Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 10
baby_r7 spune:
BUNA la toate fetele!
eu momentan nu am vesti prea noi, in afara faptului ca de azi inepe perioada buna de facut bebei( z10 )
TB a inceput de ieri sa creasca 36.8 ieri si 36.9 azi.
sper cat de curand sa avem vesti mai bune.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
Roxali spune:
Irina asa ziceam, dar ma pacaleam...fuguta si fa-ti si hormonalele si spermograma...macar sa stii daca poti ramanea...adik la prima vedere.Am citit o statistica UNICEF, ca cica Elvetia si Spania s-ar afla printre primele locuri...adik le asigura un trai statu cacalau...oare??
Angeliq iti ti-n pumnii sa nu-ti vina ...poate e cu ochi,...daca ai ovulat mai tarziu si nu s-a vazut la eco...pai taman de la Constanta, de duci la Tutunaru, doar ca sa vorbiti...aman-o daca vezi ca-i groasa treaba.
Annaelisa pai cu ceva concret te chinui...adik analize, control ca sa stii ceva sigur...cumparati teste de ovulatie si incepi sa le faci incepand cu a15 zi si ai sa vezi...bafta
Ali
AngeliquedeS spune:
Roxali, as vrea eu sa fie asa, insa.... "NU SE EXISTA!"
In ziua 14 am facut eco intravaginal, nici un folicul, numai chisturi. Din ziua 16 am inceput sa iau duphaston, deci nu se putea sa mai ovulez. Si in plus, azi m-a insemnat...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
dj_mama spune:
Irlandeza, ai scris astazi pe alt topic ca esti insarcinata in saptamana 5. Eu nu mai inteleg, ca parca ai scris ca pierdusei sarcina sau nu mai stiu eu? Scuze!
teomaria spune:
Buna,fetelor!
Vreau sa va cer si voua o parere...din momentul in care am un test de ovulatie super poyitiv,adica liniuta a2a mai aprinsa si mai groasa decat prima, cand ar trebui sa ovulez...?stiu ca pe prospect scrie 24+36 de ore, dar cele care se monitorizeaza au si confirmare ca asa se intampla?Eu am senzatia ca ovulez in aceeasi zi in care am acest test.Se poate oare?
Multumesc anticipat
http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
Irlandeza, ai scris astazi pe alt topic ca esti insarcinata in saptamana 5. Eu nu mai inteleg, ca parca ai scris ca pierdusei sarcina sau nu mai stiu eu? Scuze!
Da, dupa ce am sangerat puternic, dr. a spus ca am pierdut sarcina, si bhcg-ul a scazut. Apoi la 2 sapt. am fost la controlul final, sa vedem daca m-am curat frumos sau nu, si atunci dr. a zis ca vede totusi sarcina de 5 sapt. si bhcg-ul a inceput sa creasca din nou.
Dar inca nu se stie daca bebe e viu sau sarcina s-a oprit din evolutie. In 22.02 merg din nou , ca sarcina ar trebui sa mai creasca daca bebe e viu.
Cam asta-i povestea.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Teomaria, se poate. Tie ti-a iesit testul pozitiv, dar nu sti sigur de cand e pozitiv, adica daca faceai cu 5 ore mai inainte putea f. bine sa fie pozitiv sau nu.
Noi 2 singurei
teomaria spune:
Acu 2 zile m-au durut tare ovarele, si am avut un test cu liniutele la fel de rosii, ieri a2a era mai stinsa putin si azi dimineata ffff. aprinsa a2a liniuta, da'dureri de ovare nu mai am si parca nici mucus...Am ovulat sau urmeaza sa ovulez?
http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...