Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata dragi inginere!!!

anca, felicitari pentru marire!!! super inginera!!!

otilia, spor la actiunea bb2. noi tinem pumnii!!!!si la noi intre copii sunt exact 3 ani, eu as fi vrut sa fie un pic mai mult dar asta este.

ioana, felicitari pt kg pierdute!!! cit despre raceala, am luat-o si noi de la krisztina, ea a stat acasa doua zile si ne-a pasat si noua, mie si la robi. chiar ieri am fost la dr cu ei si amindoi au bronsita. ne-a dat din nou antibiotic dar nu le-am cumparat, vad eu cum mai evolueaza. krisztina e oricum spre bine asa ca nici nu-i dau decit ceaiuri si sirop de tuse, atit. cu robi mai vedem, deocamdata curatam mucii.

va pup ca s-a trezit robi, ma intorc mai tirziu

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, fetele. niste ?
Eu m-am mutat cu biroul, e mai bine acum decat dincolo in sensul ca avem lumina naturala, ferestre care se deschid si nu se mai uita seful in monitorul meu, este clar mai bine.

In rest......continui treaba cu condusul, in dimineata asta am facut tot felul de scheme ca sa ies din parcare si apoi ca sa parchez la servici si mi-au iesit.....pentru ca nu m-a stresat nimeni, am avut si loc si timp sa-mi fac damblaua.

Mai nasol e ca am niste dureri de burta si ma gandesc la o hernie, o sa merg la dr. joi dar ...totusi poate nu e asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Buna, fetele. niste ?
Eu m-am mutat cu biroul, e mai bine acum decat dincolo in sensul ca avem lumina naturala, ferestre care se deschid si nu se mai uita seful in monitorul meu, este clar mai bine.

In rest......continui treaba cu condusul, in dimineata asta am facut tot felul de scheme ca sa ies din parcare si apoi ca sa parchez la servici si mi-au iesit.....pentru ca nu m-a stresat nimeni, am avut si loc si timp sa-mi fac damblaua.

Mai nasol e ca am niste dureri de burta si ma gandesc la o hernie, o sa merg la dr. joi dar ...totusi poate nu e asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

super, inseamna ca poti sa scri mai mult pe aci.
ai grija cu sanatatea, du-te si vezi ce este si trebuie tratat neaparat! multa sanatate de la noi!

Mergi la inceput

Mercicel, katik, joi merg la doctor.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

buna dimineata inginerele!

ocupate inginerele noastre...

nu vine nimeni la cafea? acum beau si eu cu cofeina ca sa ma trezesc un pic ca am avut doua pauze azi-noapte: ne vin doi dintisori si cam avem circ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Aici si eu pe baricade! Si noi avem treziri, suntem cu dintii de sus. Sunt 4 domne. Ieri unul a spart gingiuta azi altul si cred ca zilele urmatoare si ceilalti. Eu m-am pricopsit cu o gripa de toata frumusetea. Si mai am si o afta colac peste pupaza. Nu mai pot manca nimic, Vladimir urla. Zici ca e la nebuni aici. Eu nu as vrea decat sa dorm nitel.Ah si tata e prin spitale. Dar viata e frumoasa, cu bune si rele. Singurul lucru bun este ca de la 76 kile am aterizat la frumoasa cifra de 68. Mai am 3 saptamani de regim, dar sunt f usoare ca mai am liber la cate unele.
Anca a fost super tare in Coyote. Noi o sa mai mergem sigur. Am dansat non stop. Si pe la 2 am vazut cat e ceasul si am fugit acasa ca deh la 7 in picioare ca Osama nu se joaca singur. Si culma noi ne-am trezit la 7 greu de tot si Osama la 8. Ne-a facut-o . Cam atat despre noi. Va pupam si servic usor celor ce muncesc. Cele de acasa, cat mai multa liniste

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ioana, sa treaca repede durerile de dinti, si sa scape baiatul ...eheee, de cand a fost si la noi, desi noi am fost norocosi au cam iesit pe nesimtite....acum sa ma laud nitel , Vladimir al meu spune 2 poezii cu ff putin ajutor, ma uimeste cate expresii stie si le foloseste, ma uimeste ca incepe sa-i lucreze minticica aia mica si scumpa...leaga tot mai multe fapte si gesturi....si am mai scapat si de pampers definitiv , el se trezeste noaptea sa ceara pipi de prin decembrie, dar eu, mama nebuna tot ii puneam pampers si aseara am zis gata...deci am baiat mare, ce mai.
daca vreti sa ne mai vedeti, iata si niste calde caldute, din martie

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aime, sa-ti traiasca baietelul frumusel!
Ioana, felicitari pt slabit! Iar cu dintii... n-am ce zice, vor iesi odata toti 20:)
Iepu, azi e joi... sper sa nu fie hernie totusi, mai degraba o ciupitura de barza:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Fetele,
iaca si eu ...aseara am ajuns acasa de la servici la ora 10.00 .
Azi am fost la dr., ca mi-era ca am hernie....cand colo la ecografie mi-a zis: uter retrovers, endometru ingrosat, "anexa stanga lipita de uter"...de anexita se pare ca nu am scapat....si maine ma duc pentru colposcopie, urocultura etc. si sa imi spuna diagnosticul si tratamentul. Mi-e teama sa nu descopar ca u nu pot face copii.

Uff...va pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Va pup repede!
De 2 saptamani sunt zombie. Ieri am ajuns acasa la 10.30 noroc ca eram cu masina si am ajuns repede. Copilul dormea evident, prin somn m-a luat in brate si dimineata s-a trezit sa vada ce face mami. Si am avut si dimineti cand am plecat inainte sa se trezeasca. Acum am predat ceva si rasuflu putin mai ales ca sunt putin suparici ca nu am reusit sa plec in vizita la o otelarie cu colegii mei, asta este vor mai fi si alte ocazii.

Anca, care-i buba cu anexita, de ce nu scapi de ea? Nu fii suparata, eu sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu vei fi mamica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput