FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Tea vad ca ti-a raspuns Pussi. Eu mi-am facut HSG la Odobescu, nu necesita internare, eventual iti face o internare de o zi. Pe mine m-a cam durut, dar stiam ce ma asteapta pt ca am mai facut-o odata acum vreo 4 ani. A si inca ceva se face in primele 10 zile ale CM.
Pussi am primit PM. Daca vin sambata rusii ce faci?

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi am primit PM, esti o dulceata.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Zorimerg luni dimineata!!! sti ca acum decide daca imi da sau nu AC!
Camisvvi sambata la intalneala?????!!!!
Legaturrrrroooounde plimbi bebelasii??? si tu Daniela la fel???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

red]PUSSI[/red]diagnosticul meu este de tromope infundate rezultat in urma unei HSG facuta in data de 4 ianuarie 2007. Anul trecut si tot in ianuarie mam operat laparoscopic pt. desfundarea trompelor si iata ca intrun an mi sau infundat la loc. Nu stiu ce sa mai cred . dr meu mia spus ca ma opereaza laparo dinnou si daca in 3 luni nu obtin sarcina imi recomanda FIV. Am dicutat cu al meu sot si am decis sa ne indreptam spre FIV fara a ma opera. Dar se pare ca nu se poate. Sau mai vedem dupa ce vb cu dr. Zadori.
Multumesc celor care mi-au raspuns.
Va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Salutare fetele!
Noi ne pregatim de plecare la Szeged luni dimineata.
Marti e consultatia la dr Zadori.Am pina acum toate analizele,mai putin hormonalele caci am asteeeeptat sa vina rusii;au catadicsit abia in seara asta suficient de abundent ,asa ca eu consider ca miine e ziua a2-a si maine ma duc sa-mi donez sangele...ca sambata sa le pot lua.
Cine mai este prin zona saptamina viitoare???

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Cenusareasa deja trebuie sa mergi la Seged? Ce repede a trecut timpul. Sa fie cu vesti bune.
Pussi am primit PM si ti-am si raspuns.
Fetelor o zi buna si pupici.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

toate fetele.Multumesc pentru raspunsuri.N-o sa scapati de mine asa usor.
cenusareasa-mult noroc la Szeged!te asteptam cu vesti bune!
pussi-cum stai?
ZoRi-daca spui ca ai facut recent HSG poate te mai intreb mai tarziu detalii daca o fi cazu' si la mine...sper sa nu
Liana-stii sa-mi spui ceva de preturile la analizele scrise de mine in mesajul anterior? Ai aflat cati puiuti o sa ai?
gabitu-cand trebuie sa mergi?
tea

Mergi la inceput

teacdrn . Eu trebuie sa merg la Seged pe 20 martie. Mai este ceva. Tu te-ai hotarat ce faci?
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am nevoie URGENT de 4 fiole de progesteron ..de azi dimineata pierd sange si trebuie sa fac neaparat azi 2 si luni 2..mie imi ajung miercuri..le dau inapoi sau le platesc...ma ajutati va rrogggg???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana ti-am scris si la FIV. Sun-o pe Mirelus cu parul roz. Poate cu posta rapida, ajung repede in tara.
Sanatate.

Gabita

Mergi la inceput