Cum arata Loredana Groza!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by kjmami
mi se pare libidinoasa si proasta..ii urmaream emisiunile alea pe acasa...se dadea in spectacol, facea numai glume libidinoase. imi amintesc o emisiune cu..marius teicu parca...l-a calarit...i-a iesit sanu din rochie..bleah...ce scarbosenie..titamai femeia si face mizerii d;astea pe la televizor...ca artista n-am ce zice..are voce si se mentine in topuri desi e f greu...dar ca om si ca femeie...bleah bleah bleah
valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami
Kjmami, m-ai facut sa rad !
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Siminaf spune:
quote:
mi se pare libidinoasa si proasta..ii urmaream emisiunile alea pe acasa...se dadea in spectacol, facea numai glume libidinoase. imi amintesc o emisiune cu..marius teicu parca...l-a calarit...i-a iesit sanu din rochie..bleah...ce scarbosenie..titamai femeia si face mizerii d;astea pe la televizor...ca artista n-am ce zice..are voce si se mentine in topuri desi e f greu...dar ca om si ca femeie...bleah bleah bleah
valeria
Si altele! Daca ar sti publicul tot!.... Iar vocea, scuzoaiele mele, dar nu este nici pe departe superba. O ajuta, da, pe multe octave, dar e departe de o voce buna.
may spune:
quote:
valeria
am vazut si eu citeva emisiuni si mi s-a parut la fel ...
XIO spune:
Despre Loredana pot sa spun doar ca este ...libidinoasa.
Mi se pare ca e o femeie de 40 de ani care inca se crede de 16 ani , de aici si comportamentul si atitudinea ei . Vrea sa para ceva ce nu e , vrea sa socheze , sa vorbeasca lumea despre ea .
cateodata cand o vad imbracata raman uimita.
Operatii estetice daca si-a facut le-a facur degeaba , mai bine investea banii in niste lectii de bune maniere, nu se prea descurca cu aceea emisiune a sa.
Theiuta spune:
Am ezitat sa imi dau cu parerea vis-a vis de voce, dar vreau sa zic si eu asa...ca omul de pe strada si din fata radio-ului ca inca de cind cinta "Buna seara, iubito", mi se parea ca, cinta din git.Vocea ei, parca nu are amploare...
Theiuta
poze cu Nicolas
gabi66 spune:
Androix...crezusem ca datorita dietei suportate persoanei i-au incaput sanii intr-un BH mai mic
EVA-DATA spune:
La cum arata,daca meargea la Eurovision cu Le-le-le-le(cati de le nu stiu exact)nu atunci ci anul trecut,le facea concurenta celor de la Lordi
eva
EVA-DATA spune:
Sa nu uit:e "grele"sa te mentii in top in Ro daca in fiecare zi Protvul iti "baga fortat"cate o melodie de 4-5ori si la fiecare emisiune de pe acelasi post apari cu cate o melodie-doua.
De ce Protvul n-a difuzat alte videoclipuri cu cantareti care au o voce mult mai buna?(ex.Nico,Alexandra Ungureanu)