FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 15
mariaa28 spune:
Saru'mana de raspunsuri. Vroiam sa stiu daca se face FIV pe trompe infundate dar se pare ca nu si nu am decat 2 solutii: ori le scot
ori la desfund laparoscopic. Da asta este . Nu mai vroiam sa ma gaureasca dc. inca o data dar se pare ca alta solutie nu este.
Da PUSSI ai dreptate , o sa astept consultatia si apoi voi lua o decizie.
A !! a facut vreuna dintre voi laparo la Szeged ? Si cat costa?
pussi spune:
mariaFIV se face cu trompe infundate, si eu am facut cu o trompa infundata..dar eu nu am lichid. Am facut si laparo in TM ..si nu s-a putut desfunda..trompa mea dreapta e infundata 2/3..e o diferenta intre trompe opturate si hidroxalpinx!!!
Din cate am auzit la Szeged laparo costa cam 1.400 Euro!!!
Care e diagnosticul tau???
PUSSI
pussi spune:
normal la urmatorul CM, inceput de martie...dar vad ca nu vine nici asta de acum!!!! 
Am vazut ca tu ai fost zi azi la spital, macar te-au lamurit??? 

PUSSI
andicu spune:
Salutam "Unguroaicele"!
ZoRi, Gabita,
! multumesc!
ZoRi, ce harnicuta ai fost! bravo, inseamna ca esti f hotarata!
chistuletele alea le poti rezolva cu tinctura de muguri de zmeur si Mastodynon; in 2 luni scapi de orice urme de chisturi!
Pussi, lasa ca vine el Uratul
! sa stii ca si stresul il intarzie! mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori! asa ca linisteste-te si gandeste-te ce frumos o sa fie cand o sa repeti FIV-ul!
ca acuma stii ce te asteapta si o sa fie mult mai bine!
Andicu
18+
Poze cu burtica
teacdrn spune:
Salut toate fetele!
Va urmaresc de ceva vreme si incerc si eu sa intru in hora.E primul meu mesaj-sper ca reusesc sa-l trimit.As avea si eu niste intrebari:dr. Zadori face si IA? A facut cineva cu el?O sa revin dupa ce constat daca a ajuns bine mesajul meu.Multumesc.
irlandeza spune:
Pussi, nu prea m-au lamurit. Eco nu mi-au mai facut, desi am vazut ca in dosar eram suspecta de SEU, doar BHCG. Cel de sapt. trecuta a iesit 5. Eu ma simt bine, deci nu pre e SEU. Dar probabil ca dr. a vazut ceva acolo si nestiind ce e , a zis SEU. Si mi-a zis sa astept primul ciclu si apoi sa mai incerc. Atat.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
ZoRi spune:
Teacdrn bine ai venit! Sedere cat mai scurta pe aici si sa ajungi repejor la Odisee. Bineinteles ca dr. Zadori face si IA. Ce probleme ai, daca nu-s indiscreta
? Da-ne mai multe amanunte poate te putem ajuta cu ceva.
Pussi sigur stresul e de vina. Despre intalnire vorbim vineri la tel.
Andicu
mersi de data asta chiar voi lua. Sunt naturiste, nu are ce sa-mi faca rau, nu?
Moniland tin pumnii de data aceasta sa fie bine. Trebuie sa gandesti pozitiv. Nu inteleg de ce nu ti-a schimbat tratamentul stiind ca faci f. usor hiperstimulare.
Va
pe toate
ZoRi
Liana30 spune:
teacdrn bun venit
eu sunt una dintre cele care au facut IA cu Zadori ![]()
andicu vazui si io burtica,,momaaa da ce mumoasa esti fatoo..
pussiii vdeate'AS CA PE MINE..NA SA NU MAI VINA..
VA PUPACESC PE TOATE CA UITAI CUI MAI TREBUIA SA RSPUND![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
revenii
ca uitai sa'i spun lui Moni bun venit pe'aci..fatooo daca vei merge la ne'a unguru
nici o secunda nu vei regreta..
legaturoooo da vesti ca de nu te sun..am zis!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"