Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

pai numai eu pe aici, voi nu beti cafea dimineata?
ia poftiti cite una:

eu aprind lumina, eu o sting?

pai sa aveti o zi usoara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Katik, multumesc mult pt. . E binevenita!
Eu raportez ca ieri am fost la Romtherm, expozitia anuala de echipamente termice, de ventilatii si climatizare...unde am petrecut aproape toata ziua. Drept urmare am facut ieri aprox. 26 km cu masina prin oras:acasa-servici-expo-acasa-doctor-acasa...plus 5 parcari...daca o tin asa...in max. 2 luni o sa ma experimentez serios. Din pacate sotul a ajuns acasa la ora 22.00 dupa ce a avut si o intalnire cu ....cel mai bogat si cunoscut cioban al tarii (sper ca v-ati prins). Eu am si racit pt. ca in blocul nostru au oprit caldura si este un frig de iti clantane dintii in gura...e o situatie demna de prima pagina din Libertatea : " Inginer de instalatii termice moare de frig in casa!".
Am urmarit cu atentie pe CNN reportajele legate de crimele din Virginia....si m-a impresionat solidaritatea americanilor in astfel de situatii....si sacrificiul profesorului de origine romana. Vreau sa spun ca apoi am urmarit si stirile de pe posturile TV romanesti..si am fost extrem de neplacut impresionata de deformarea informatiilor.....parca tot ce spuneau la noi era exact pe dos decat ce spuneau cei de la CNN. Avem o presa de rusine.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

anca, imi pare rau ca ingheti in casa, dar daca te consoleaza, si un inginer chimist moare de frig in casa, impreuna cu familionul!.
felicitari pt. condus, mai un pic si te inscri la curse.
cit despre presa a la romania, no coment! m-am lamurit cu ea acum multa vreme.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

raportez alt cadavru de inginer chimist inghetat in casa...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

am mai pus citeva pozici noi la al doilea album, daca vreti sa vedeti!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Mai katik mai ce puiuti haiosi si frumosi ai!!! Sa fie sanatosi si cuminti, sa nu o supere pe mami!!!

Of, fetelor, facem un club al inginerelor inghetate??? Imi vine sa fac scandal pt. ca atunci cand era cald afara si nu era neaparat necesar de incalzit dadeau caldura in disperare, de curgeau apele pe mine in casa iar acum au picat in extrema cealalta, nu mai dau deloc. De fapt cred ca vecinii au inchis vana din subsol ca sa nu mai plateasca....imi vine sa ma duc din usa-n usa sa fac scandal, pt. ca atunci cand a fost vorba de montat repartitoare nu au vrut iar acum ma tin pe mine in frig...adica ce vina am eu??? Eu vreau sa platesc si sa am confort in putinele ore cat stau acasa. Bine ca de anul asta sunt obligati sa monteze repartitoare...nu mai au ce comenta. M-am saturat de oameni pe care nu ii duce mintea la nimic...numai de d-astia am parte....vorba aceea :" de ce ti-e frica, de aia nu scapi"....pe cuvant ca se aplica!!

Imi cade capul pe birou......si am baut deja 2 cafele.... nu stiu ce sa mai fac.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

anca, nu vreau sa te dezamagesc dar eu am auzit ca nu mai sunt obligatorii repartitoarele, legea nu a trecut!
si mie imi pare rau dar daca asa sunt oamenii, nu prea ai ce face. si la noi e aceeasi situatie. daca tot asa o tine vremea pe timpul noptii va trebui sa pun ceva radiatoare in priza ca amindoi piticii s-au mucosit din nou din cauza aerului de peste noapte.
si...mai ia o cafea, la mine au avut grija altii sa ma trezesc de-a binelea de azi dimineata de la 4.30

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Da, e posibil sa nu fi trecut legea cu repartitoarele, nu sunt foarte la curent cu noutatile. Asta e....inseamna ca ma obliga sa platesc mai mult la Electrica...of,of.

Am bagat un Nesquik rapid si fierbinte....si daca as avea un pat, acolo as ateriza acum...mmmmm.....da' ce-au avut cu tine la ora 4.30??? Mama...nu stiu cum rezisti....eu sunt foarte rea de somn si oboseala....cred ca o sa fiu o mama denaturata pe tema asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu stiu ce sa zic, la noi nu e mai bine unde sunt repartitoare. Am cunostinta care plateste 5-6 milioane incalzire ca sa stea la 20 de grade in ap.(e ghinionist cu vecini zgarciti), iar noi platim 1,8 mil. pt 26 de grade. De aceea urlu de frig la 22-23, cat avem acum in casa:)
Katik, ai copii tare dragalasi!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

fetelor si la noi sunt cam 22-23 grd in casa dar mie nu mi-e deloc cald, la copii nici atit ca-i simt reci la manute pe amindoi.
gabi, anca multam de aprecieri!
anca, pai robi a avut treaba cu mine ca i-a fost foame tare-tare, plus ca a tusit si s-a trezit alarmat.. inainte, pe la 2.30 krisztina a avut treaba cu mine ca i-a trebuit pishi.cu rezistatul...m-am obisnuit, ce sa fac.
gabi, cu plata caldurii nu mai stiu ce sa zic. mie mi-ar conveni ca la noi se si facea risipa de caldura: afara 20 grd si in casa duduia caloriferul, cum spunea si anca. om vedea cum o mai fi.
no, ma mai duc la treburi un pic ca imediat se intoarce taifunul si atunci s-a terminat cu treaba ca "trebuie sa facem...".

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput