Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Irlandezo astept cu sufletu la gura sa vad ce face tau...poate sant tare batuti in cap doctorii aia...baftaaaaaa
Ali
floarea de colt spune:
helauuuuuuuuuu dumanili m-am intors sa va mai bantui putintel...
ce fac preferatele mele, duamnili cu state vechi???
felicity mama pe unde ai disparut??
noelaaaaaaaaaaaaaaa , vino si tu iar printre noi , nu de alta da parca mii dor de graiul tau dulce moldovinesc...
dj mama ,e constanta aici prezenta...si ma bucur ,pt ca ,vorba ei , isi mai spala din pacate , dand cate un sfat bun pt endomemetriste...pupci pt ea...
avalon ,e sigur ,ca si mine ingropata in hartioage..o pup si pe ea ...
si am lasat-o la urma pe firicita noastra mamica...pt care am rezervat dou pupici speciali..sper ca se simte bine.
io ziua 10 azi...si incepe campionatul familiei noastre la gimnastica artistica...din seara asta ,seara de seara , avem probe pe aparate , o paralela ,un sol..mai incercam si o barna....numai bebe sa iasa odata...ca promit ca il dau pe bune la gimnastica ....
haida va las , sa doresc sa veniti cu vesti bune si daca sf valentin nu a aduc cadoul mult dorit poate il aduce martisorul...
pupicei..
Simo28 spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe acest forum, insa am citit cam tot ce ati scris, dar nu indrazneam sa ma bag in discutie. Si eu incerc sa raman insarcinata de mai bine de un an si acum am cam inceput sa cad prada deznadejdii (nu am ramas gravida niciodata).Mi-am masurat si eu TB si a variat intre 36.6-36.9(crestea si scadea haotic de la o zi la alta....ca la balamuc).
Nu prea am fost multumita de doctorita la care ma duceam (nu vreau sa-i spun numele...) si de aceea am intrat pe acest forum sa vad daca aflu ceva despre un doctor care se implica mai mult.
Mi-am facut si eu teste de ovulatie luni de zile (nu va spun cati bani am dat pe testele astea) si ieseau negative, dar doctorita mea imi spunea ca ovarele mele arata OK si uterul la fel. Deci ovulez sau nu?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Irlandezo astept cu sufletu la gura sa vad ce face tau...poate sant tare batuti in cap doctorii aia...baftaaaaaa
Ali
BHCG-ul creste incet, nu cum ar trebui. Astept ziua de 22 sa vad la eco mai multe.
Tu cum esti?
Noi 2 singurei
miezure spune:
Salutare fetelor!
Incepand cu luna asta m-am apucat si eu sa ma pregatesc sa raman insarcinata.
Mi-am facut analizele uzuale, cele pt anticorpi etc.
La testul citohormonal facaut o data cu testul papanicolau mi-au iesit estrogenii scazuti.
Printre altele mi-am facut si o ecografie intravaginala si dr mi-a confirmat ca am endometrul subtire ceea ce inseamna hipoestrogenie. Mi-a spus sa incerc si daca nu reusim o sa imi dea sa fac tratament.
Spuneti-mi si mie daca stiti cat e de rau sa ai estrogeni scazuti, cati trebuie sa fie ca sa fie o valoare normala si ce tratament se recomanda...
M-a cam descurajat chestia asta si nu mai stiu in ce fel sa ma gandesc..
Multumesc anticipat pt ajutor.
anastacia spune:
fetele .o intrebare stupida-TB se masoara incepind din Z1 adk de cand ai CM sau dupa ce se termina? sa nu radeti prea mult dar sunt si . chiar nu stiu.
multumesc
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by anastacia
fetele .o intrebare stupida-TB se masoara incepind din Z1 adk de cand ai CM sau dupa ce se termina? sa nu radeti prea mult dar sunt si . chiar nu stiu.
multumesc
Eu din cite stiu din prima zi de CM,sper sa nu gresesc
elly_me spune:
anstacia mie mi-a spus doctora mea sa-mi iau TB dupa ce sa termina CM (din motive igienice).
Depinde cum ai CM- daca il ai abundent in primele zile este mai dificil .
Eu nu-mi iau TB in primele 3 zile.
Elly
irlandeza spune:
Anastacia, Elly are dreptate. 100%
Ali, de ce nu mai intri la Aspirante ...?
Noi 2 singurei
Roxali spune:
Salut noile venite
Irlandezo pai daca creste tot e bine
Eu sant Z30, ultima zi...inca mai sper...pana luni nu-mi fac nici un test.
Ali