Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 17
katik spune:
buna dimineata!
anca, pai n-ai facut cafelutza?
da, fain subiect de discutie. tu sti mai bine ce vrei sa faci, doar esti inginera
, asa ca, cind o veni, va fi bine venit!!! (numai ca vezi ca trece timpul
).
da, multumesc, ne-am facut bine. chiar ieri am fost la dr.homeopat si am aflat niste lucruri de care habar n-am avut si care m-au pus pe ginduri. ne tratam cu totii, tot familionul.
gabi k, toti copiii sunt frumosi, mai ales cei proprii
sunt cei mai frumosi
.
ioana, am dat jos si eu vreo 2 kg, sunt tare mindra. am aplicat "apa" de la cura voastra, multe fructe si legume dar si lactate ca mie mi-e rau fara si pina acum a mers. si bineinteles multa miscare, multi km cu carutul
. spor la treaba in continuare!
aime, super ca ai intrat si ne mai spui de tine. poate reusesti mai des
. ce face bb vladimir?]
dana, cum e cu cura? e greu?intru eu si la lidia sa vad!
mai linusa, monagan si raresionut mai lipsesc de la apel, de multa, multa vreme, poate apareti un picutz!
gabri andrei, cum sunteti?
va pup pe toatele si sa aveti o zi buna!!! ma duc si eu la munca![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Gabi_K spune:
ei, n-am zis urata doar uratzica![]()
![]()
Era mica, neagra, avea pielea rosie si cu 2 marimi mai mare decat copilul![]()
Dar si-a revenit repede cand s-a ingrasat:)![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
aime spune:

am scapat de audit ....YESSSSSSS....maine concluziile , da a fost bine...mi s-a urat de hartoage si proceduri si instructiuni...uffff tare bine era acasica cu copilutu meu [:i]
...am 3 saptamani de stres cu auditul asta, ca era de recertificare....da gata, ma intorc la voi 
Katik
esti tare draguta mereu iti aduci aminte de noi
. Vladu ce sa faca, vorbeste necontenit, are o gramada de chestii noi in vocabular, acu vreo doua seri, eu calcam si el imi spunea ff nonsalant "auzi, mami, auzi...hainiliii tati..." adica ii calc hainele lui tati, cred ca e ca un burete-recorder, tot ce aude aduna si reproduce
, e un scump...stim deja 2 poezii, cantam melodia de la Thomas, in fiecare zi descoperim ceva nou.
Iata si niste poze, din februarie, ca pe martie n-am avut timp sa le pun pe yahoo.
Va pupic pe toate si tin pumnii Iepumic sa te gandesti sa vina bb cat mai repede si daca se poate si pe neasteptate ![]()
aime si
Vladimir
aurora56 spune:
katik a fost frumos la petrecerea de 8 martie si la cea de 10 martie (am avut 2 a doua a fost din partea sotului cu ocazia zilei de 8 martie).Duminica am facut o plimbare cu masina in afara localitatii si de luni am intrat in focuri la munca (am avut pana acum 3 zile full si se preconizeaza si a 4 a ).
poze1
poza2
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Noi suntem bine -5,5 kile. Si tot inainte. Alerg cu carutul toata ziua in lung si n lat, Vladimir e incantat. Si kilele mele!!!!!!!!
Anca, sambata mergem la Coyote Cafe!!! Trebuie sa vedem cum este. Ca am tot aflat ca e misto!
Domne cu vremea asta misto nu mai avem timp de net. Ma duc ca s-a trezit Osama (e de 2 ori mai rau acum)!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
iepumic spune:
Buna, fetele!
Iata in sfarsit, am si eu putin timp pentru voi...
Azi am strans tot ce era prin birou, ca ne mutam.....asta nu inainte de a preda un proiect si a merge la o sedinta
. dupa cele 4 ore dormite azi-noapte si depasirea recordului personal de spalat-imbracat-machiat&co. de dimineata (in 20 de minute am ajuns din pat la volan).....va dati seama cum ma simt, mai ales cu vremea asta frumoasa de afara care ma imbie la orice altceva decat la munca-munca-munca. Imi doresc un weekend linistit, sa zac si sa ma odihnesc....eu si creierul meu.
