** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanatugs spune:
Baby_r7 bineinteles ca te primim cu drag! Bine ai venit printre noi! I-mi pare rau pentru sarcina pierduta si e bine ca nu v-ati pierdut optimismul!
Asi multumesc pentru urari, intr-adevar e frumos!!
Carminabulina ai fost tare cu indienii!! pe asta n-o stiam!
poze
baby_r7 spune:
mult pt. primire.
am scris mai devreme dar imi picase netul.
de maine incep sa folosesc testele de ovulatie.
sper sa fie bine.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
mihaela amalia spune:
In primul rand bun venit noilor sosite si sedere cat mai scurta...de fapt daca vreti va iau acuma cu mine dincolo la odisee
Azi am facut testul si mi-a iesit din prima II =>
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
anacami spune:
Felicitari Mihaela!!!!!
Sarcina usoara si bb sanatos!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
elyanne spune:
Felicitari Mihaela! Sarcina usoara!
Cine o mai urmeaza la odisee?
S-a mai nascut o stea
herra spune:
felicitari, Mihaela!!!
violeta69 spune:
felicitari Mihaela
sa fie un BB sanatos si tu sa duci usor sarcina....
pt fetele toate
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
juliada spune:
Asa e Numeioana,ea nu a nascut,dar la mine o fi normal?,
da,am avut o problema deosebita, nu stiu cum am facut-o,stiu ca cea mica cand am venit cu ea acasa nu sugea mai deloc din sanul drept,ma strangea tare si plangea rau,....si am pus-o la stangu si papa repede si cu multa placere, si tot asa, se obisnuise sa pape mereu de acolo.(am citit ca le place sa pape din partea stanga ca aude bataile inimi cu care a fost obisnuit 9 luni)trebuia sa nu o las pana nu reusea sa ma desfunde,ca sa curga mai liber.
A fost tare greu,stiu atunci cand m-a taiat pe viu,nu am simntit decat o durere putin mai mare decat era,offff
Am o fetita,care seamana cu tati rau,.......:)si tare as vrea o surioara sau un baietel.......da se semene cu mine, :)
Multumesc de urari si iti doresc si tie un bb minunat,adica la toate care doresc sa aiba bb,trebuie sa vina,
Va doresc multa iubire si rabdare.
Va pup
Gina M spune:
Mihaela Amalia - FELICITARI PENTRU SARCINA!
Fie ca aceasta, sa-ti fie una plina de sanatate si amintiri placute.Sarcina usoara scumpa noastra!
POZE
Ioanatugs spune:
Felicitari Mihaela!! Acum e cazul sa trec si eu o graviduta in listuta!! Sarcina usoara!!
Irinel, Sim, Roandre, Cornelia_Laura ce mai faceti dragelor????
Mariana_1976 se apropie momentul cheie, cum te mai simti????
Paxela, Elyanne si voi urmati indeaproape, va tin pumnii stransi!!
poze