Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Anca, sunt bine, m-am tratat singura cu Ospen si mi-am revenit pana marti.
Cum a reusit prietena ta sa ajunga la spital, chiar asa?
Aici a fost un caz de curand, un mare director de la o firma cu care colaboram, a lucrat ultimii ani peste program destul de mult, cred ca peste limitele impuse de lege si intr-o noapte si-a omorat cei doi copii si nevasta si s-a sinucis si el. Asta a fost acum doua luni si se cam face caz de atunci daca sta cineva prea mult peste program.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
buna dimineata inginere dragi si ocupate!
anca asteptam pozeleeeee!!!!!!
otilia ce face gogosica mica, e cu tine acum? cum a fost in excursie?
ceva poze?
ioana, de trei zile beau si eu portia de dimineata de apa, asa ca incerc sa ma acomodez cu dieta a la lidia.
. incerc sa reduc din dulciuri si piine, asta fiind primul pas, tare, tare greu. felicitari ca ai scapat deja de multe kg
dana, am vazut ca te apuci si tu de azi de pierdut kg. spor la treaba!!!!
vai ce de inginere
o sa avem si noi aici!!!!!
aime, alina
si mai treceti cita si pe aici!
aurora cum a fost la
?
gabi k, ia-le incet pe toate si se rezolva. spor la treaba!
gabri andrei voi cum sunteti?
va pup pe toatele, sa aveti o saptamina usoara!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Bonjurica, inginere.
Otilia, ce poveste sinistra. O s-o trimit pe mail sefului meu ![]()
.
O sa incerc sa ma ocup de poze diseara.
Eu sunt nitelus impresionata de visul pe care l-am avut aseara: eram insarcinata...am nascut natural dar sub anestezie totala, si cand m-am trezit din anestezie nu aveam nici un fel de semn ca as fi nascut, nu ma durea nimic....eram ca noua. Insa nici instinct matern nu aveam....copilul l-am vazut prima oara la mama in pat, o fetita mica-mica, brunetica si cu ochii galbui-verzi....si eram speriata ca eu nu am medic pediatru pentru ea si ca ce mama degenerata sunt ca nu m-am ocupat din timp de asta. Apoi am sunat o prietena care are o fetita de 1 an si am iesit cu ea la o prajitura.....ca apoi sa caut medic prin tot orasul. ciudat vis...m-am trezit cam bulversata.
va pup 
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
katik spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Bonjurica, inginere.
Otilia, ce poveste sinistra. O s-o trimit pe mail sefului meu.
O sa incerc sa ma ocup de poze diseara.
Eu sunt nitelus impresionata de visul pe care l-am avut aseara: eram insarcinata...am nascut natural dar sub anestezie totala, si cand m-am trezit din anestezie nu aveam nici un fel de semn ca as fi nascut, nu ma durea nimic....eram ca noua. Insa nici instinct matern nu aveam....copilul l-am vazut prima oara la mama in pat, o fetita mica-mica, brunetica si cu ochii galbui-verzi....si eram speriata ca eu nu am medic pediatru pentru ea si ca ce mama degenerata sunt ca nu m-am ocupat din timp de asta. Apoi am sunat o prietena care are o fetita de 1 an si am iesit cu ea la o prajitura.....ca apoi sa caut medic prin tot orasul. ciudat vis...m-am trezit cam bulversata.
va pup
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

o fi vreun semn???

Gabi_K spune:
Anca, ce nastere faina!!! In orice caz nu te teme, dupa 9 luni de sarcina e aproape imposibil sa nu ai instinct matern!!! Pe mine m-a coplesit senzatia de leoaica-mama, in momentul in care s-a apropiat cineva de copiii mei:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Otiliav spune:
Am pus Poze din Februarie si Poze din Martie, spor la vizionat sunt destul de multe
.
Katik, ba mie cand mi-au aratat copilul nu ma asteptam sa arate asa, nu ca as fi vrut sa arate intr-un fel anume dar mi s-a parut ciudata senzatia, plus ca eram ofticata ca sotul si soacra mi-au vazut puiul inaintea mea
. La vreo 16 ore de la cezariana am avut voie sa merg sa o vad, bine ca nu m-am apucat sa umblu din patutz in patutz ca sigur nu mi-as fi recunoscut copilul.
Anca, inainte de nastere am avut si eu un vis ciudat, ca se tot intindea copilul prin burta pana s-a rupt burta si a iesit, si avea par negru ca tata si ma gandeam cum ii explic sotului ca din doi blozi a iesit un copilas brunet
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
buna dimineata inginerele!
otilia, faine poze dar mai faina printesa ta!!!!ce frumos e acolo la voi, cu multa verdeata! super!
ca veni vorba despre nasteri si temeri, eu inainte sa nasc tot visam ca-mi fura cineva copilul din maternitate, asta la amindoi. si mereu ma trezeam furioasa.
noi am avut numeroase treziri din cauza de dinti, asa cred. dupa ce l-am dat cu dentinox a adormit tun...pt. o vreme![]()
sa aveti o zi usoara!!!
aime spune:

am reusit si eu sa citesc cate ceva,nu stiu...parca ziua e prea mica,noaptea e tot prea mica....ce sa facem sa le lungim, fetelor? Idei ceva? Ca doar suntem injinere ![]()
Suntem bine,ne-am sarbatorit de 8martie cu colegii si colegele la restaurant,poate reusesc sa pun si poze....in rest,asteptam sa vina primavara adevarata si sa mai iesim si noi din barlog.
Va pupic pe toate si incerc sa intru mai des,mi-e taredor de timpulmeu peforum de alta data ![]()
aime si
Vladimir
Gabi_K spune:
eu eram cu frica sa nu-mi schimbe copilul in maternitate. Insa Robert era blond-roscat cum nu ami era altul, iar Lili era atat de micuta si uratica
, nici pe ea n-o puteam confunda cu nimeni![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
iepumic spune:
Bonjurica, fetelor! M-am apucat ieri sa va scriu insa a venit seful si a trebuit sa inchid inainte de a apuca sa trimit.
Am vazut ca v-am dat subiect de discutie, cu visul meu![]()
![]()
Nu stiu daca este vreun semn, nu prea cred in asa ceva.
Am o perioada foarte incarcata si incep sa se contureze niste lucrari mari si niste schimbari importante in viata mea profesionala (cel putin asa ar fi normal) si nu stiu daca este momentul pt un
, mi-ar da totul peste cap.....pe de alta parte...tot zicand: azi ca e prea devreme, maine ca "stai sa termin proiectul asta", poimaine "stai numai sa schimbam masina" etc.....o sa ma trezesc ca nu l-am facut si nici nu mai pot....sau ca sunt deja la pensie ![]()
![]()
Va pup pe toate....Otilia, cum mai conduci? N-am apucat sa citesc.
Katik, v-ati facut bine?
Ioana, cum merge cura de slabire?
gabi...hai mai, cum sa spui ca Lili era uratica..
Of, ma intorc la muncile campului....pardon....biroului.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici