40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Da , eu sunt treaza de mult...am fost si la piata sa cumpar alti puisori...de curca, caci pe cei care ii aveam...i-a mancat o lighioana...dar beau o cafea...u mare placere!!!Am facut si mancare ardei umpluti si rosii umplute!!!poftiti la masa!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Doina,mi-ai facut oooo poooftttaaaa.
La noi,duminica nu sunt mag.deschise.Maine ma duc sa iau si eu ardei si rosii,sa fac si eu.
Mersi Doina pt.idee,chiar ca nu mai stiam ce sa fac de mancare!!!

Restul fetelor,nu au venit de la plimbarici???
Ma duc sa-mi fac pedichiura.

Capra cu trei iezi!!
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ank sa-ti traiasca iezisori, vad ca si la tine e o diferenta maaare maaare intre cea mare si asta micu`. Zi-mi si mie cum faci fata ca mi-e imi vine cateodata sa plec cat vad cu ochii, mai ales cand isi incuie Diana camera cu cheia sa nu poata intra Oana la ea in camera.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Marami,cand era Cristina mica nu am mers la strand, doar la Ocna ca e apa sarata ca si eu sunt ingrijorata din cauza ciupercilor si a bolilor de piele.
Acum de ex am ajuns si direct la baie la spalat cu sapun si sampon .

Doina ai pui de curca?cati?
Eu am facut sapt trecuta ardei umpluti ,dar pe maine n-am nimic,ca am umblat vandra.

Mergi la inceput

Ina, am acum 35 pui de curca, dar sa vedem cati raman pana la final, caci astia sunt pretentiosi...toata ziua le toc lucerna...am avut altii dar intr-o seara am uitat sa ii bagam si i-am lasat afara, si i-a luat ceva, cred ca dihor...caci a luat toti puii de curca si inca 25 de gaina...si punem curse din alea dar sunt smecheri nu vin la momeala ...
Voi ce faceti?la mine spala masina, iar eu mai stau putin, apoi vad ce mai fac,maine merg la Bucuresti la Ambasada pentru vize.
Va puppppppppppppp!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Nu mai dati nici una nici un semn de viata?

Doina ce ai facut cu actele??

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Buna!Am depus actele la consulatul chinez marti si trebuie sa merg martea viitoare sa le iau, cred ca atata timp cat au oprit acolo toate actele cu invitatie cu tot sa nu fie probleme.In rest eu cu treburile prin casa, curte.Voi ce faceti?Va trimit pupici!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Eu sunt lesinata de la caldura ,nu mai pot, si nu ploua deloc ,deloc.
Dim. e cald ,seara e cald ,noaptea se mai racoreste nitel.
Ieri am avut festivitatea de inch. a anului scolar ,Cristina a terminat cu f.b. ,si d-na inv. a hotarat sa-i premieze la fel pe toti copilasii ca toti s-au straduit anul asta f. mult.Vedem ce-o veni pe cls.2.

Chestia e ca taica-sau i-a promis o bicicleta si-acum umblam sa-i gasim ceva bun,si care sa-i placa si ei.

Copilasii vostri ce fac ?

Mergi la inceput

Eu nu prea pot scrie,sant toata lovita,mana stanga mi-e tare jerpelita.Ieri m-am urcat in autobuz,sa ma intalnesc cu sotul,sa facem unele cump.pt.concediu.Am ajuns la staia respectiva sa cobor,si in momentul in care m-am ridicat sa ma duc spre usa,boul de spfer a pus o frana de m-am dus toata lunga cat sunt pe jos.Ma aruncat frana aia,de usa din mijloc pana la usa din fata.Dar norocul meu ca am reactionat si l-am tras pe Miki pe burta mea,el e intreg,a tras o sperietura,si a inceput sa planga,mititelul.
Boul de sofer,icepuse sa tipe,ca nu am bara sa ma tin?Pai cum sa apuc sa ma tin,daca in acel moment cand ma ridicam el a pus deja frana.Erau doar 4-5 persoane in autobuz,si au inceput toti sa tipe ca a fost vina lui.Cica ar fi fost baut...nu stiu,asa zicea lumea.
Cineva la luat pe Miki dupa mine,ca eu nu am mai realizat in cazatura,m-am lovit rau cu capul in bara de am un ditamai cucuiul.Tremuram din tot corpul,plangeam,eram plina de sange pe bratul stang,si ma durea tot spatele.Nu stiu cine a chemat salvarea(asa se face aici),eram prea speriata,si norocul meu ca sunase sotul sa vada unde sant.ne-am dus la spit cu salvarea,mi-a facut radiografie la cap,bine ca nu am nimic,si maine ma duc cu mujlocul la contr.
Asa fetele,am facut-o lata.Nu pot scrie cu mana stanga,ma doare de kor.Nici acum nu-mi pot da seama cum sa intamplat tot.tremur inca din tot corpul,nu ma pot linisti.
Am pus-o pe Iulia sa scrie.Ma duc in pat.

Pupici multi,si concedii placute la toate.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ank_miki, sper sa te vindeci repede!
Doina tinem pumnii!!!
Ina, felicitari fetei tale!!!
Noi la fel, FB pe linie... si nici la noi nu s-au acordat locurile 1-2-3. Insa cativa copii au primit diplome la materiile unde sunt excelenti, fiul meu e cel mai bun la romana si engleza:) Si in plus, fiecare copil a primit cate o diploma pt munca lui, indiferent de note.
Fata a avut alaltaieri serbare, e un stres pt saracii de ei, bine ca am scapat... mai merge la gradi si in iulie, iar in august avem vacanta.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput