** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele dragi, iata-ne acasa: sanatosi si frumosi. Nu am cuvinte sa va multumesc pentru toate gandurile bune pe care le-am citit aici si pe care le-am simtit clipa de clipa in momentele in care am avut atata nevoie. Vreau sa va multumesc fiecareia dintre voi si sa va fac sa simtiti macar un strop din bucuria care ne incearca.

Povestea noastra e pe cat de simpla pe atat de plina de frumos: duminica dimineatza am plecat toti 3+1 la spital, stiind ca doctorul nostru (despre care o sa va vorbesc) este de garda. Nu aveam nici urma de contractie, desi stateau sa se implineasca 41 de saptamani. Asa ca am hotarat sa vedem daca il putem convinge pe puiut sa vina si in conditiile astea. Pe scurt: la 9:30 internare, la 10 si 11 cate o doza de calciu, pana la 12:30 eu nu aveam nici urma de contractii, ca imi si speriasem doctorul. Imi cere sa verifice care-i statusul si cu surprindere maxima aflu ca aveam deja dilatatie 5!!! Cam de atunci am inceput sa simt cum e treaba cu travaliul vreme de o ora si ceva, pentru ca dupa 2 juma'te a inceput distractia cu expulzia care (trebuie sa recunosc) a fost partea cea mai neplacuta. Puiul era mare si nu cobora, iar medicul si moasele nu stiau cum sa-mi mai explice sa rezolv problema. In cele din urma a vrut Dumnezeu si i-au vazut freza, asa ca hopa sus pe masa si dupa cateva insistente a iesit afara o minune de baiat de 4.100 kile tipand cat il tineau puterile. Atunci ne-am pupat plangand amandoi: eu sigur de fericire, iar el ca fusese deranjat.
Spuneam ca am un cuvant de spus despre Doctorul Hamid: este o MINUNE de OM! Nu exagerez cu nimic a fost pentru mine sustinator moral, doctor, moasa si in primul rand OM-ul de care aveam nevoie intr-o incercare ce poate fi destul de traumatizanta. Il recomand din tot sufletul si vreau sa-i multumesc si acum pentru profesionalism si pentru omenie. Credeti-ma, imi dau seama cum cuvintele sunt putine sa va spun cat m-a ajutat. Spun asta pentru ca dupa ce am nascut am ramas in sala de nasteri inca vreo cateva ore bune, timp in care am vazut si alti medici la treaba...incomparabil! Atat mai am de adaugat: Domnule Doctor Hamid, va multumesc!
Acum suntem acasa si cred ca va imaginati ca mesajul de fata a fost scris cale de mai multe reprize si pe mai multe ore, pentru ca dragutul pe care il puteti vedea aici este tare doritor sa stea aproape de mami.
Inca o data va imbratisez pe toate, prietene dragi si va multumim din suflet si eu si Tudor pentru toate gandurile bune si vorbele minunate de sutinere si bun venit.
Revin curand cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sim bine ati revenit acasa!
Ma bucur ca a fost totul bine si ai nascut destul de usor un bb atat de maricel! Ma bucur ca sunteti bine, sanatosi. V-am vazut si pozele

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Sim, ma bucur tare mult pentru tine.Tudor este o dulceata de baiat!Felicitaaari mamico!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Sim, un baietel pe cinste ! frumoasa de Ruxi a primit un fratior pe masura ! sa fiti sanatosi si fericiti !

fetelor, numai bine va doresc si sa va dea Dumnezeu cati bebici vreti si cat de repede doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit acasa, Sim si Tudor!

super poze, deja vad asemanarea dintre frati!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Bine ati venit acasa mami Sim si Tudor!
Ti-am vazut blondinul...seamana cu Ruxi si tare sunt frumusei impreuna!
A fost grea nasterea si la tine dar cu siguranta a meritat! Refacere rapida!

Irinel, mandrul meu zambeste destul de des si e atat de dulce!
Alexia are momente cand e geloasa pe Andrei...ba chiar intr-o zi a vrut sa pape si ea titi.
E greu cu amandoi dar speram sa face fata cu bine si sa fim in stare sa-i facem pe copii sa se iubeasca si sa aiba grija unul de altul toata viata!
De astazi a venit o noua bona si poate-poate or sa reintre in normal lucrurile si la noi.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre si Sim sa va traiasca puiutii ca tare frumosi sunt!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu sunt gata cu mancarea si asta datorita lui Razvan care s-a trezit la 7.30.Am facut lasagna si supica de pui cu taitei.
La 11 mergem sa vedem un teren si sa ne intelegem cu proprietarul.Daca toate merg bine ne facem casuta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sim sa-ti traiasca baiatelul scump!! Tudor e o minune de baietel, iar Ruxi o suriora mare tare grijulie, i-mi imaginez cum il idolatrizeaza pe Tudor.(am vazut si eu pozele) Sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi amandoi!! Iar tie i-ti doresc refacere usoara si sa te bucuri de copiii tai!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Roandre si Sim,sa va traiasca feciorii si sa va bucurati de ei si......sa deveniti niste soacre bune,ne-posesive si bine-intentionate!Bun venit in clubul mamicilor de baieti!

Roandre ti-am admirat fetita.......nu mi-o dai de nora?

Mergi la inceput