** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

ma scuzati , ma gresit, si am raspuns aici in loc la "aspirante optimiste"
sper sa nu va suparati.
va doresc numai bine,sanatate si bb sa vina repede...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mihaela drum bun la odisee, o odisee frumoasa si un bebe sanatos! Doamne ajuta!

Juliada, oi fi gresit tu, da sa stii ca te potrivesti si la noi, ca esti mamica si esti si aspiranta... Asa ca daca vrei, poti veni si la noi.

Baby r7 bun venit. O sarcina cat mai curand si un bebe la capatul ei. Greu trebuie sa iti fi fost sa pierzi sarcina. Sa te ajute Dumnezeu!

Anacami, draga mea, bun venit printre noi. Tare ma bucur sa te vad aici si imi doresc sa fim din nou colege la o alta odisee.

Ioana eu sunt pe aici da nu apuc sa intru zilnic pe la voi, ocupata tare. Eu ma intreb daca sa intreb sau nu... e posibil sa ramai graviduta facand dragoste in ziua 9 a CM? Ca mie mi s-a parut ca in zilele 10-11 a cam fost ovulatia si ma cam doare in zona uterului da nu tare. Si mi-e extrem de somn chiar si cand apuc sa dorm. Acum, cred ca ar fi si cam devreme de simptome. Sunt abia in ziua 15 de CM. Si ma gandesc daca nu cumva o iau razna datorita dorintei mele mari de a ramane graviduta. De altfel, nici nu stiu ce sa imi doresc, ca sotul vrea sa mai amanam vreo jumate de an si n-as vrea sa se simta cumva pacalit... Da parca tot mi-ar fi drag de tot sa se poata sa fiu. Cam delirez da uite ca tot va spun, desi cred ca e o prostie. Tu ce faci draga mea, rusii tot n-au aparut?

Simo, Roandre
, cred ca sunteti ocupate. Pupici si numai bine.

Daiopri cum stai cu simptomele?

Mariana, Eliana, Paxela, ce se aude cu burticile voastre?

Pupici la toate, sa ne vedem cu toate cat mai curand la odisee.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc mult fetelor , sunteti niste dulci
Va astept si pe voi cat mai repede la odisee

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Multumesc de invitatie...:)
Pai ce sa spun,ca imi pare rau ca nu am facut bb2 mai repede,eu vroiam da din multe motive relative sa treansformat in motive medicale...:)
2 ani nu aveam voie sa raman(acum e un an)
dupa stiu ca am iubit in perioada fertila cateva luni, nu am ramas
am infintat o firma(acum nu maie),si vroiam sa fac 10 luni de munca ca sa am concediu 2 ani,dupa iar nu am ramas,un an am stat asa fara dr.dupa m-am dus la dr,stiu ca era in decembrie 2004,aveam o anexita,la control ma durut rau ca am simtit pana acasa,am luat antibiotice aproape 2 ani, si acei 2 ani am facut o vaginita urata(zic eu)iar nu am avut voie 2 luni sa raman,si tot asa.
acum nu ma mai doare la control deloc,dr zice ca nu ami am nimic,???
si mi-a spus sa fac un hsg la bucuresti.
in martie ma duc la buc la spilalul giulesti,da nu stiu la ce dr. vad eu ce fac.abia astept,daca nu raman anu asta nu mai incerc ca deja sunt baba rau,.....:) am 36 ani, si asa imi pare rau sa nu mai fac, offf
aici nu se spune ce trebuie sa faci,ex. cand am facut analize de secretie vaginala nu mi-a spus nimeni sa nu ma spal 24 ore, eu am facut
dus si am spalato de scartia,hehehe, si am auzit ca nu iese tot ce trebuie,
Acum vroiam sa fac un papanicolau si mi-sa spus ca nu trebuie sa fac ca la cate antibiotice am facut euuuuu, hehehe
lasa ca o sa fac la buc pe toate

