Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
La multi ani tuturor doamnelor, domnisoarelor, fetitelor si bebelinelor!!!
Ioana, felicitari pt kg pierdute! Kati, sa stii ca in principiu nu-i interzisa cura de slabire in timp ce alaptezi... dar cine are putere?:)))
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Ioana81 spune:
Multumesc mult pentru incurajari, fetelor!
Kati nu stiam ca ma urmaresti asa rau. Pai sa stii ca Lidia de abia asteapta sa mareasca lista. Si sa stii ca si ea alapteaza si barbatii vostri au cam aceleasi lunitze. De fapt Robert e mai mare cu 2 zile
. Oricum merita efortul. Mai ales ca esti si tu ca mine o inginera ambitioasa.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
katik spune:
buna dimineata!
ioana, sa sti ca am luat f.in serios dieta voastra numai ca acum inca chiar nu pot. am facut zilele trecute o cadere de calciu de de-abia m-am adunat de pe jos, noroc ca nu eram singura acasa. momentan nu rezist o saptamina fara lactate en-gros. sa ma pun pe picioare si atunci purced si eu la treaba. robi inca papa numai tzitzi, incetisor ne apucam si noi de papat si altceva. si atunci va fi si mai usor.
gabi k, ai tu dreptate cu puterea. sa sti ca si pe tine te-am urmarit la subiectele cu alaptat si tare mult m-au ajutat.
anca nu ne pove cum a fost la chef?![]()
pup inginerele harnicutze, sa aveti o zi frumoasa, si la propriu si la figurat!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Neata, fetelor...sau mai bine-zis...somn usor......ca eu dorm pe mine, desi am baut cafeluta si am ajuns si cu masina la servici (nu zic...era sa-l pup pe unul in fund la semafor.....ca n-am franat suficient de adormita ce eram....noroc ca aveam 2 km.h si am reusit sa remediez situatia fara urmari).
katik, nu prea am ce sa va povestesc despre cheful de marti ca n-a fost mare chef, dar poate luni o sa am ce, ca plec cu gasca la mine la tara sa sarbatorim. Sper sa iasa bine, ca e o gasca mai eterogena decat de obicei.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
neatza fetelor!!!
Kati, stiu cum e, bagam la greu dulciuri, de fapt si acum e punctul meu dureros, nu ma pot abtine, pana am ceva dulce in casa:(((
Iepu, grija la volna:)))
Otiliav spune:
Eu cred ca ar trebuie sa punem in titlul subiectului "Inginere ocupate, rau de tot", ce a faost saptamana asta dar nici nu ma gandesc la ce urmeaza saptamana viitoare
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Gabi_K spune:
Nici eu nu ma gandesc la saptamana viitoare inca... am o gramada de lucru la servici, ceva program in fiecare zi, la sala n-am ajuns inca,la ginecolog ar trebui sa ajung ori luna asta, ori luna viitoare... trebuie sa merg si la avocat dupa ceva hartii, sa caut alt avocat pt partaj, trebuie sa meergem la consiliere familiala la psiholog, marti avem programare... cam atat as vrea sa fac saptamana viitoare daca incape:(((
aurora56 spune:
Gabi ,intradevar esti cam ocupata .Eu am fost doar azi la fitnes (pardon aerobic) ca de 8 martie am chefuit .E prima data cand am fost la aerobic si a fost mai greu ca la fitnes (deh.. acolo te mai opresti din cand in cand dar la aerobic o tii sustinut 1 ora fara pauza ).Azi m-a invitat seara sotul in oras la restaurant in contul zilei de 8 martie ca atunci am fost cu sora (ce sa-i faci sunt cam pacatoasa).A mai vrut sotul in toamna sa ma invite si l-am refuzat ca era post si de atunci nu m-a mai scos la plimbari.
poze1
poza2
iepumic spune:
Buna seara!
Iaca m-am intors si eu de la tara, unde am petrecut cu o gasca maricica zilele astea....a fost cam obositor, ca asa este cand esti gasca, noroc ca am prieteni saritori care m-au ajutat destul de mult. O sa pun poze poate maine seara, dupa ce le vad si eu, ca nici eu nu am apucat sa le vad.
Grija mare cu agitatia asta si cu programul asta incarcat......tocmai am o prietena in spital care a clacat din cauza ca s-a suprasolicitat..aveti grija!
Otilia, cum a fost in Olanda? Te-ai facut bine?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.

Vladimir