** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

-ici la toate fetele curajoase si rabdatoare
Ioana chair daca nu am scris pana acuma v-am citit de zor si sunt la zi cu tot ce se intampla pe aici...hai nu ne mai tine pe jar...

-------------
5+

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Scuzati de absenta dar cred ca e foarte motivata...va vine sa credeti ca nici nu au trecur 3 saptamani de la ultima raceala si am patit-o iar ? Si eu si fi-miu. Ca sa nu mai spun ca am scapat o "sedinta" fara nici un fel de protectie si iar stau cu sufletul la gura.
OF OF OF. Habar nu am cam cand ar trebui sa vina "internationalii" astia dupa o pierdere de sarcina.

Mihaela felicitari!!!!! Sarcina cat mai usoara si frumoasa iti doresc!!!

Vad ca Ioana nu a aparut ne tine in suspans, foarte bine , poate ca e cu II si inca sarbatoreste .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
I-mi cer scuze ca nu am mai dat nici o veste de ieri, dar ieri cu ziua indragostitilor am avut multa treaba si azi am fost sa-mi schimb buletinul la Braila si m-am umplut de nervi pe acolo. Maine trebuie sa merg din nou la acte si pe seara ma voi intoarce in Bucuresti. Vestea e ca testul facut in z37 e negativ si rushii nu au venit inca, ma indrept spre z39 si nici o veste. Cum va spuneam stiu sigur ca m-am dereglat, nici nu speram la altceva luna asta. Cand ma intorc in Bucuresti o sa-l sun pe medicul meu sa ma programeze cat mai urgent ca sa vad ce se intampla.
Roandre multumesc ca mi-ai amintit ca trebuia sa dau o veste aici, cu problemele am si uitat. L-am rugat pe fratele meu sa ma lase si pe mine putin pe net si v-am scris ca sa stiti si voi ca sunt bine. In nici un caz nu sunt trista si desi testul era slabut, Femina caseta, cred ca daca ar fi fost ceva ar fi iesit mai pronuntata a doua liniuta, nu doar o umbra unde ar trebui sa fie cea de a doua liniuta. Deci il consider clar negativ, iubita, nu am de ce sa cred altceva, sincer. Multumesc ca esti optimista in ce ma priveste, ar fi fost frumos sa fie altfel! pentru cei doi pitici
Va multumesc la toate si va cer scuze inca o data pentru intarzierea cu care scriu!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ioana bine ca ne mai dai de veste ca ma speriasem de acum. Imi pare rau daca tu zici ca e negative testul, dar cine stie pana nu vin inamicii nu se stie.
Fetelor am si eu o intrebare la voi, mai ales cele care ati pierdut sarcini. Eu una nu stiu, dar va ziceam ca tot am mai avut simptome de greata parka, si cum sa zic, parka nu sunt cum eram inainte sa ma apuc de treaba. CM a venit in ziua 27, in timp normal, dar este cu o gramada de cheaguri si parka diferit de alte dati. Credeti ca poate fi un avort spontan, in conditiile in care CM a venit la timp? Plus ca parka tot nu ma simt nemaipomenit.
Si apoi, daca ar fi CM peste sarcina, testul ar trebui sa iasa pozitiv au ba?
Cred ca am luat-o razna…
GinaM, multumesc de sfaturi, asa e cum zici. As vrea sa pot si eu gandi ca tine. Eu cred ca de cand m-am babit cel mai drag imi e sa dorm:)))
Irinel, ce mai face Danut nazdravan?
Gemenii ce mai fac, bine in burtica?
Scuze ca nu nominalizez mai mult, da eu mereu scriu de la serv unde sunt pe fuga.

Numai bien si spor la trebi importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioanatugs am vazut ca ai trimis mes.Eu nu sunt pe aici de obi.Da, din pacate asta e regula cand ti se scrie incorect sau alt nume.Lasa ca se rezolva.Eu acuma ma bag si eu in seama.Bine- bine.Tu spui ca esti sigura ca nu-i.Poate si ca ai fost deziluzionata pe tema asta in cele mai urate forme.Dar, zic euca s-ar putea sa totusi...daca a mai aparut o dunga,incerta,ca o umbra,dar totusi este...Mie cand mi-a intarziat si mi-a venit dupa 53z- am facut si eu test-toate au fost cert negative-doar o linie.Poate e prea mic, prea devreme, poate vorbesc prostii si te superi pe mine.Dar daca?Pana mergi la dr. mai fa un test sa vezi daca mai apare ceva sau la fel.Macar sa nu te agiti prea tare si daca este sa-ti faci rau.Ce poti sa pierzi?Ca oricum tu esti dura cu tinesi nu crezi ca poate fi. Tesi te rog eu, o necunoscuta,ai grija de tine.
Daiopri cheaguri poate sa vina din multe cauze.Si o raceala.Ma gandesc ca daca erai cu av.spontan nu venea la timp si venea ca un CM dar mai abundent.Eu asa stiu.
Salut si celalte fete de pe acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor....sunt tare amarata caci nu am reactionat bine de data asta la tratament si......desi visam cu ochii deschisi la bebe nr2,poate o fetita,....imi amanara astia transferul pentru o luna,.....si mi-e o ciuda de nu va pot descrie in cuvinte.OFFFFFFFF,cine imi da si mie o fetita

Am poze noi cu fetita mea Rudy,da ,o sa-l transform in fata pana imi aduca barza.......sper sa-mi treaca faza asta,dar zau ca mi-e o ciuda de-mi vine sa renunt si sa las balta proiectul pentru 1-2 ani.Pozele noi de aci ,nu-i asa ca si seamana cu o fetita,ia uitati-va http://family.webshots.com/photo/2212106210072337911qhxbNz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lucia mi-ai luat cuvintele din gura. Ioana, si mie mi se pare cam ciudata "umbra" aia de liniuta de care vorbesti. Mai ales ca zici ca testul nu e dintre cele mai grozave. Iar rusii nu se arata. Tu nu te superi pe mine, da? Eu inca nu-s convinsa ca nu e bebe. Plus ca tare m-as bucura sa te inseli. Pupic.

Eliana, pai era vorba ca stai pana insaptamana 38 draga mea :-) Eu va pup si pe tine si pe copiii tai, care mai prin burtica, care mai pe afara si va doresc sa fiti toti sanatosi si sa mai stai totusi putin cu burtica. Nu-mi imaginez cat de greu oi dormi tu deja, ca eu pe final abia imi gaseam o pozitie de dormit, iar tu cu doi si marisori... Pupici si Dumnezeu sa fie cu tine, si daca o fi sa nasti acum, sa fiti toti trei bine, sa te refaci repejor, laptic sa ai mult si sa ne pui poze cu mamica fericita cu trei iezisori scumpi.

Delia draga mea, fruntea sus, e doar o luna, ce mai conteaza. Ai o minune de baietel, imi aduce aminte de baietelul meu cand era mai mic si bucalat tare. E tare dragalas. Stii, si eu mi-am dorit enorm o fetita si imi doresc sa imi mai dea Dumnezeu una daca s-o putea, daca nu ce-o fi,sa vina in burtica si sa fie sanatos. Hai, nu te intrista, stiu ca e greu cand iti doresti asa mult, dar bucura-te de viata si de copilasul tau asa de dragalas. Si, gandeste-te ca esti norocoasa mamica a unui baietel. Si, cu ajutorul lui Dumnezeu vei avea inca unul, poate chiar fetita mult-visata.

Gina ce m-as bucura sa fie cu ochisori.

Daiopri draga mea, am avut si eu intr-o luna manifestari ca ale tale, asta acum vreun an, si tot ca si tine am presupus ca a fost avort menstrual, da cert nu stiu nici acum. Eu cred ca daca a fost avort menstrual testele tot n-ar mai fi pozitive ca citisem pe undeva ca hcg-ul scade rapid in situatii din astea. Cat despre rabdare, pierzi foarte mult cand gandesti asa. Bucura-te de ceea ce ai ACUM, nu stii ce iti poate oferi viitorul. De multe ori m-am gandit ce nefericita mi se parea ca sunt in anul cand tot incercam sa raman graviduta si nu reuseam, apoi am ramas, fericire mare, pe final de sarcina, graba mare ca eram nerabdatoare sa treaca timpul sa il vad pe bebe, apoi, dupa un an voiam alt bebe, tot nerabdatoare, a venit mai repede, sarcina mai grea, dureri de tot felul, iar graba sa vad copilul, sa vad de-i fetita sau nu... Si timpul se duce. Si incerc sa iau fiecare zi in parte sa ma bucur de ceea ce imi ofera ea, chiar daca am si deziluzii. Altfel, ajung batrana si nu stiu cand a trecut timpul. Hai ca bat campii, cred ca ceea ce voiam sa spun se rezuma la: bucura-te de copilul tau, chiar daca uneori e foarte activ si nu te intelegi cu el, bucura-te de sotul tau, lasa ca bebele urmator sa vina in liniste si fara stres.

