Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Mymy, felicitari pt sarcina!
Angelique, Doamne-fereste! prin ce-ai trecut!
bine ca esti bine acum, mamaa, ce rea e viroza asta! ai grija de tine acum si stai in pat si la caldura! stii ca e risc sa te intoarca, asa ca mai bine renunta la tot si fii cuminte! saraca de tine, bine ca ai picat pe maini bune! Sanatate multa si refacere rapida!
Andicu 16+
Poze noi
madaluta spune:
daniela 76. mymy Felicitari si sa aveti grija de sambureii din burtica!
Cristina: de cate ori pleci la munte trebuie sa ti se intample ceva rau? Stiu k data trecuta v-ati intrerupt sejurul din cauza nefericitului eveniment cu bunica ta...Acum ...spital, perfuzii...Ai grija dat viitoare!
Eu intrasem de fapt sa va scriu k mi-am amintit de primul medic ginecolog care mi-a placut , dar pe care l-am cunoscut doar virtual. Tarziua am aflat k e constantean si nu am apucat sa merg la nicio consultatie. e vorba despre Arian, medicul acestui site, care , cu ceva vreme in urma raspundea tutror intrebarilor noastre la un nivel asemanator sau chiar mai performant decat faimosul Tutunaru.el se numeste Teodor Leonte si il gasiti la Policlinica cu plata sau puteti citi raspunsurile lui pe Dc la Clinica virtuala"la 555-OB-GIN-aici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=1
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
AngeliquedeS spune:
Offf, fetelor, asa este, asa un ghinion cum am avut eu mai rar...
Madaluta, dr. theodor Leonte are cumva si cabinet particular in Constanta? Intreb pentru ca eu il urmaream pe Arian cu foarte mare interes dar nu stiam ca este constantean.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
ioana_p76 spune:
Daniela76 felicitari!!! Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!! Si da-ne mai multe detalii, stiu ca ai facut FIV in Ungaria, e primul? Eu si cu Cornelia vom merge peste doua luni la Szeged si sper sa o luam pe urmele tale!
Cris imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, ai grija si trateaza-te de la cel mai mic simptom, nu e de gluma! Ma bucur ca acum esti bine, insa ai grija de tine in continuare!
Mariamultumesc pt. urari!
Fetelor, va pup si fug la subiectul FIV ca am de felicitat inca o proaspata !
Ioana
Vreau si eu un
AngeliquedeS spune:
Fetelor, vreau sa fac analiyele pt toxoplasmoza si celelalte infectioase, stiti cumva are ceva daca inca nu sunt complet vindecata de viroza? Sau nu e nici o pb?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by madlen
Eu am facut sambata un test si a iesit negativ, iar astazi betahcg, care a iesit 3.23. Am sunat-o pe dr. Matei care a zis ca e cam micut si sa-l repet peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa zic. Pe rezultat la val de referinta ptr femei care nu sunt gravide este mai mic sau egal 1, dar pe de alta parte nici la gravidute nu ma incadrez: sapt 3: 5.8-71.2.
Madlen s-ar putea sa fi ovulat mai tarziu si poate ai fi sapt. 2, oricum cred ca poti sa speri!! Hai ca iti tin pumnii sa fii si tu !!
Ce m-as bucura sa trecem cat mai repede toate aspirantele la !
Pupici!
Ioana
Vreau si eu un
madlen spune:
Multumesc pentru incurajari, ioana_p76! Speranta moare ultima! Pana maine sau pana vin uratii, inca mai sper. Si tie si la toate aspeirantele va doresc sa fiti cat mai curand!
Felicitari Daniela76 si mymy! O sarcina cat mai usoara si bb-ei sanatosi!
maria08 spune:
Buna dimineata!
Madlen: E posibil sa fi ovulat mai tarziu, de unde si valoarea mica a Beta- hcG-ului. Mai bine repeta analiza maine si vezi daca si cat a crescut. Eu una iti tin pumnii si sa fii gravidutza!!
Angelique: Doamne Fereste, prin ce-ai trecut!!!! Bine ca ti-ai revenit si e totul ok!! Sa ai grija de tine! Daca influenteaza sau nu analizele nu stiu ce sa zic.......
Daniela76: FELICITARI!!! Asteptam postarile tale.....sa ne spui cum ai reusit si sa impartasesti si cu noi bucuria!!!
Andicu, mymy, Mamacita, Cornelianeli, Ioana, Madaluta, Mav, Ralina, Syll, Blondiemonik si pentru toate celelalte fete
cornelianeli spune:
buna dimineata
despre dr.leonte stiu ca lucra la policlinica iriadi
cris offff ce intamplare nefericita,ai mare grija si la cel mai mic semn ia masuri...
nu stiu despre toxoplasmoza si celelalte analize...nu cred ca sunt influentate
madlen poate e asa cum zice ioana,din ce am mai citit,repeta bhcg-ul peste cateva zile sa vezi evolutia,suntem alaturi de tine..
daniela te asteptam ..
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
mymy_000 spune:
Buna ziua, dragele mele
Multumesc mult mult mult pt felicitari
Cred insa ca am probleme. Sambata am sangerat si am facut gravibinon injectabil, dupa care am fost oke. Aseara, din pacate, am avut din nou sangerari, destul de abundente. L-am sunat azi dimineata pe dr. Tutunaru si mi-a spus sa mai fac si azi o injectie cu pregnil, iar maine sa ma prezint la el sa ma vada urgent. Sunt cam speriata acum, da' sper din tot sufletul sa fie bine.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si sa nu va pierdeti speranta.