** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara.
Nu prea stiu cum sa incep povestea mea, stiam ca exista un topic pentru aspirante dar pana acum nu a fost nevoie sa intru. De fapt am vrut sa o fac in august 2005, adica sa vorbesc cu fete care-si doresc sa devina mamici dar pana sa ma hotarasc s-o fac (nici nu stiu daca exista topicul atunci ) eram deja gravida. Am nascut pe 15 mai 2006 un baietel, Mihnea, iubirea mea. Si uite ca-mi mai doresc si o surioara sau un fratior pentru el, pentru noi.
Si acum 3 saptamani credeam ca se va intampla minunea.
Dar, din pacate tocmai am plecat de la mamici de septembrie-octombrie 2007. Sarcina s-a oprit din evolutie. A inceput cu o banala sangerare, am fost optimista, dar miercuri s-a dat verdictul. Marti o sa merg la spital pentru un chiuretaj, pe care il fac ca sa fiu sigura ca totul va fi in ordine acolo, si sa ma apuc cat mai repede de bebe2.
M-am hotarat sa scriu si eu aici pentru ca astfel trece timpul mai usor si in acelasi timp voi trai bucuria de a intampina chiar de la inceputul vietii lui pe fiecare bebelus.
Daca "delirez", adica sunt off topic, sa ma trageti de maneca. Eu asa am inteles ca aici se aduna aspirantele.
O sa citesc si eu cateva capitole sa fac cunostina cu voi.

Irinel .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Carminabulina - Bine ai venit in mijlocul nostru!
Imi pare rau pentru pierderea ta...Te inteleg asa de bine caci si eu, am trecut pe aici chiar zilele acestea.Daca totul ar fi fost bine, ca si tine ar fi trebuit sa fiu mamica de sep-oct2007.
Sfarsitul a fost altul decat cel pe care il asteptam cu totii insa, am acceptat situatia asa cum este,a trecut iar acum, privesc inainte cu optimism.Va veni si ziua biruintei noastre.Sa fii tare scumpa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Carminabulina sa-ti traiasca Mihnea!
gandeste-te la el si mai gandeste-te ca ingerasul care s-a dus la DD vegheaza aspura voastra!
o sa fie bine pana la urma si vei avea si cel de-al doilea pui cat de curand!
a fost o intamplare nefericita,dar sa nu renunti...
prietena mea,care avea o fetita si isi dorea si al diolea BB a pierdut la fel ca si tine cea de-a doua sarcina,s-a oprit in evolutie cam pe la 5 luni.....motivul fiind ceva legat de sange,o proteina care ei ii lipseste....
a facut analize complete la Fundeni si asa a aflat de la ce a fost...
insa pana la urma a reusit sa faca si BB doi si acum are o minunatie de fetita,de fapt doua minunatii cu cea mare....
deci,nu dispera...e greu acum,da va fi bine odata....
eu iti doresc bafta multa

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Carminabulina bine ai venit printre noi! I-mi pare rau pentru pierderea ta, e foarte greu sa treci prin asa ceva. Cred ca aproape fiecare dintre noi am trecut prin asa ceva, macar o data in viata si e dureros. Dar important e, sa gasim in noi forta de a merge mai departe pina la implinirea visului.Fug sa te trec pe listuta aspirantelor!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Carmina, atat de rau imi pare sa citesc ceea ce ti s-a intamplat...ufff, trebuie sa ai incredere ca data viitoare va fi bine (si asta se va intampla cat de curand)! Pupici multi draga mea!

Asi, sper ca a fost totul in regula ieri si ca visul unei casute a inceput sa prinda contur. Si noi suntem in negocieri sa cumparam inca un teren micut langa cel cumparat acum o luna si apoi sa incepem demararea procedurilor construirii unei casute. Poate ne sfatuim ulterior legat de acest subiect!

Delia21, multumesc frumos....tare mult imi doresc sa ajung o soacra buna, intelegatoare si apropiata de nora. Dc si tu te declari soacra buna atunci ne facem cuscre...iti dau fata...hihihi

Eu cu bb mic la calculator...el in carucior si se pare ca acum ceva nu-i convine asa ca tre sa ma pun la dispozitia lui.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Gina, Violeta, Ioana, Roandre, va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Mergem inainte cu fruntea sus. Eu am avut o viroza foarte rea chiar la inceputul sarcinii si sper ca ea sa fi fost cauza si nu altceva mai grav.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Ioana pentru ca m-ai trecut in listuta.

Roandre tu stii ca noi ne-am intalnit o data? Pe atunci eram eu gravida cu Mihnea, si cred ca si tu erai la inceputul sarcii cu Robert. Am venit eu pana in Pantelimon sa iau niste hainute de la bazar. Si pe langa asta mai esti si colega de serviciu cu prietena mea Ioana (inaioana). Ce mica-i lumea, nu-i asa?
Tu esti bine? Bebe e cuminte?

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!

Simo doi pui frumosi! Sa iti traiasca sa va bucurati de ei. Sunt tare dulci si mie imi pare, da poate ma insel, ca Tudor seamana cu printesica ta. Tu cum te simti dupa nastere?

Roandre, tu cum te simti? Pe langa oboseala... :-)

Carmina, eu chiar citisem la mamici ca esti graviduta si voiam sa iti trimit un PM sa te felicit, nu ma asteptam sa te vad aici. Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Da fara chiuretaj nu se poate? Stiu ca aici daca se elimina sarcina natural si n-ai probleme nu te chiureteaza neaparat. Sau poate ma insel. Sa fie Mihnea sanatos si sa vina alt bebe sanatos cat de repede. Te pup cu drag.

Roandre, Asi ce frumos va faceti voi planuri de casuta. Sa fie intr-un ceas bun. Pupici.

Fetelor nu se mai anunta nimeni cu burtica?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Sorina, multumim de urari. Tu ce mai faci? Ai abandonat de tot idee de bebe? Sper ca nu. PUpici dulci.

ROsa ce mai faci?

Herra tu ce mai faci, vine bebe?

Ioana, tu cum stai cu numaratoarea?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Buna Irinel,
si eu speram sa nu fie nevoie de chiuretaj, dar uite ca sarcina nu vrea sa iasa . Desi am o saptamana de cand sangerez, este ca si cum m-as fi taiat la deget. Nici un cheag , nici un mucus oricat de mic nu a iesit, ceea ce inseamna ca nu vrea sa plece singura. Oricum marti dimineata inainte de ghiuretaj o sa fac o eco abdominala si una transvaginala. Dar doctorul a spus ca daca inca sangerez cand ajung la el e clar ca sracina nu a plecat de acolo si nu are sens sa ma lase sa ma chinui. Plus ca stand asa pierd zile pretioase...Eu de-abia de marti incolo pot numara cele 40 de zile care se asteapta in mod normal pt. o noua sarcina.
Sigur, sunt optimista, pentru ca vreau sa cred ca a fost doar o intamplare nefericita si ca nu trebuie sa fac nimic special ca sa pastrez o sarcina. oricum voi astepta 2 luni pentru siguranta, asa ca de-abia in aprilie voi incepe "ostilitatile" .

uite cum cresc

Mergi la inceput