FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 16
gabitu spune:
Teacdm bine ai venit in si sa te muti repede la Odisee. Liana este fericita prin IA la Dr. Zadori, asa ca se poate.
Pussi sa pun iar muzica de relaxare, este valabila in orice situatie.
Liana .
Pupici la toate fetele.
Gabita
teacdrn spune:
Va multumesc tare mult de primire!Eu nu stiu daca am sau nu probleme,cel putin nu se fac simtite decat prin faptul ca nu raman insarcinata de aceea as vrea sa incep ceva investigatii.Singura neplacere pe care o am de cand ma stiu e reprezentata de dureri mari in timpul menstruatiei.Stiu si ca am uter retrovers-asta nu cred ca e o problema.
ZoRi,Liana- va admir puterea si perseverenta.Felicitari Liana pentru reusita!
E nevoie de trimitere din partea unui medic din tara pentru a ajunge la Dr. Zadori?Putem face direct la el o consultatie de cuplu?
Multumesc.
teacdrn spune:
Multumesc gabitu.Am omis ceva:la sot stiu ca sunt probleme,la mine trebuie sa le caut.
pussi spune:
gabitulenu stiu ce sa le mai pun..ca sa apara
legaturoooooooooofara vesti
andicu, zorichiar nu sunt stresata...acum m-a apucat cu intazierea asta. Si mi-e frica sa nu fie vreo dereglare si iar sa mai aman vreo luna...
teaBine ai venit!!! si sa treci erpede la
Crinutatu unde esti???
Irlandeza Trebuie sa-ti revi si sa crezi in sansa ta.
PUSSI
Moniland spune:
Zori, ceva tot mi-a schimbat la tratament. Am inceput cu o doza minuscula 50 ui de puregon fata de 150 cat ar fi doza normala. Si fata de celalalt tratamnet iau metformin 1700 ui/zi. Cica ar putea rezolva cauza de hiperstimualare. Dar la primul eco, eu personal am fost tare dezamagita ca tot la fel am reactionat .
Liana, nea unguru sa ma mai astepte ca acum sunt la nea romanu si poate nu ma mai duc la el decat pentru urmatorul
Monica
Liana30 spune:
Moni si io tot asa ma gandii..da ete ca uitai sa'ti spun
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
teacdrn spune:
Ce sa fac?!Azi mi-am propus sa va bat la cap.N-am avut rabdare sa astept raspuns la intrebarile de mai sus si hop cu altele.Ati scris vreuna direct Dr.-ului Zadori despre problema voastra?
V-a raspuns?V-a scris eventual ce analize sa aduceti la o prima consultatie?Imi cer scuze ca va asasinez cu intrebarile.
Va multumesc de intelegere.
pussi spune:
teapoti sa ne intrebi ce vrei. Noi iti raspundem...si noi la inceput eram cu intrebariiiiiiiii...
1. adresa de mail a dr. Zadori este:zjkaali@t-online.hu , poti sa-i scri(in maghiara sau engleza) linistita ca-ti raspunde!!!
2. analizele, sunt postate pe prima pagina, le copiez :
Analize ce trebuie efectuate in prealabil:
Analizele din partea barbatului:
-Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
-Spermograma
-Analiza bacteriologica a ejaculatului: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
Analizele din partea femeii:
- Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
- Test de cancer (probabil Papanicolau) si testarea sanului
- Testul bacteriologie al secretiei vaginale: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
- Profilul hormonal (recoltare de sange in ziua a doua sau a treia a ciclului menstrual): FSH, LH, PRL, Oestradiol
Astea sunt suficiente pentru prima intalnire + urmatoarele acte:
Actele ce trebuie aduse la consult:
-Bilet de internare
-Carti de identitate
Acte oficiale din care rezulta domiciliul stabil
Certificat de casatorie sau act notarial care atesta relatia de concubinaj
Bilete de iesire din spital referitoare la operatii sau acte care atesta alte interventii(e bine sa fie traduse) .
PUSSI
ZoRi spune:
Tea nu ai nevoie de trimitere. Poti sa te programezi pt consultatie sunand la clinica, daca vorbesti maghiara te intelegi cu asistentele, daca nu, in engleza cu dr. Zadori.
Poti sa ii scrii in e-mail despre problema ta si sa-l intrebi despre analize, sigur iti va raspunde. Eu personal nu i-am scris e-mail, dar stiu asta de la fetele care i-au scris.
Nu-ti face probleme, ca nu ne "asasinezi" cu intrebarile.
Moni ce e metforminul? Cati foliculi ai pana acum?
Liana cum te simti? Ceva simptome? pe burtici
ZoRi