hai ca plec sa o iau pe pitica de la gradinita.mai vin
am scris o groaza,......nu vreau sa fiu cata, nu imi plac catele, brrrrrrr
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cred ca aici ma incadrez si eu daca ma primiti si pe mine! Sunt o mamica aspiranta din nou, am un baietel pe nume Razvan care are 5 ani si vreau tare mult o surioara pentru el. Incerc din iunie 2006 si pana acum vad ca nu s-a legat, sper sa nu mai dureze prea mult ca nu mai am rabdare. Timpul trece asa de repede si eu fac 30 de ani anul acesta.

Felicitari proaspetelor mamici care au nascut de curand, sa aveti puiuti sanatosi si mancaciosi!

Mult succes mamicilor care vor naste in curand si pentru noi aspirantele sa fie asteptarea cat mai mica si sa ne minunam din nou cu bebe2.

O zi frumoasa sa aveti ( cu toate ca e luni si mai e si urat afara, vad ca sta sa ploua)

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Irinel n-am noutati... maine seara merg la doctor pt. consultatie si eco. Sunt curioasa cum se mai prezinta colul si cat au mai crescut bb-ii.
Sper sa mai stea cuminti vreo 2 sapt. Nu cer mai mult
In ultima vreme m-am simtit si mai bine... adica s-au rarit contractiile si am scapat de gynipral... Asa ca trag sperante sa rezist pana la 36 de sapt.

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Salut Clauclau,uite ca vroiam sa iti raspund la intrebare si te gasesc pe aici,.......si eu iti doresc sa fie cat mai repede si ma bucur ca te gandesti sa mai faci un bb.
multa bafta.
Sa pui poze cu Razvanel,sa il vad si eu.....:)seamna cu tine?
In pitesti tot asa e,sta sa ploua,......dar daca suntem vesele nu mai e urat afara....:)
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FELICITARI MIHAELA, SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA AI O SARCINA USOARA!!!!!!!!!!!!!

poate ne dai si noua reteta ca vrem si noi la odisee!
eu o sa va tin la curent cu testele mele de ov., poate ies pozitive si .............
eu inca nu am fost mamica, dar sunt asa dragute fetele de aici incat nu am rezistat sa nu intru.
momentan dupa sarcina pierduta anul trecut inca sunt aspiranta, dar poate anul asta se schimba ceva si vine si la mine pe strada soarele!!!!!!!!!!!!!

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Juliada, mi se pare mai potrivit sa postez aici tinand cont ca am deja un copilas.
Da, Razvanel seamana cu mine , cand o sa am timp o sa pun si poze. Am inteles ca fetita ta seamana cu tati si vrei si un bebe care sa semene cu tine. E foarte firesc sa-ti doresti asta. Eu daca o sa fac o fetita cred ca o sa semene cu tati, dar nu conteaza, e bine oricum, numai sa vina. Sa pui si tu poze cu fetita.

Elyanne, ce frumos trebuie sa fie sa ai 2 bebei in burtica, cred ca abia astepti sa-i ai in bratele tale si sa-i pupacesti.
Bine, asta dupa ce or sa mai stea cuminti 2 saptamani in burtica. Mult succes la eco.

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela felicitari!Sarcina usoara si un bebe sanatos la termen!

Irinel intr-adevar e prea devreme pentru simptome.Dar asta doar teoretic pentru ca ceea ce simti tu chiar sa fie simptome de sarcina.Ai mult mai multe sanse sa ramai gravida daca faci dragoste cu o zi sau 2 inainte de ovulatie decat daca faci in ziua ovulatiei.Deci daca a fost in ziua a noua si tu ai ovulat in ziua 10-11 poti sa ii spu sotului tau ca exista mari sanse sa fii .Doamne ajuta!Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am raspuns eu

Clau bine ai vemit si sedere cat mai scurta!Si eu am un baiat Razvan care face anul asta 3 ani.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput