** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 17
asi spune:
Buna dimineata!
Ioana sunt sigura ca totul va fii bine si ca nu sunt probleme.Poate ca din cauza ca ai si slabit(mama ce te invidiez la asta) si ca e o prioada stresanta si asta contribuie la faptul ca nu vine CM sau poate chiar e bebe.Important e sa te linistesti si lucrurile sa se aseze atunci totul va fi bine.
Va doresc un we superb!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mihaser spune:
salutare mamici aspirante!
dupa ce am intrat pe la aspirantele optimiste peste 20 de ani...v-am gasit pe voi! ma miram eu cum de sunt singura mamica acolo...beata cum sunt! sper totusi sa ma primiti si pe mine in randul vostru. eu vreau o scorpiuta sau o sagetatorica! acum ce o vrea D-zeu! poate mai fac un ghiocel!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
clauclau spune:
Buna dimineata, haideti la o cafeluta.
Mihaser, bine ai venit la mamici aspirante din nou. Si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede bebe 2.
Ioana, poate nu este totusi o dereglare si se pozitiveaza testele mai greu!
Herra, imi pare rau ca Vlad e bolnavior...si ca esti si ziua 1!
Si Razvanel a tras curent la ochisor si acum il are rosu si umflat. Din cauza asta sunt agitata si nelinistita si el nu prea sta cand ii pun picaturile in ochi, il deranjeaza micutul de el...In fine, sper sa fie bine si sa se traga putin pana maine.
Multa sanatate lui Vladut!
Va urez o duminica frumoasa!
CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png
baby_r7 spune:
va spun si eu neata' la toate fetele!
noi ne-am trezit tarziu azi, pt. ca am venit tarziu de la botez si mie si acum imi e somn.
azi nu mi-am luat TB, dar am facut un test pt. ovulatie si a iesit pozitiv asa ca am prestat imediat ca nu cumva sa pierdem ocazia.
diseara dupa o sa mai un pic poate se prinde cava luna asta.
cand scot pozele le voi pune sa le vedeti.
a fost o cumintica desavarsita la biserica, nu a plans decat un pic si e dulcica foc RALUCA-ANDREEA, este verisoara mea de aproape 2 luni.
toate noile venite si mai ales noile .
va urmaresc si cred ca anul asta o sa trecem mai multe la gravidute.
v-am citit cand m-am trezit si am vazut ca s-au intamplat multe.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
corinadana spune:
ma primiti si pe mine??
Am asa emotii!!! Si eu ca si Mihaser m am trezit aseara pe la aspirante optimiste si mi am dat seama ca parca nu s prea bine acolo. Mi am zis lasa! sa treaca noaptea si va gasesc eu pe voi!!!
Ma treceti si pe mine pe listuta??? Eu o am pe RALUCA 7 ani si am primit comanda de baby sister...
Am si eu o intrebare fetele: era un soi de calcul prin care puteai, cat de cat, determina sexul copilului. Il stiti cumva???
Va pup mult!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mihaser spune:
quote:
Originally posted by corinadana
ma primiti si pe mine??
Am asa emotii!!! Si eu ca si Mihaser m am trezit aseara pe la aspirante optimiste si mi am dat seama ca parca nu s prea bine acolo. Mi am zis lasa! sa treaca noaptea si va gasesc eu pe voi!!!
Ma treceti si pe mine pe listuta??? Eu o am pe RALUCA 7 ani si am primit comanda de baby sister...
Am si eu o intrebare fetele: era un soi de calcul prin care puteai, cat de cat, determina sexul copilului. Il stiti cumva???
Si eu as vrea tot fetita...eu vedeam mereu in ziar...e un saptamanal Agenda...intre ce ore e fatita sau baiat.
Anul asta insa nu a mai aparut infomatia asta...si io presimt ca o sa fac tot baiat.
clauclau multumesc de primire!
Va pup fetele! Noapte buna!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu raportul: azi z42=z1, bine ca au venit si nu a fost nevoie sa mai merg la medic.
Mihaser si Corinadana bine a-ti venit printre noi! fug sa va trec in listuta!
poze
corinadana spune:
Multumesc mult!!!
Mihaser era vorba de ceva zile, nu ore. Eu asa imi amintesc.
Primul pas( sa fiu primita aici) a fost facut!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Irinel spune:
Mihaser, Corinadana bun venit si sedere scurta pe la noi!
Corinadana, te referi la calendarul chinezesc? Acolo in functie de varsta ta parca poti calcula ce ar iesi copilul daca ar fi conceput intr-o anumita luna. Nu stiu daca se potriveste sau nu. Apoi mai era ceva ca daca vrei fetita sa faci dragoste dupa ovulatie, nu chiar in momentul ovulatiei, daca nu ma insel. Poate pui o intrebare, un subiect daca chiar te intereseaza, si iti raspund mai multe fete.
IOana, Herra, pupici. Hai ca deja a trecut ziua 1, curand o sa vina iar perioada ferita...
Herra, Clau, sanatate puiutilor.
Asi tu ce mai faci?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
asi spune:
Mihaiser,Corinadana bun venit si sedere cat mai scurta la mamici aspirante!
Ioana sper ca esti bine dar totusi trebuie sa mergi la medic ca nu e normal sa te dereglezi asa.
Irinel eu sunt bine, multumesc de intrebare.Sunt in plina campanie de slabit.Capitotul bebe e incheiat si pus la naftalina.Adica daca vine din intamplare bine daca nu iar e bine.In rest m-am dereglat si eu ca Ioana.Pana in nov 2006 am avut ciclu de 32 de zile,regulat; in dec a venit la 35 de zile ,in ian la30 iar acum ,ziua 33,iar nu mai vine.Habar nu am ce e dar deocamdata nu vreau sa cred nimic.Sincer ma cam dau peste cap dereglarile astea.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.