** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 15
asi spune:
Eliana sper sa nu ajungi la spital si sa stea cumintei baietii inca cateva saptamani.
Ioana sper ca nu e de rau tacerea ta desi eu cred ca sarbatoriti amandoi venirea lui bebe.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
herra spune:
Ioaaana, cum e testul???!
Eliana, acum cand fiecare zi conteaza, tin pumnii sa fie totul cat mai bine!!!
ps: azi Vlad implineste 3 ani...de la concepere!
baby_r7 spune:
VA PE TOATE!!!!
EU FUG ACASA SA PREGATESC INAINTE SA AJUNGA SOTUL ACASA.
SI VA MAI SCRIU MAINE CA AZI SIGUR O SA FIU OCUPATA DISEARA CU AL MEU SOT.
AM ACASA!
.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
Daiopri spune:
Hai Ioana, unde esti? Eu ti-am zis ca am ramas excat inainte sa scot polipul, ca atunci imi luasem gandul de la bb. Asteptam vesti.
Eu am vesti proaste, nici luna asta nu am avut noroc:( Halal zi a indragostitilor….Si cu vesti proaste si pe tusa.
Deja imi cam pierd rabdarea, si ma stresez prea mult. Si stiu ca nu face bine, dar nu ma pot controla.
Numai bine tuturor si o zi a indragostitilor cat mai frumoasa.
P.s.: Gina tu cum mai esti?
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Daiopri
Eu am vesti proaste, nici luna asta nu am avut noroc:( Halal zi a indragostitilor….Si cu vesti proaste si pe tusa.
Deja imi cam pierd rabdarea, si ma stresez prea mult. Si stiu ca nu face bine, dar nu ma pot controla.
Numai bine tuturor si o zi a indragostitilor cat mai frumoasa.
P.s.: Gina tu cum mai esti?
Daiopri,"ziua indragostitilor" poate fi in fiecare zi din viata atata timp cat, vrei si lucrezi la aceasta.
N-a fost sa fie acum?! Asta este.Mergi tot inainte.
S-apoi de multe ori, o vorba buna si o imbratisare plina de dragoste face cat toate la un loc.
Lasa stresul,da-l in truda lui ca' duce numai la rau.Fii cu inima - nu te pierde.Capul sus.
Eu sunt tot in asteptate (z 21) insa, nu se anunta nimic la 'orizont.Cel putin nu deocamdata.Cum va fi, om mai vedea!
POZE
asi spune:
Herra cata precizie cu data conceperii.Felicitari si la mai multe!
Ioana?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
baby_r7 spune:
si pe toate fetele!
eu mi-am cam facut de cap aseara cu al meu sot si ne-am culcat pe la 2.30 si la 7 eram in picioare.
pic de somn si imi vine sa plec acasa.
azi e z10 si abia asteptam perioada urmatoare.
TB a ineput de ieri sa creasca si am facut ieri un test pt. ov. dar a iesit negativ momentan, asa ca asteptam sa se pozitiveze de azi in colo.
noi oricum din 2 in 2 zile avem program de , pt. ca nu vrem sa ratam momentul cumva si daca macar nu vine bebe luna asta nu ne simtim vinovati ca nu am prestat.
va scriu mai incolo ca e nebunie la birou.
baby_r7 spune:
IOANA, cum a iesit testul???????????????
nu vrei sa ne bucuram si noi?
sau sa te sustinem daca nu e bebe?
iti trimit un dulce!
astept vesti bune azi!!!!!!!!!
daca nu e bebe poate va veni luna viitoare .
anacami spune:
Buna!
Si eu sunt extrem de curioasa ! Ioana, bafta!!
Mi-am facut eco abdominala, se pare ca totul este in regula si ca sunt "fertila"!
Luna asta intentionez sa iau o pauza , iar de luna viitoare sa reincep in forta munca pt. bb!
O zi placuta!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)