Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hristos A Inviat!!!!! Va pup!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hristos a inviat!

cum ati petrecut inginerelor?

noi, pe acasa, cu siropele de tuse si miriit non-stop, in rest, e ok. a fost vreme f.buna asa ca am stat mult pe afara. am fost la timis la pescuit, toata trupa, ne-am jucat in nisip.am papat de toate, chiar prea mult. a venit si urecheatul cu multe cadouri. si cam asa...

sa aveti o zi buna! trebuie sa fug ca e vacanta si sunt cu amindoi teroristii singura acasa si nu mai am acces la calculator peste zi (trebuie sa ne uitam la desene).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Hristos a inviat!!!!
Noi am petrecut in pat.....adica somn de voie si toata ziua prin parcuri. A fost asa de frumos ca ne lua Cristi de dimineata prin parcuri, apoi faceam gratare si papam si seara ne jucam in famlie!!!!!
A trecut as de repede, parca nici nu am simtit 3 zile. Asa e cand e frumos.
Vad ca inginerele sunt cam petrecute de nu dau pe aici, cred ca se refac!!!
Va pup si o zi usoara!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Bonjurica, dragi inginere.
Vad ca nu numai eu absentez....pe unde umblati??
Imi pare rau katik, ca ati fost bolnaviori, sper ca acum va simtiti mai bine.
Ioana, ce pofta mi-ai facut de gratarel! Mmmmmmmmmmm....
raresionut, tu nu ne mai iubesti chiar deloc? Nici linusa, nici monagan....of, mult ne-am imputinat.
Oti, tu cum ai petrecut?? Mai este sotul la tine?
Eu nu sunt intr-o pasa prea buna de-aia nici nu am avut chef de scris.....astept sa-mi treaca.....s-ar putea insa sa astept destul de mult.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, ce ai patit? Trimitem noi si sa-ti mai revii putin.
Eu am inceput de ieri munca si sunt destul de stresata.
Sotul este aici, mai sta doua saptamani.
De paste am stat acasa, cand ne-am trezit am constatat ca ninsese afara. S-a topit in cateva ore dar a plouat. Iar a doua zi am fost la o cabanuta inspre munte, am avut emotii cu condusul. Ne-am cam ratacit si am facut si o greseala de prioritate . Dar pana la urma am ajuns unde trebuia si a fost placut, sotul a pescuit, Ana pe marginea oceanului la nisip si dupa aceea ne-am uitat la un film.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

BUNA INGINNERELE!
HRISTOS A INVIAT !
Eu am fost plecata la socrii in delta de pasti si m-am intors de curand .A fost bine,dar cel mai mult mi-a placut ca am fost cu baietii la pescuit si culmea le-am cam tras clapa .Eu am prins 3 crapi cam de 1-2 kg fiecare si noroc cu sotul ca a spalat rusinea la urma si a prins si el cel de-al 3 lea crap sa ma egaleze ca altfel erau in minoritate si el si cumnatul meu .Pot sa spun ca pentru mine a fost prima data cand am prind peste atat de mare (de obicei prind carasi mai mici )si am o oarecare satisfactie .Acum sunt libera pana luni si ma relaxez si eu cat pot .Chestia urata e ca au racit si fiica mea si sotul acolo si a trebuit sa plecam (deh.. conditii ca la tara ,cu wc in curte si fara confortul de a fi cald si pe holuri ,nu numai in camere )

poze1
poza2

Mergi la inceput

Buna, fetelor.
Oti, greseli de prioritate am facut si eu dar "din greseala se invata", important e sa inveti de prima data ca totusi greselile astea pot fi extrem de periculoase...asa ca..de la faza aia...eu una-s cu ochii in 14...mi-a fost invatatura de minte sper. Eu n-am mai condus masinuta mea de vreo 3 saptamani si azi ma duc sa o iau in primire, parca nu ma simt asa pregatita..mi-am mai pierdut din antrenament...sper sa imi revin repede. Multumesc pt. pupici si flori de incurajare...deja ma simt mai bine .
aurora, cum este in Delta? sotul meu pleaca azi dupa-amiaza cu o gasca de baieti in Delta...este frig rau?? ca el se imbraca cam subtire...sper sa aiba ce sa pescuiasca.....si sa vina acasa cu peste...nu cu alte "trofee".

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Iepumic ,vremea e in racire dar in ultimele 48 ore nu a plouat si asta e bine pentru ca drumurile sunt accesibile .Daca a plecat cu masina poate merge destul de bine si pe drumurile de sub diguri.Dar chiar daca ploua poate merge pe dig (asta in cazul in care a plecat pe bratul Chilia ).Daca a plecat pe celelalte brate depinde de vapor si salupe pentru transport .Pentru mai multe informatii http://romanian.wunderground.com/global/stations/15335.html

poze1
poza2

Mergi la inceput

Aurora, multumesc pt info. Aseara s-a intors sotul din Delta extrem de incantat, a mers mult pe canale si a facut multe poze la lebede, cormorani si alte pasari...a ajuns pana aproape de Sulina pe canal..era foaaaaaaaaaaarte incantat si mi=a promis ca ma duce si pe mine.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!

am reusit si eu doar acum sa intru un pic ca pina acum a fost vacanta la gradi si cu copilul atomic linga mine nici n-am putut respira.. noroc ca copilul nr.2 e inca f.linistit si am putut sa ma ocup de domnisoara, desi, nici asa n-a fost destul, ca mi-a mai facut cite un circ cit casa.
in rest, nimic nou pe frontul de vest. trec zilele una dupa alta, nici nu-mi dau seama. noroc ca e frumos afara si avem ocupatie, adica cu robi ne plimbam non-stop iar cu krisztina - parc non-stop.

aurora, pescuiesti? pe vremuri nu pierdeam nici eu nici o partida de pescuit, acum insa.... in delta n-am fost dar poate, odata, cind cresc mare ajung si acolo, tare mi-ar placea

fetelor, sa aveti o zi usoara, va pupez pe toate, incerc sa mai intru mai tirziu, ca acum trebuie sa recuperez cu treaba, ce n-am facut mai bine de o saptamina

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput