Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 19
katik spune:
buna dimineata!!!!
anca, sa nu te aud cu temeri din astea. atita timp cit nu-i pus un diagnostic clar n-ai de ce sa te gindesti la ce-i mai rau. anexita se trateaza, ceva antibiotic si trece insa va trebui sa ai grija un pic sa nu racesti. plus ca medicina a evoluat mult, asa ca...capul sus, asa inginereste!![]()
otilia, cum merge masinuta?
aime, ma bucur ca ai revenit! sa-ti traiasca puiutzul, sa creasca mare si sanatos! faine poze, aia cu friptura mi-a placut cel mai mult.
zombie sunt si eu: dinti la unul, miriieli la celalalt, plus ca si eu sunt racita cobza, de-abia mai respir. traiasca homeopatia!!!
va pupez pe toate, sa aveti o zi usoara!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Otiliav spune:
Neata! Uraaa, azi este vineri!
Katik, masinuta merge, eu mai dau rateuri, dar din ce in ce mai rar
, ma apropii de 200 km in oras.
Gabi, ce haioasa esti "ciupitura de barza
". tu nu ne mai zici nimic despre tine, macar raport lunar?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Buna dimineata de sambata, dragi prietene.
Eu ieri mi-am luat liber.....dar asa "libera" am fost ca am umblat toata ziua: la doctor, la CASCO cu masina, la Cora cu soacra...ce sa zic...alergatura. Si seara mi-am rezervat-o pt mine, sotiorul plecand la seara de bere a baietilor.....asa ca....azi sunt o persoana noua ![]()
Sa va spun ce am facut la doctor: nu am primit inca un diagnostic, dar cel mai probabil nici nu o sa fie cazul, ca cica e totul bine....in afara de uterul retrovers care nu e mare capat de tara...in rest..am repetat ecografia si medicul de ieri nu a vazut ce a vazut primul.....desi.....tind sa cred ca mi-a zis primul, ca cel de ieri era foarte preocupat sa vorbeasca despre vila lui cu o colega cand cica imi facea mie ecografie....
In fine, luni ma duc sa iau rezultatele si diagnosticul. Dar m-am mai linistit....singura nedumerire pe care o am este: daca hernie nu am, altceva nu am, de ce ma doare burta????????
Otilia, si eu am ratat ieri o vizita la un laborator de chimie care ma interesa foarte mult.....dar mi-am zis ca sanatatea mea este mai importanta decat orice altceva.....si ocazii poate vor mai fi.
katik, iar bolnavioara? pai ce tot faceti voi acolo??? (aaahh....stai ca mi-am amintit ca voiam sa iti spun ceva: in Timisoara, chiar in centru, pe straduta aia frumoasa de vis-a-vis de McDonald's este un restaurant superb care se numeste "Casa cu Flori"...am fost acolo cand eram in trecere spre Viena, in decembrie si am ramas extrem de placut impresionata....nu este nici scump in comparatie cu restaurantele din Bucuresti care arata la fel de bine ca ala.....asa ca.....ia sa te scoata sotul la o cina romantica......ii dau eu tema ![]()
)
aime, ma bucur sa te mai vad pe aici!

Observ ca ne-am cam imputinat.....nici linusa, nici monagan, nici raresionut nu ne mai viziteaza de la o vreme, ce-o mai fi cu ele?
P.S. Otilia, are Ana niste ochi........ma termina....si niste gene luuuuungi.....o sa dea producatorii de rimel faliment cu ea. Si a crescut mult de cand am vazut-o eu. 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
iepumic spune:
Desi nu am putut deschide un subiect la Umanitare, va rog sa accesati linkul de la semnatura mea. Un baiat de varsta mea are nevoie de tot ajutorul care i se poate da.
Va multumesc.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
Otiliav spune:
Ohoo Anca, asta inseamna ca deja conduci la greu
. Eu am ratat excursia pentru ca am avut mult de munca
. In schimb s-ar putea sa mergem la Copenhaga cu echipa 2 zile la un teambuilding pentru proiectul nostru.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
aurora56 spune:
fetelor,mi-e dor si mie de o delegatie ca nu am mai fost din decembrie 2006 ,asa ca sa mai ma intalnesc cu multa lume sa mai aflu noutati .Sunt o geamana si se intampla sa ma plictisesc cand ma plafonez desi la servici a fost o perioada destul de incarcata .
Otiliav , eu am carnet dar de vreo 1/2 an chiar mai mult nu am condus si ma gandesc ca atunci cand ma voi urca la volan nu voi mai sti comenzile .Nu stiu de ce am asa o teama sa conduc chiar intr-un oras mic (nici nu se pune problema de Bucuresti).Sotul meu ca sa ma "incurajeze" mi-a spus ca a facut asigurare casco pentru mine .
poze1
poza2
iepumic spune:
Buna seara.
aurora, tot asa mi-a zis si sotul meu......si pana la urma a avut dreptate....fa-ti curaj. Dupa jumatate de an de la luarea permisului nu e prea tarziu sa te apuci de condus.....eu aveam 6 ani de cand il luasem...dar pana la urma....uite ca se poate si asa. Nu sunt inca asul volanului (era un joc pe vremea lui Ceausescu
) dar....ma stradui.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
Gabi_K spune:
raport lunar... hmmm, bine ar fi sa fie asa schimbari mari in viata mea:)
De vreo 2 saptamani m-a tras curentul pe o parte, sufeream de durere de masea, ochi, ureche, gat, cap, am rabdat maimultde o saptamana, nedorminta, nemancata... in final mi-am adunat ultimele puteri si am luat 2 cutii de ampicilina, inca mai fac tartament, dar deja dupa 2 zile am fost ca noua.
Copiii sunt bine, si micuta face progrese mari. Mai are probleme de comunicare, dar e pe drumul bun:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
katik spune:
buna dimineata inginerele!
anca, stiu restaurantul cu pricina, n-am fost dar stiu de el
.
da, iar am racit, mi-a cam trecut nasul acum tusesc de numa, ma hranesc cu ceairi si remedii homeopate, sunt f. bune
aime, da vine iepurasul, avem deja o lista de necesar catre el de cred ca ajunge si pt. mos craciun si pt. vreo 5 iepurasi, de la camera de barbie, la puzzle cu cenusareasa si lego si....
otilia, pai bafta, sa fie copenhaga!
aurora, hmmmm, delegatii, io n-am fost de vreo 4 ani, dar am motivare
.
gabi, sanatate iti doresc, ai grija de tine, ca acusika vin sarbatorile si trebuie sa fi fresh!pupam si taurasii cei mici!!!
va pup, sa aveti o saptamina usoara!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

si o saptamana buna buna....vin sarbatorileeeee si iepurasul
Vladimir