduri si burtica, tot felul de tratamnete pentru ten si stiu sigur de la colega mea de birou care e o verisoara de-a ei. aaa si apropo e infecta la comportament fata de familie cu exceptia fratelui ei. asa povesteste colega mea de birou Elena Groza. Loredana se plange in familie ca Boncea are o amanta, o tipa Andra care lucreaza chiar la studiourile din buftea si care ar sta undeva in stefan cel mare vis-a-vis de spitalul colentina.

Hai ca i-ai facut o bucurie colegei tale .
De-acuma, chiar ca se va justifica comportamentul "infect" (caut emoticonul cu ala care se rostogoleste de ras, da' nu-l gasesc).

exact la asta ma gandeam si eu!
asa fericita o sa fie colega ca i-ai dat numele pe forum......
si mai ales ca ai scris cum povesteste ea de verisoara ei.......

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Mie mi-a placut fata asta de la 14 ani, atunci cind a cistigat la Mamaia, prin 85, 86, ca nici nu mai stiu. Mi-o amintesc, avea joc de scena bun, fara inhibitii, cinta nu-s ce melodie stupida, aiurea imbracata, pieptoasa s-atunci ca si acum, si cu o coada intr-o parte, cu voce tare buna. N-a fost mare frumusete, am admirat-o intotdeauna cum stau hainele pe ea, si i-am admirat si stilul. Mi-o amintesc prin 92-93, a avut o perioada in care a fost obeza. Dupa care a slabit, brusc. Prea brusc, arata aiurea la fata.
In concluzie, are voce buna, are si stil, nu prea mai sint la curent cu melodiile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

In iunie, parca pe 14 implineste 37 de ani.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by goanga23

Da , imi place mult Loredana Groza. cred ca este deosebita,are foarte multa clasa iar de voce ...nu mai zic! Uitati aici , chiar daca videoclipul este foarte trist...melodia imi da fiori si acum, dupa multi ani..
http://www.youtube.com/watch?v=ZfGEYKY5oLw

I am a dreamer...

Doamne, mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut videoclipul...f trist, cu atat mai mult imi amintesc cum fratele meu era in acele zile in armata, la 18 ani cu o arma in mana....
dincolo de asta, femeia aceasta are o voce fenomenala, personal o apreciez prin ceea ce lasa in urma...mai putin ma intereseaza cat de ridicati ii sunt pometii, fundul sau cate operatii are...

vacanta Filipine
vavanta Brasil
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

nikole,

eu am plans din tot sufletul cand am vazut prima data videoclipul...mi-am amintit de melodie si am vrut sa vad daca o gasesc pe youtube...deci nu stiam ce videoclip avea..aveam atunci aproape 14 ani, mama era insarcinata iar tata era la scara blocului cu alti vecini...blocul nostru a fost ciuruit..vecinii nostrii au gasit gloante in apartament...mi s-a facut asa o mila de toti copiii aia care au murit , care s-au jertfit , care au iesit in piete pentru ca noi toti romanii sa traim mai bine...pentru ei ar trebui ca toti cei care ne-au condus si conduc tara sa aiba mai mult respect ...si rusine celor care il regrete pe Ceausescu...
Si soldatii de care vorbesti tu...niste copii..nici nu stiau la ce se expun , ce-o fi fost si-n sufletul lor...

Nikole pt fratele tau si toi cei ca el

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Eu nu prea am scris la aceasta sectiune...nici nu prea mai sunt la curent cu ce se intampla in Romania...dar cand am vazut ca se punea intrebarea daca ne place Loredana mi-am amintit de acest cantec...imi place ce canta acum (imi place mult "Cne te crezi" ) dar pentru mine "Bune seara iubito" este ca un "imn", mi-o aminteste cel mai bine pe Loredana Groza.
Pe de alta parte, sincer, nu mi se pare "a big deal" ca si-a facut opretii estetice...vi se mai pare ceva iesit din comun??? Ea este o persoana publica, este "jobul" ei sa fie in lumina reflectorului...daca ar aparea nearanjata, cu pungi sub ochi etc...am zice...ia uite-o si pe asta...la banii ei apare in halul asta!!...deci , din partea ei, mi se pare, pana la urma, respect pentru fanii ei sa aiba grija de ea.

si referitor la ce a postat marybell..sa fiu in locul ei si eu as inceta toate legaturile cu astfel de rude...

Numai bine la toata lumea,
Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Vroiam sa sar la gitul ei, sa o critic, dar dupa ce am ascultat melodia m-am mai linistit. Trebuie sa incerce sa arate cit mai bine, ca doar din asta traieste, imagine si cintat.
N-are nimeni niste poze mai recente cu ea, sa vad si eu cum si-a taiat nasul? Buze late avea si inainte, doar ca nu erau moderne. De aia ma intrebam ce i-o fi trebuit silicon in buze?

Mergi la inceput