** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
Felicitari Pako! Sa fie sanatos si norocos puiutu' mic. Si tie refacaere rapida.
Asi, la multi ani pt. al tau sot!
Liana felicitari! Sa ai o sarcina usoara!
Ma laud cu inca o sapt. implinita... am ajuns la 32
S-a mai nascut o stea
roandre spune:
Vai Liana30 cat am asteptat mesajul asta!!!! Te-am vazut ieri pe YM dar mi-a fost teama sa te intreb...
Deci eu zic ca ti-am predat stafeta! S-o duci mai departe 9 luni de zile si sa ne bucuram cu totii cand om vedea minunea ta mica!
Te pup mult draga mea!
Felicitari si tie PAKO pt minunea de baietel si refacere rapida!
Irinel, biscu multumesc pt urari! Sunteti dragute ca intotdeauna iar eu tare bine ma simt aici la topicul acesta!
Am pus aseara pe site cateva poze cu minunile mele mici, sa vedeti ce dulci sunt impreuna! Va invit aici sa ii vedeti pe puiuti!
Pupici!
Ioanatugs spune:
Roandre ti-am vazut puiutii impreuna, sunt frumosi foc, nu am cuvinte...! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si voinici!!
Irinel draga, vezi cate stafete se predau pe aici!! Poate prindem si noi una, macar lunile urmatoare!! Pentru ca cel putin la mine luna asta nu am prestat mai deloc, m-am speriat cu sangerarile acelea si l-am tinut la respect pe sot!
ciuf spune:
quote:
Hei Ciuf, ce cauti matale pe la subiectul nostru? Te-ar bate gandurile de inca un bebe mic si scump? Pupici dulci tie si puilor tai frumosi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Nu cred ca mai am curajul de bb 3. Mai trec si eu pe aici sa va citesc.
Sunt cu ochii pe tine. Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ladymina77 spune:
Salut si eu fetele si-mi pare rau pt Gina:(( dar asta e viata trebuie sa mergem mai departe ,oricum iti doresc multa sanatate si putere in continuare.Eu anunt oficial ca sunt Z2:)ieri a fost o zi urata de tot cand i-am vazut pe "urati".In fine ,continuam munca in februarie speram ca de data aceasta cu rezultat:)Va doresc sanatate multa si bucurie.
mina
Irinel spune:
MIna, vorba Ioanei, uite cate stafete de preluat, lasa ca poate o sa fie luna asta. Doamne ajuta! E greu cand vin uratii stiu, important e sa o luam de la capat. Pupic.
Gina, ce mai faci. Cum te mai simti? Pupici dragi.
Ioana, as lua eu si doua stafete mama da n-am unda verde de la al meu sot si singura e cam greu sa iau stafeta :-) Luna asta mi-a intarziat ciclul vreo 4-5 zile, nu v-am spus ca stiam ca nu sunt sanse, da cand sa-mi dea doctorul tratament pentru viroza asta pacatoasa, tot i-am zis sa imi dea ceva sa nu afecteze copilul in caz ca as fi gravida. Oricum si testele aratau negativ. Nu stiu ce s-a intamplat, cred ca din cauza stresului din ultimul timp am ovulat foarte tarziu si paote de-aia mi-a venit tarziu. Oricum, sunt in ziua 3. Deci numar cu Mina da nu stiu ce numar :-))
Mariana pana la urma tu mergi pe mana doctorilor, nasti natural daca se poate? Soru-mea avea o nastere naturala, apoi o cezariana de urgenta si la a treia ar fi vrut natural daca se putea da in Romania nu prea gasesti doctori interesati de asa ceva, cel putin in Craiova. Si pana la urma oricum ar fi fost nevoie de cezariana, asa ca in final n-a mai contat. Ce nume cu M i-ati gasit fetitei care o sa vina? Scuze daca ai spus...
Eliana felicitari!! Parca te vad prin saptamana 38 rugandu-te de bebei sa iasa :-) Pupici
Simona sper ca esti acasa bucurandu-te de copiii tai minunati. Pupici.
Roandre, imi pare mie sau Andrei deja zambeste in somn? Ce scumpi sunt puii tai. Niste ingerasi scumpi. Alexia nu e geloasa cand il alaptezi pe Andrei?
Ciuf, citeste-citeste, ca poate-ti vine pofta :-)Pupic.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Gina, ce mai faci. Cum te mai simti? Pupici dragi.
Chiar acum ma distrez pe seama sotului...
Am intrat sa vad ce mai face-ti, citeam din urma cu atentie sa recuperez cele scrise iar el, in acest timp imi spunea nu stiu ce...!Absorbita fiind de unele subiecte, am intarziat cu raspunsul" bineinteles si vazand ca astfel stau lucrurile, a venit sa vada ce truda fac de nu-l bag in seama!
Vine,se uita si zice:
-"Ohhhh...este claaar!Te-ai bagat la desprecopii.com !
A facut-o in asa fel incat m-am prapadit de ras.
Cu avortul menstrual s-a cam terminat povestea iar acum, prind forte noi.Privesc tinta la telul propus si vrem sa ajungem acolo cat inca, suntem tineri si putem duce mai bine.
Trebuie sa merg la Va
POZE
Iulia P. spune:
Sim si Pako, FELICITARI din toata inima. Sa va traiasca bebelusii, sa fie norocosi, sanatosi si inteligenti.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
cornelia_laura spune:
Sim, cred ca deja esti acasa impreuna cu puiutii tai. Cand ai sa ai un moment de "respiro" abia astept sa ne scrii si poate sa ne arati si poze cu bebe Tudor!
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
elyanne spune:
Irinel sa te auda Dumnezeu. Nu m-as supara sa ajung pana acolo.
S-a mai nascut o stea