Ioana, mie imi place in Coyote Cafe, mai ales trupa care canta, nu atat localul care nu e deloc cine stie ce. Dar...distractie placuta....daca stiam, mergeam si noi!!! Poate ne intalneam acolo....insa sotului meu nu-i place acolo si....nu prea mergem.
Multumesc de urari tuturor....cand o fi...sa fie...dar acum chiar nu e momentul....am o veste buna....azi am primit o marire de salariu! Substantiala.....si mult asteptata. Parca am prins aripi....si se prefigureaza niste proiecte mari si profitabile pentru mine...asa ca....ar fi bine ca macar in urmatoarele 3 luni...sa stau cuminte cu
.
va pup cu drag.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
aurora56 spune:
Iepumic felicitari ,cat as vrea ca peste tot eforturile sa fie raspletite dar din pacate mai sunt inca joburi cand greu se recunosc niste valori .Si totusi imi aduc aminte cand am obtinut o marire de salariu mai substantiala decat ma asteptam , si parca aveam aripi... nu mai stiam cum sa ajung acasa mai repede sa le impartasesc a lor mei.
poze1
poza2
Ioana81 spune:
Buna dimineatainginere scumpe!
M-am pricopsit cu o raceala sper gripa pe cinste. Si am bagat ceaiuri cu lamai si miere. Sper sa ma fac bine ca sa nu ii dau lui Vladimir.
Anca super tare cu salariul. Felicitari! Cat despre bebe nu e cand vrei tu e cand vrea cel de sus
.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
iepumic spune:
Aurora, ai dreptate cu recunosterea valorilor....sincer, daca as fi procedat in modul meu obisnuit (sa stau si sa astept sa mi se recunoasca meritele fara sa zic nimic)....cred ca mi se marea salariul la Sfantul Asteapta. Insa m-am simtit atat de nedreptatita si, in plus, am vazut cum au procedat altii (cu insistente si nu s-au lasat impresionati de incercarea sefului de a-i duce cu vorba) incat....m-am dus si i-am spus sefului ca nu sunt multumita si ar fi cazul sa ia masuri...bineinteles ca prima data mi-a zis ca inca nu se poate, ca abia la vara cand se mareste la toata lumea...ok...am mai stat vreo luna....si m-am dus din nou si i-am spus ca trebuie neaparat sa discutam subiectul ca eu nu mai pot astepta pana la vara....si surpriza...peste 2 zile m-a chemat sa-mi spuna ca a obtinut pt mine si inca vreo 3 colegi care erau in aceeasi situatie cu mine o marire inainte de cea de vara, ca sa ne aduca la acelasi nivel salarial cu ceilalati colegi....Probabil s-a speriat cand m-a vazut asa hotarata, pentru ca el are impresia ca eu sunt o fire moale din cauza faptului ca eu nu zic niciodata "NU" si fac tot ce mi se spune.....insa....surpriza-surprize...mata blanda zgarie rau![]()
![]()
Da, Ioana, asa e ....cand vrea Cel de Sus dar....in ziua de azi......avem ceva mai mult control, nu?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Anca, felicitari pentru marire, ma bucur ca nu ai cedat si uite au aparut si rezultatele. Acum asa este, cateva luni pauza la proiectul bb, dar din toamna incepem munca impreuna, poate te am colega la odisee. Sau cine mai stie si eu ma gandesc uneori ca poate este prea devreme, ca aici nu avem casa noastra, dar in cazul meu deja diferenta intre Ana si viitorul bb va fi peste trei ani si jumatate si nu vreau sa creasca prea mult. Asa este cand ai un bb deja, intri in hora trebuie sa joci.
Ioana, nu ne pui poze cu tine recente, sa stim si noi daca merita sa tinem dieta
, eu una sunt cu punga cu bomboane de ciocolata langa mine.
Aime, acum te asteptam in forta daca tot ai scapat de audit.
Aurora, deci doua petreceri,
la altii, ca aici nici sot si nici nu se serbeaza ziua.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana