Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 23
Gabi_K spune:
Iepu, spor la facut bb, si la anul vei avea si tu fata bronzata de la plimbarile luuungi cu bb:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Ioana81 spune:
Buna seara inginerelor!
Am fost, am vazut despre ce e vorba si...........nu mai ma complic pentru cel putin 4 luni. Oferta ca bani este super, ma astepta de la 1 mai, cee naspa este programul, ca in prima luna stau 6 ore si apoi mersul normal adica 8.30-18.00. Asta inseamna ca plec de acasa la 7.30 maxim si ajung la 19 cel mai devreme. Deci bona mea trebuie sa stea 10 ore. Si mai pui si drumul ei, deci sa lipseasca 12 ore in fiecare zi. Si nu mai punemla socoteala ca o sambata se lucreaza alta nu. Deci voi refuza oferta lor. Categoric!!!!!
Asa ca mai stau cu scumpul meu acasa. Oricum cred ca de la toamna incep unde sunt. Ca sefu meu ma lasa sa mai lucrez si acasa.
Cam atat despre mine.
Speer ca am luat decizia corecta.
Va pup!!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
iepumic spune:
Buna dimineata!
Ioana, pai clar la programul asta.....nu cred ca merita sa te complici...si vorba ceea: sunt multi pesti in apa...oferte vor mai fi.
gabi multumesc de urari....treaba e nitel mai complicata...dar noi vom incerca oricum cu optimisim.
Eu raportez o reusita la nivel gospodaresc....in sensul ca aseara am facut soufle de spanac, pasca si oua rosii.....si au iesit bine, chiar sotiorul nu a avut rabdare sa astepte si a gustat din pasca (si eu la fel...pacatosii) si era cat pe ce sa manance jumatate de tava....semn ca a iesit yammy.
Va doresc un PASTE FERICIT si plin de lumina!!!!!!!!!!!
Pupici tuturor inginerelor si petrecere frumoasa....si vreme buna!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
Ioana, sper sa nu fie totusi treaba atat de complicata, si sa se intample surpriza cat mai repede!
Ioana, din pacate pentru noi e greu sa impacam si programul de lucru, si sa fim impreuna cu copiii. Eu cred ca ai luat decizia corecta.
Pupici tuturor si daca nu mai apuc sa intru, va doresc Paste Fericit!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Otiliav spune:
Ioana, nu este prea tentanta oferta. Insa programul nu-i chiar asa exagerat, eu ce sa mai zic care va trebui sa ma descurc singura cu copil la gradinitza. Sotul sau cineva din familie nu te poate ajuta? Aici unul dintre parintzi pleaca devreme de acasa si vine mai devreme iar celalalt duce copilul la gradinitza si se intoarce mai tarziu acasa. Cred ca intelegi ce vreau sa zic.
Chiar nu am intrat de ieri aici sa va zic, a primit Ana gradinitza incepand cu 20 August, ma bucur ca este aproape dar incep alte griji. Probabil va trebui sa merg sa o iau la 4.30 se termina programul, si sa ma intorc cu ea la servici.
Anca, felicitari pentru papa bun
, de data aceasta avem si noi ceva traditional. Sarmale, oua rosii si salata boeuf o sa facem, a si tort de mere.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Iata fetele cu copii ce matinale sunt!!
Eu de azi sunt in concediu si ma pregatesc sa fac bagaje ca plecam la tara pana luni.
Otilia, bravo, ce bine ca puteti sarbatori "romaneste"! sa-ti povestesc cum am condus eu ieri jumatate de Bucuresti cu sotul langa mine si, pe deasupra, masina lui de la servici??
....ofta in dreapta si "apasa" frana....de ma stresase de tot.....a fost ok totusi pana la parcare cand n-a avut rabdare cu mine ca ma chinuiam intr-un spatiu ingust.....si m-a dat jos sa parcheze el....tot zbiera la mine sa nu mai stau 100 de ani sa parchez.....si eu i-am zis ca daca nu are rabdare, sa parcheze el si o sa ma descurc eu mai bine singura la volan...ma chinui cat trebuie pana invat, ca alta sansa n-am.
Sper totusi sa fi vazut ca ma descurc, ca am avut o situatie urata in trafic cand mi-a iesit unul in fata complet aiurea dar eu am fost pe faza si l-am evitat....intepenise Iepu langa mine, daca ii loveam masina de la servici.....era urata treaba.....si apoi l-am intrebat "am gresit ca am tras mult de volan dreapta?"...si el "nu, n-ai gresit....ai facut foarte bine....ala merita batut, era sa ma dau jos la el". Asa ca sper ca a vazut ca am reflexe si sunt atenta....dar de critici tot n-am scapat...vorba aceea "din greseala in greseala spre victoria finala!"

FERICIT!!!!!!!!.
Aveti grija ce si cat mancati!!!!!!!!!!!!!!!! Va pup cu drag.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Ioana81 spune:
Neata!
Oti pai acolo e super ok cu faza cu parintii. Pai ce sa-ti zic, Cristi pleaca la 7 dim si mai vine la 21 seara. cateodata il vede pe Vladimir dormind
. Asta e riscul meseriei. Castiga f bine ce e drept.
Fetelor noi va dorim un PASTE FERICIT! Sarbatori minunate alaturi de familii!
noi o sa fim cuminti, maine seara mergem la niste prieteni, apoi la biserica si in final acasa. Asa ca nu stiu cate ore voi dormi dar stiu sigur ca duminica dimineata cineva ne va trezi cu tipete
. Asta pentru ca stie ca se ciocnesc oua
.
Va pupam si SARBATORI PASCALE FERICITE!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Otiliav spune:
Paste fercicit, sa aveti o atmosfera de sarbatori in casa!
Ioana, stii ca nu toata lumea poate face fata programului. Sunt persoane care platesc sa-i ia cineva pentru o ora doua sau care ca si mine merg sa ia copilul si se intorc la servici sa termine treaba, cu copilul dupa ei. Oricum este o bucurie sa ai un copil, deja nu imi mai bat capul cu astfel de mici neajunsuri, le iau ca atare si le ignor.
Anca, bravo, bine ca ai evitat accidentul. Si eu am condus azi iar cu el, a doua oara, dar a fost mai cooperant ca si-a dat seama ca-i spre binele lui sa nu ma panicheze. Era sa ma tamponeze un nene in parcare, bine ca n-am apasat pe acceleratie
. Surprinzator nu am avut deloc emotii la momentul respectiv si nici dupa aceea.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Vladimir