Baby_r7 somn usor si refacere rapida :-)

Herra ati sarbatorit momentul cum trebuie? :-)

Eu ziua 18, da chiar n-am ce numara luna asta din pacate. As fi vrut eu...

Simo, Roandre, ce fac puiutii?

Pupici ca e noaptea in toi si eu stau pe aici. Nu prea mai apuc in ultimul timp sa intru pe la voi si mi-e tare greu

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Irinel
Herra ati sarbatorit momentul cum trebuie? :-)

nu prea...e si Vlad cam bolnavior, se mai contrazic si doctorii in pareri de imi vine sa innebunesc...suntem cu nervii la pamant, iar pe deasupra...azi e ziua 1...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, v-am scris ditamai mesajul si cand sa-l trimit micuta Jessica Priscilla mi-a inchis computerul.Mi-a venit s-o mananc toata!Cand te uiti insa la ea, te lasa toate puterile.

Daiopri, m-ai facut sa ma prapadesc de ras la faza cu "babitul"!Phuiiii, auzi dom'le la fata *ista este in floarea varstei si zice ca s-a babit!
Bunicul meu din partea tatalui si la 90 de ani se considera tanar iar cel din partea mamei, la 74 de ani fereaaasca-te sa-i spui ca s-a bostorogit.Era tanar 'baiatul si a si dovedit!
Hai sa va povestesc si voua.
Chiar inainte sa plec din tara, am fost la ei in vizita si am innoptat acolo.A trebuit sa dorm in camera chiar de langa ei.
Ei bine,ma pun sa dorm insa ei se tot foiau pe acolo. In sinea mea mi-am spus:Ce truda fac mosnegii acestia...nici la batranete nu mai incap unul de altul?!
Cand colo ce sa vezi! El o tot *bajbaia pe acolo si deodata aud:
"Haaaaai femeeeie ca mai merge'o data "!
Ce bascalie am facut a 2-a zi cu ei nu va mai spun...
Nohhh, mai spune tu ceva! Merge dom'le pana la adanci batranete.Sa nu te mai aud cu babitul ca am sa pun bata pe tine.

Ioana,tu crezi ca eu ma rog degeaba pentru tine?!A cam sosit timpul s-o stergi la odisee nu crezi?! Asa dar, mai bine pregateste-te de drum atata timp cat "rusii" nu au aparut.
Vezi ca vreau sa te intalnesc pe acea alee curand.Astazi cum ti-a fost?!

Irinel,o sa fie.
La tine cand vin gemenii?!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Irinel draga, esti o draguta, dar nu e nimic pentru ca simt asta si nici teste nu mai vreau sa fac. Mereu ma jur si iar vine o zi cand revin la ele. Nu exista o a doua linie, ci doar o umbra imfima, mai subtire, probabil locul unde ar trebui sa existe o a doua linie. Dar sunt in z40 si inca nu mi-a venit menstra, ceva nu e in regula, desi altfel nu am nimic, ma simt f. bine. Am asa de multa treaba acum cu mutatul in casa noua si chiar nu stiu cand i-mi voi face timp sa merg si la medic. Am si slabit f. mult in ultimul timp, cu atatea lucruri de rezolvat intr-un timp atat de scurt, dar tot e bine ca intru acum in haine, in care nu credeam sa mai intru vreodata.
Lucialu ma urmaresti ai??? Multumesc ca esti optimista si pentru mine, ca eu nu prea mai cred in minuni, cel putin acum!
Gina_M nu cred sa plec eu la odisee asa de curand, poate o sa ajungi tu inaintea mea si-mi pregatesti si mie un locsor cald! multumesc pentru incurajari!
Fetelor, sunteti asa de dragute si de optimiste in ce ma priveste de-mi dau lacrimile. Eu chiar ma ingrijorez ca nu mi-a venit inca menstra, nu ma bucur deloc, pentru ca stiu ca nu e altceva. Va pup si va multumesc pentru tot suportul vostru!

poze

Mergi la inceput