Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mymy_000 spune:
Ah... era sa uit
Felicitari si Danielei 76!!!! Iti doresc o sarcina usoara si sa te rogi la Doamne Doamne sa te pazesca. Pupici
AngeliquedeS spune:
Mymy, ma rog pentru tine ca sa iti fie bine si sunt convinsa ca toate fetele facla fel. Ai incredere ca va fi bine, stai in pat, odihneste-te si pentru Dumnezeu, lupta pana la capat, mergi neaparat maine la dr. T si va fio bine, nu se poate sfarsi rau asa o minune! Roaga-te la Dumnezeu si noi suntem alaturi de tine. te rugam sa ne dai vesti!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
mav spune:
pup si eu toate fetele! Azi sunt in mare graba!
quote:
Originally posted by madlen
Eu am facut sambata un test si a iesit negativ, iar astazi betahcg, care a iesit 3.23. Am sunat-o pe dr. Matei care a zis ca e cam micut si sa-l repet peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa zic. Pe rezultat la val de referinta ptr femei care nu sunt gravide este mai mic sau egal 1, dar pe de alta parte nici la gravidute nu ma incadrez: sapt 3: 5.8-71.2.
Cele mai bune teste "rapide" de sarcina, la urina, detecteaza o concentratie minima de 20-25 mlU/ml BHCG. De aceea ti-a iesit testul la urina negativ.
E musai sa repeti BHCG-ul (cam la doua zile)!!!!!!
N-as vrea sa-ti iau sperantele, dar am citit se considera sarcina daca BHCG>5mlU/ml. Uite aici:
"Generally speaking a level of 5 mIU and above is considered pregnant or positive. This makes a blood test the most sensitive test available at this time. hCG nearly doubles about every 48 hours in early pregnancy. Therefore repeat blood tests can be done to try to determine if the pregnancy is healthy. Using these numbers you can tell not only if the pregnancy is healthy, but sometimes it can detect multiple pregnancies if the numbers are rising at a very fast rate or even some complications like an ectopic (tubal pregnancy) or a molar pregnancy."
sursa: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancytests/a/rabbittest.htm
Cristina, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat....... si ma bucur ca acum esti bine. Daca vrei sa te lamuresti cum/daca sunt afectate analizele de raceala, suna la Synevo (0241.549.049) si intreaba!
FELICITARI proaspetei gravidute, Daniela!!!!!!!
mymy, ai grija de tine!
Maria, azi ai tolba plina cu pupici...?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maria08 spune:
Mav: Da, sunt bine dispusa
mymy000: Ma rog sa fie bine.....ai incredere in T, esti pe maini bune!!!!
madlen spune:
Asa este, mav, am rascolit si eu net-ul in lung si-n lat ptr mai multe detalii. Asa am aflat, pe unele site-uri ca valoarea minima ar fi 5, pe altele apare 3. Dar stii cum e cand esti disperat: te agati de cea mai firava speranta. Multumesc oricum.
mymy_000, imi pare rau ca ai probleme, sper sa fie bine pana la urma. Daca te duci la dr. T fii sigura ca esti pe maini bune.
Doamne, AngeliquedeS, prin ce a trebuit sa treci! Sanatate multa in continuare.
mav spune:
madlen, iti doresc sa fie sarcina!!!! te rog, repeta analiza!
uite, intr-adevar, ai putea fi in sapt a 4-a! www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">aici
Week from the Last Mentral Period -Amount of HCG in mIU/ml
3 5 -50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7 8 7,650 - 229,000
9 12 25,700 - 288,000
13 16 13,300 - 254,000
17 24 4,060 - 165,400
25 40 3,640 - 117,000
"-Sebi, nu mai sufla in lumanare, ca ramanem pe intuneric!
-Da' suflu doar un pic, nu o sting, VERIFIC SA VAD DACA ESTE BUNA!!!!!"
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Madlen, repeta neaparat analiza, poate da dumnezeu si e bebe.
Am luat un taxi si m-am dus la Synevo, am facut analizele, m-au costat 2,4 milioane, toxoplasmoza, citomegalovirusul, rubeola, toxocara canis si RH. Inainte am sunat sa vad dc are ceva ca am viroza si mi-au spus ca nu e nici o pb. rezultatele vor fi gata abia peste 12 zile pt ca se trimit la Bucuresti
Pupici
Angelique
mav spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Madlen, repeta neaparat analiza, poate da dumnezeu si e bebe.
Am luat un taxi si m-am dus la Synevo, am facut analizele, m-au costat 2,4 milioane, toxoplasmoza, citomegalovirusul, rubeola, toxocara canis si RH. Inainte am sunat sa vad dc are ceva ca am viroza si mi-au spus ca nu e nici o pb. rezultatele vor fi gata abia peste 12 zile pt ca se trimit la Bucuresti
Pupici
Angelique
Cum o fi asta cu 12 zile?! Ca mie mi-au recoltat sange pe data de 19ian (pt aceleasi analize) si mi-au zis sa merg dupa rezultate pe 6 feb, sunt 19 zile in total.....
....Ce neserioasi sunt....Incepe sa-mi para rau ca azi am fost si cu Sebi tot la Synevo... si am mai lasat acolo un milion pt analizele lui....
AngeliquedeS spune:
Imi cer scuze, rectific, 12 zile lucratoare. Pot ridica rezultatele pe data de 12 februarie. A fost vina mea, nu m-am exprimat cum trebuie. Mav, nu mai fi suparata pe ei... dar nici pe mine...
Pupici
Angelique
daniela76 spune:
buna dragelor constantence..., multumesc din suflet pentru toate felicitarile si va urez multa bafta si voua,celor care sunteti in lupta pentru bb , merita credeti-ma, eu ma lupt de 7 ani si de patru merg frecvent la diversi doctori, dar am reusit ...
Am facut fiv la Szeged, am avut 11 ovocite din care s-au format 5 embrioni si mi-au fost transferati 2, iar testul de sange facut in a 11 -a zi de la et a iesit 147.2.Sunt super fericita, am plans si am ras in acelasi timp.deocamdata ma simt bine, am mici greturi, dar sunt atat de placute...
danielal