40 cu + sau - (cap.29)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabi_K spune:
ank_miki, sper sa te vindeci repede!
Doina tinem pumnii!!!
Ina, felicitari fetei tale!!!
Noi la fel, FB pe linie... si nici la noi nu s-au acordat locurile 1-2-3. Insa cativa copii au primit diplome la materiile unde sunt excelenti, fiul meu e cel mai bun la romana si engleza:) Si in plus, fiecare copil a primit cate o diploma pt munca lui, indiferent de note.
Fata a avut alaltaieri serbare, e un stres pt saracii de ei, bine ca am scapat... mai merge la gradi si in iulie, iar in august avem vacanta.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
misulescum spune:
Nu mai pot de caaald! vreau un pic de racoare ,vreau la padure ,in mijlocul padurii poate acolo e mai rece.
Astazi fac bagaje,Cristina se va muta pe perioada vacantei la mama la tara.
La sf. de saptamana o s-o aducem acasa ,sa se joace cu copii de la bloc,si sa mergem cine stie pe unde .O sa-mi fie teribil de dor de ea,dar o sa fie mult mai bine decat la bloc ,inchisa intre pereti .
Ank_miki, sa te faci bine ,si pe viitor ai mai multa grija.
Gabi mergeti pe undeva in vacanta?
Doina ce-ti fac puisorii?in China o sa mergi tu cu Dan?
Va pup pe toate si astept sa mai intrati pe la noi!!!
misulescum spune:
Revin ...i-am luat pana la urma bicicleta mult promisa si parca m-as urca si eu pe ea...
doinabita spune:
Ank_Miki ce sofer tampit...sa te faci bine!!!ai fost la control?cu iti este?
Fetelor, am luat ieri vizele, plecam pe 3 iulie, mai este putin, cum am facut listuta si merg sa cumpar ce mai trebiue de pus in bagaje.Cu caldura e nasol de tot...parca suntem in cuptor...Voi ce faceti?Va pup pe toate!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
ank_miki spune:
Buna!
Iaca,intru si eu dupa cateva zile de absenta,dar e un vant pe aiiiici
.
Fetele,eu sant bine,va
multumesc!
Mai am juliturile de ca mana stanga,dar trec ele,si cucuiele,se trag incet.
In ultimile 4 zile am avut si cu Miki probl.A facut o infectie interna foarte puternica.Nu-mi manca si nu bea nimic,pana mai ieri dim.cand a inceput incet sa manance si sa bea.Tot corpul ii era plin de bubite mici rosii,de am zis prima data ca poate fi varsat de vant.Am fost alaltaieri la spit. de copii,si na,are infectie.Ii dau OSPEN timp de 10 zile.Daca pana ieri la pranz nu bea nimic,trebuia sa ma duc iar la spit.sa-i ia sange,si sa-i faca perfuzii,era suspect de uscarea corpului,neband nimic.dar norocul meu sa a inceput sa-si revina,si nu am fost nevoita,mititelul de el,sa-i faca perfuzii.Acum suntem bine,mutumesc Bunului D-zeu.
Doina,ma bucur pt.voi mult,sa va intoarceti sanatosi si plini de bucurie.Pt.tine nu mai am cuvinte,esti o mama extraordinara,cum treci peste toate.
Si noi plecam in concediu pe 7-8 iulie,de abia astept.Nu am mai fost in tara de 4 ani!Trebuie incet sa ma apuc de bagaje,ce imi e mie groaza
.
Va las fetele
,am putina treaba.
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi
Gabi_K spune:
Doina tin pumnii !!!!
Totul despre alaptat!
doinabita spune:
Ank_Miki, nici eu nu stiu cum le fac...merg asa din inertie...Ma bucur ca e bine Miki acum, offfffffff ce emotii...de luni incepe si fata mea examenul la bac...alte emotii si eu nu sunt langa ea pana il termina

dar nu pot sa fac nimic.
Gabi voi ce mai faceti?
Va pup pe toate!Merg la piata , vreau sa gatesc pana nu se face asa cald...
Redati-mi viata!
Gabi_K spune:
Bafta la bac... sper sa nu fie greu!
Noi am ajuns sambata trecuta cu Lili la urgente, inceput de otita, aseara am fost tot acolo cu Robert, are o rana pe picior, s-a ars cu veioza, si rana s-a infectat. Pe la 9 seara mi-a zis ca pulseaza, asa ca fuga la chirurgie:( cand ajungem acasa, o pup pe Lili, frige toata, are febra fara alte simptome. No asta e la noi, suntem ca un spital:(((
Totul despre alaptat!
marami spune:
Ufff... ce-o mai fi si asta. Toata lumea are probleme peste tot dau doar de vesti proaste, boli, accidente, divorturi, concedieri.....am obosit vreau o pauza. Masina mea e la reparat de luni si de miercuri aud in fiecare zi "Maine e gata" care maine nu stiu dar azi am cedat psihic, astept telefonul minune care sa ma anunte ca au reusit sa termine in seara asta...putin probabil
Speram sa iesim maine undeva fiind ultima noastra duminica impreuna, joi pleaca al meu sot in Spania. Eu sunt mai dezorganizata si mai vulnerabila ca niciodata. Inca nu stiu cum naiba sa ma impart intre asigurari, magazin si atelierul de croitorie. Imi vine sa tip si-mi doresc sa pot plange o zi intreaga cum faceam alta data, apoi sa o iau de capat ca si cum nimic nu s-a intamplat. Am o firma falimentara gratie prostiei si increderii absolute in cei de langa mine. Dar vina e in totalitate A MEA. Imi repet in fiecare zi ca am mai plecat odata singura de la 0 si daca am facut-o odata o mai pot face odata. Incerc sa ma motivez singura, incerc sa fiu eu cea care am fost odata, cea care stiam cu certitudine ce am de facut. Vrajeala

de 2 lei. Inca ma intreb daca e bine sa las scris ceea ce simt, ma intreb la ce bun? Oare chiar ma voi simti mai bine stiind ca cineva va citi toate astea? Astept sa apara "colegul meu de camera", el se ocupa de magazin de vreo trei ani buni... pana joi, sunt total pe dinafara.
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)
doinabita spune:
Marami, ia o gura de aer, da cu apa rece pe fata si impune-ti sa fie bine!Eu asa am facut de multe ori cand nu mai puteam si am reusit sa ies din asemenea stare!Trebuie sa poti!Iti mai trimit nitica energie de la mine!!!
Dana mea a luat ieri 10 la limaba romana la oral( la bac), miercuri are oral: engleza, apoi probele scrise.Eotii ca la balamuc, avem .Mai avem nitelus si martea viitoare plecm si noi in China.Voi ce faceti?La noi caldura e mare...cica azi in sud vor fi 40 grade la umbra...Va pup!!!!!!!!!!!!Hai la o cafea sa ne revenim si apoi sa o luam de la capat!
Redati-mi viata!