40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor, n-am mai dat pe la voi tare de mult....dar am mai citit din cand in cand.
Doina felicitari Danei pt 10 si mult succes lui Dan in China V-am urmarit si la Nasul. Va va de-a Dumnezeu multa putere sa treceti cu bine.
Gabi, copiii ne fac mereu surprize. Andrada mi-a facut 39.9 din nimic. Am tras o spaima mare, dar a trecut.
Ina, ma bucur sa te gasesc si aici. pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Doina, felicitari fetei tale!!! Tinem pumnii in continuare!!!
La noi toti suntem bine, rana lui Robert se vindeca incet dar sigur, Lili e o.k.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

april ,ma bucur si eu ca te-am gasit la un alt topic.

doinabita ,nu-mi vine sa cred ca plecati sapt. viitoare ,parca e un vis,
ma rog sa fie bine pt.Dan.Bafta fetei tale la bac !

Gabi_K ,sanatate copilasilor tai . Au mai fost in vizita la ex-ul?

marami ,zambeste,maine va fi mai rau ,Capul sus fata ,nu te lasa,ai doua floricele de crescut.

Ieri eram la tara,ca fata sta acolo la mama peste vara,si noi mergem f. des e doar la 12 km de Alba ,se dadea pa hinta cu o alta fetita ,
eu eram langa ele ca trageam apa de la pompa,si numai ce-o vad pe Cris,zburand prin aer ,si-apoi cazatura :buff.
Nu s-a tinut de barele hintei si normal ca a aterizat "fortat".
Prima mea reactie a fost sa plang{asta la mine e prima reactie cand e vb. de ceva rau} ,apoi am luat-o am pansat-o , ca s-a lovit pe la coate,genunchi si palme .

Cam atat pe la noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Multumesc mult pentru sustinere!Am emotii pentru Dana si pentru plecarea noastra .A inceput numaratoarea inversa.
Marami, ce faci?nu mai zici nimic?
O cafeluta nu serviti?Va invit !Am emotii si azi!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Offf.... nu pot sa zic nimic, parca am creierul amortit, acu gandesc doar cu sufletul dar il termin eu si pe asta foarte curand:). Doina presupun ca si lavoi atmosfera e incarcata, voi cu plecarea, Dana cu examenele, cum faceti sa treceti normal prin ea. Noi mai avem cateva ore de stat impreuna si explodam din orice. Si taman acu a dat si sensibilitatea peste mine. Nu sunt capabila sa zic ceva fara sa ma inec in lacrimi... ma enerveaza. La 9 trebuie sa fiu la ITM, asa ca am plecat.
Va pup pe toate.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mersi, copiii sunt bine
Doina tinem pumnii in continuare.
Au mai fost la ex, ar fi multe de povestit... dar n-am putere:(
Sambata cand a facut Lili otita si am fost la urgente, mi-a zis boul ca intentionat am tinut-o in curent 2 zile sa ii stric lui weekendul... ca era randul lui. De parca mie mi-a facut placere s-o vad plangand toata noaptea si s-o duc la 4 dimineata de la dr la dr, pana am gasit un orelist de garda:(

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Gabi ce face Lili?o mai doare urechiusa?caci e pacatoasa si dureroasa otita...nu e vina nimanui, cand se intampla...
Voi fetelor ce faceti?noi ne pregatim!Va puppppppppppp!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Fac mancare,fac curatenie,aranjez lucruri imprastiate pe care nimeni nu se oboseste sa le puna la loc,citesc pe forum,masina spala,copilul e la ora de engleza,sotul e la lucru,am nervi,nervi si iarasi nervi.

Doamne mi-as dori sa mai am iarasi 25 de ani,sa traiesc libera,fara obligatii,fara batai de cap,sa fac ce vreau .De ce nu tine mai mult tineretea aia de la 20 de ani????????????????????????????????

Scuze fetelor dragi,dar am cazut in butoiul cu melancolie ,mi-e dor de viata mea de cand eram nemaritata ,si eram indragostita,si visam cai verzi pe pereti {visam sa ma marit cu un pilot de avion} ,si acum la dracu cu toate visele roz-bombon .
As vrea ca macar fata mea sa fie altfel decat mine ,sa gandeasca de 3 ori inainte sa faca ceva. Asta e ,am o zi nasoala.

Voua va doresc numai bine!!

Mergi la inceput

Ina, iesi din butoiul cu melancolie...e bine sa iti amintesti cum era cand era frumos...dar ...asta este acum!!!
Eu maine fetelor o sa va mai scriu cand prind nitel timp liber, caci o sa am destule de facut!Apoi cand ajung in China.Va puppppppppppppp!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Doina, drum bun iti doresc si Dumnezeu sa fie cu voi. Asteptam sa ne dai vesti cat mai curand.
Ina, hai ca nu o fi asa de rau, nu te obliga nimeni nici acu sa faci ceva, doar detaseaza-te de toate lucrurile marunte, iesi cu prietenele la un suc, la o cafea, mergi la coafor, la sala unde vrei tu, sau pur si simplu ia-ti o zi libera si pleaca undeva. Doar tu cu tine:), reincarca bateriile si va fi ok. Vineri trebuia sa vin la Alba, data viitoare daca o sa am drum pe acolo iesim la o cafea daca vrei.
Gabi, nu te mai necaji pentru ce zice "boul". Imi pare rau ca trebuie sa suporti in continuare mizeriile astea, dar e putin probabil ca se va schimba vreodata si tu stii asta. Nu le mai pune la suflet.
Ank, ce mai faci? Piticul e mai bine? Ati plecat in concediu?
Eu chiar daca nu mai reusesc sa scriu prea des va citesc in continuare. Al meu sot a ajuns sambata seara in Spania iar maine ...azi, incepe munca. Aproape ca nu am cuvinte, nu-mi vine sa cred ca deja are de lucru. Eu am inceput de sambata "munca". Adica am decis ca la magazinul din "buricul targului" sa fiu si sef si reprezentant vanzari si agent comercial si femeie de servici. A venit momentul in care sa nu ma mai intreb ce vor face altii, unde isi vor gasi de lucru.... nu trebuie sa-mi pese.

Va pup si va doresc numai bine

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput