FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zori, din cauza ca ovarele mele reactioneaza prea puternic se presupune ca ar fi polichistice. Dar nici o analiza nu a aratat acest lucru. Nici prin laparoscopia nu s-a vazut. Am facut analiza de glicemie si insulina. Si raportul acestora arata daca sunt sau nu polichistice. Ei bine, ma incadrez cu raportul in limite dar undeva la cea superioara. Din cauza aceasta dr. mi-a prescris metformin ca sa controlam raportul iar ovarele sa reactioneze normal. La prima eco, dupa 5 zile de stimulare am ~ 10 foliculi pe fiecare ovar. Din pacate perioada de "recrutare" a acestor nu s-a terminat. La prima mea tentativa de FIV am produs ~ 40 foliculi. Atunci nu am mai facut punctia pt. ca era prea puternica hiperstimularea si prea riscant. Am mai incercat in iunie 2006 un FIV cand din nou au reactionat ovarele mele ca nebunele si au produs multi foliculi. Fiind multi pe un ovar acestia nu pot sa creasca toti si sa ajunga la maturitate. Si am avut "doar " 5 ovocite de calitate. Si vreau sa spun ca in cazul nostru infertilitatea e de cauza masculina. Nici nu ma asteptam sa am eu probleme cand analizele au aratat totul ok.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

pussi,ZoRi va multumesc din nou.Sunteti tare dragute;stiam ca o sa primesc raspunsuri-urmaresc de ceva vreme subiectul acesta si am vazut ce saritoare sunteti toate.Aceleasi analize sunt necesare si-n caz de IA si de FIV?Eu nu stiu inca ce indicatie am.
Stiti sa-mi spuneti in cat timp se pot face analiza secretiei si Papanicolau?adica sunt gata de pe-o zi pe alta?In cazul Chlamidiei nu e suficienta analiza de sange?...va las sa mai si respirati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

teacdrn analizele daca le faci la clinka acolo ti se dau in cateva ore..daca le faci in tara nu stiu cat dureaza depinde de la oras la oras..apropo nu ne'ai spus de unde esti????
analizele acelea toate trebuie indiferent de ceea ce vei face..si da e buna si din sange clamidya..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

acum plec..de dimineata am de umblat..dupa pranz repet testul de urina!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Tea eu i-am scris pe e-mail. I-am scris despre problemele mele de sanatate, un scurt istoric si mi-a raspuns in ziua imediat urmatoare. In e-mail-ul de raspuns imi facuse deja programare si mi-a spus cu ce analize sa venim la consultatie. Mult succes.
Pussi iti tin punmii sa fie bine.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Lianasunt ardeleanca.Tu ai facut la ei analizele din secretie si Papanicolau?Stii cat costa acolo?Mie mi-e groaza sa merg la ginecolog pe la noi-in Romania adica pt. ca se intampla sa mergi cu o problema si sa pleci cu altele.,deci ma gandeam ca daca fac la unguri consult ar fi scump sa fac analizele astea la ei?Cu cele din sange n-am probleme,adica le-as face linistita in tara.Crezi ca o sa-mi recomande obligatoriu HSG,in caz ca am fi indicati pt. IA?...din aceleasi motive imi fac probleme-mi-e groaza de mizeria din spitalele noastre.
gabitu multumesc de raspuns,cred ca ar fi bine sa-i scriu pe e-mail.
tea

Mergi la inceput

Revin:pussi te asteptam cu vesti.Ar fi grozav sa fie aia- cea mai asteptata.
ZoRi-unde ai facut HSG? A trebuit sa te internezi? A decurs bine?
tea
pussi-imi pare rau,te mai necajesc si eu...

Mergi la inceput

e negativ..asa macar mi-am luat gandul..o sa stau cuminte si astept!!
Legaturooooooooo te informez cand apare!!!Chiar simptome nu ia??? Si pup burticuta
Zorivorbim maine seara iti trimit un Pm.
gabitule

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi atunci stai linistita, relaxeazate si o sa vina el. Oricum nu inteleg de ce esti stresata. Stiu ca in Z2 te duchi la , asta este stresul, sa nu vina cand nu poti merge la control?
Va .

Gabita

Mergi la inceput

teastai linistita!!! sunt obisnuita!!!HSG nu neceseta internare, se face la un cabinet radiologic..e un film...iti introduce lichid de contrast in uter..si daca trompele sunt permeabile intra si in trompe...eu am facut-o in Z5 de CM, fara anestezie si nu m-a durut deloc Dar eu zic sa-i scri lui Zadori...stiu ca si ei fac HSG la clinica!

PUSSI

Mergi la inceput