FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 18
ZoRi spune:
Tea vad ca ti-a raspuns Pussi. Eu mi-am facut HSG la Odobescu, nu necesita internare, eventual iti face o internare de o zi. Pe mine m-a cam durut, dar stiam ce ma asteapta pt ca am mai facut-o odata acum vreo 4 ani. A si inca ceva se face in primele 10 zile ale CM.
Pussi am primit PM. Daca vin sambata rusii ce faci?
ZoRi
pussi spune:
Zorimerg luni dimineata!!! sti ca acum decide daca imi da sau nu AC!
Camisvvi sambata la intalneala?????!!!!
Legaturrrrroooounde plimbi bebelasii??? si tu Daniela la fel???
PUSSI
mariaa28 spune:
red]PUSSI[/red]diagnosticul meu este de tromope infundate rezultat in urma unei HSG facuta in data de 4 ianuarie 2007. Anul trecut si tot in ianuarie mam operat laparoscopic pt. desfundarea trompelor si iata ca intrun an mi sau infundat la loc. Nu stiu ce sa mai cred . dr meu mia spus ca ma opereaza laparo dinnou si daca in 3 luni nu obtin sarcina imi recomanda FIV. Am dicutat cu al meu sot si am decis sa ne indreptam spre FIV fara a ma opera. Dar se pare ca nu se poate. Sau mai vedem dupa ce vb cu dr. Zadori.
Multumesc celor care mi-au raspuns.
Va doresc o seara placuta!
cenusareasa spune:
Salutare fetele!
Noi ne pregatim de plecare la Szeged luni dimineata.
Marti e consultatia la dr Zadori.Am pina acum toate analizele,mai putin hormonalele caci am asteeeeptat sa vina rusii;au catadicsit abia in seara asta suficient de abundent ,asa ca eu consider ca miine e ziua a2-a si maine ma duc sa-mi donez sangele...ca sambata sa le pot lua.
Cine mai este prin zona saptamina viitoare???
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Cenusareasa deja trebuie sa mergi la Seged? Ce repede a trecut timpul. Sa fie cu vesti bune.
Pussi am primit PM si ti-am si raspuns.
Fetelor o zi buna si pupici.
Gabita
teacdrn spune:
toate fetele.Multumesc pentru raspunsuri.N-o sa scapati de mine asa usor.
cenusareasa-mult noroc la Szeged!te asteptam cu vesti bune!
pussi-cum stai?
ZoRi-daca spui ca ai facut recent HSG poate te mai intreb mai tarziu detalii daca o fi cazu' si la mine...sper sa nu
Liana-stii sa-mi spui ceva de preturile la analizele scrise de mine in mesajul anterior? Ai aflat cati puiuti o sa ai?
gabitu-cand trebuie sa mergi?
tea
gabitu spune:
teacdrn . Eu trebuie sa merg la Seged pe 20 martie. Mai este ceva. Tu te-ai hotarat ce faci?
Va .
Gabita
Liana30 spune:
am nevoie URGENT de 4 fiole de progesteron ..de azi dimineata pierd sange si trebuie sa fac neaparat azi 2 si luni 2..mie imi ajung miercuri..le dau inapoi sau le platesc...ma ajutati va rrogggg???
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
gabitu spune:
Liana ti-am scris si la FIV. Sun-o pe Mirelus cu parul roz. Poate cu posta rapida, ajung repede in tara.
Sanatate.
Gabita