** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asi, multumesc de primire, ai un baietel foarte frumos. Si eu sper sa merg repede la odisee ca tare imi doresc.

Irinel, iti doresc din suflet sa fie acum bebe daca tu asta vrei. Intr-adevar pentru simptome e cam devreme , asta o spun pentru mine de fapt, ca si eu sunt Z 18, adica Z 5 dupa ovulatie si deja incep sa caut simptome, cu toate ca stiu ca nu este real si este mult prea devreme. Sa vedem ce va mai fi!

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bun venit noilor mamici aspirante, sedere cat mai scurta si spor la treaba.
Eu simptome nu prea am, sunt in ziua 25 in conditiile in care imi vine de obicei pe la 26, dar s-a intmaplat si la 31. Am rezistat eroic sa nu iau test, sa nu ma desumflu. Parca mai mult am simptome ca vine invazia decat altceva. Dar inca sper. Irinel, ziua 9 zic si eu ca e buna. Si eu tot asa am mers pe alaturi de ziua teoretica fertila (in incercarea de a prinde o dragalasa), caci am zis ca luna asta nu am vazut prea bine daca am ovulat sau nu. Parca mai degraba acum, inainte de CM am ceva mucus. Drept pt care am exersat si acu:), just in case.
Ma gandesc ca daca nu am ramas sa ma apuc de masurat TB sa vaz exact cam cand este ziua ovuatiei, desi am senzatia ca ma stresez deja cam mult si stiu sigur ca nu face bine la randament. Dar nu ma pot abtine:(, desi imi propusesem sa merg pe principiu relax, si ce da DD.
Cam atat. Va dorim numai bine si asteptam vesti bune.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, imi cer scuze ca ajung atat de rar sa mai scriu, insa programul meu s-a modificat mult...asa cum era de asteptat .

In timpul zilei imi este greu sa mai am timp pentru mine, pentru ca pandesc momentele in care imi doarme strengarul, ca sa spal, sa fac mancare si ce mai trebuie prin casa. De doua saptamani de cand suntem acasa tot incerc sa dorm o data la pranz, insa inca n-am reusit. Puiul a inceput sa doarma tot mai putin ziua si sa-i cam placa in brate. Cred ca au aparut si colicii pentru ca plange uneori de nu mai stiu in ce pozitie sa-l tin. In rest e un copil tare bun: a luat deja un kilogram asa ca a ajuns la 5 kilograme.
O problema ar fi faptul ca dupa numai o saptamana de gradi a racit surioara si am fost nevoita sa o tin acasa. Imi este destul de greu sa o tin departe de cel mic si mi-e teama sa nu ma trezesc si la el cu vreo viroza. Ma rog sa il ocoleasca si sa reziste.
Cam asta este pe la noi...as spune ca perioada de acomodare continua.

Mihaela felicitari din tot sufletul si de la noi! Sarcina usoara si puiut sanatos sa-ti dea Domnul!

Va pup si va doresc seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Clauclau bine ai venit printre noi! Multa bafta sa vina surioara de Razvanel cat mai repede!
Sim draga, ma bucur ca mai poti veni pe la noi. Multa sanatate pentru Ruxi si Doamne ajuta sa nu ia raceala si Tudor. pentru voi!!
Irinel draga, eu cred ca ai sanse mari sa fii graviduta chiar luna asta, daca zici ca a-ti prestat in z9 si ovulatia a fost prin z10,11. Asa ca tin pumnii stransi pentru tine si nu-ti face prea mari griji pentru sot, eu cred ca se va adapta situatiei. Despre mine ce sa mai zic, sunt in z36 si nici urma de rushi, cred ca m-am dereglat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Clauclau, Juliada bun venit printre noi si sa vina bebeii cat mai repede.

Baby_r7 bun venit si tie, mai avem si aspirante fara bebelusi, asa ca tine. Bun venit si sa vina bebe1 ca pe urma te asteptam pe lista pentru bebe2 :-)

Asi, Ioana, Daiopri cred ca e mai mult dorinta mea de a ramane graviduta si vad semne in orice. Azi, ziua 15 mi s-a parut iar ca parca as fi fost la ovulatie, cred ca n-a fost nimic in zilele 10-11. Poate e mai bine asa. Oricum, cum o vrea Dumnezeu, eu m-as bucura tare mult.

Daiopri eu nu cred ca as fi asa rabdatoare ca tine. Intotdeauna mi-am propus sa nu fac teste pana nu intarzie rusii, da rezistam doar pana in ziua cand normal ar fi trebuit sa vina, nu mai mult. Pupici si sper sa nu mai vina rusii la tine luna asta.

Ioana, stiu ca nu vrei sa te imbeti cu apa rece, da totusi, ai facut un test?

Gina ce mai faci?

Simo, imi cam imaginez cum e viata ta. incearca totusi sa te odihnesti ca sa ai laptic suficient. Tudorel poate sa nu doarma si de foame. De altfel vad ca e fomist de felul lui: _) 1 kg deja??? Felicitari! Si tinem pumnii sa nu ia Tudor raceala de la Ruxi. Pupici

Eliana, eu zic ca ajungi in saptamana 38 :-) Hihihhi, hai ca nu te mai stresez. Oricum ma bucur ca sunt cumintei bebelusii scumpi

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IRINEL si eu sincer sper sa nu stau mult la aspirante, dar sper sa leg niste prietenii frumoase cu voi toate!!!
eu parca nu mai am rabdare, daca bebe care nu mai e a venit dupa 6 ani lungi.....de incercari(sotul e mai mult ca perfect: i-a zis dr. sa agate spermograma in cui, pe post de diploma, in schimb eu nu aveam ovulatie),acum parca mi s-a dus si putina rabdare pe care o aveam si atunci cand vine CM parca e sf. lumii.
dar nu vreau sa intristez pe nimeni asa ca noi(eu si sotul) mergem inainte ca nu vrem sa ratam nimic luna asta.
sigur va dau vesti sper eu bune, daca nu luna asta anul asta sigur!!!!!!

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Irinel draga, asa e nu cred sa fie ceva tocmai acum, dar asa de control mi-am cumparat acum un test si il voi face maine dimineata, pentru ca deja sunt in z37 si....nimic!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ioanapoti sa stai cu test' ala pana dimineata?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Violeta69 pot sa stau si 2 zile cu el in geanta. La cate teste negative am vazut la viata mea, nu-mi vine sa mai fac nici unul. Dar deja intarzierea e prea mare si vreau sa stiu de ce intarzie asa mult. Daca va fi negativ o sa-mi fac o programare la medic, pentru ca nu e deloc normal pentru mine care am avut mereu CM regulat de 27,28z.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ioana yo zic ca e un samburel...
ai luat ceva care sa intarzie atat pe rushii?!
sau ti s-a mai intamplat sa fie asa o intarziere?
tinem pumnii si

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput