Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
FERTILITATEA FEMININA
Determinarea perioadei de fecunditate si a perioadelor de sterilitate fiziologica in decursul unui ciclu menstrual (in ultima zi a perioadei fertile a fost inclusa si o zi= durata de supravietuire a ovulului):
Durata ciclului-prima zi fertila-ultima zi fertila:
23-5-13
24-6-14
25-7-15
26-8-16
27-9-17
28-10-18
29-11-19
30-12-20
31-13-21
32-14-22
33-15-23
34-16-24
35-17-25
36-18-26
37-19-27
38-20-28
39-21-29
40-22-30
41-23-31
42-24-32
Vic & Sebi (04.02.2004)
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Mymy ma bucur ca ai gasit timp si ai intrat si pe forum sa ne spui povestea ta. Eu l-am convins pe al meu sot sa incerce injectiile cu aloe si sper sa aiba efectul pe care l-au avut la voi! pe burtici si mai lasa treaba, sa nu-l stressezi pe bebe!
Mav multumim pt. informatii!
Ralina f. buna vestea pe care ne-ai dat-o, sa speram ca nu va dura prea mult pana vor incepe activitatea! Numai sa aiba parte de medici buni..
Va pe toate si va doresc o saptamana buna!
Ioana
Vreau si eu un
cornelianeli spune:
buna dimineata fetelor si o saptamana cat mai buna va doresc
mymy-cornelia tiza mea, felicitari pentru sarcina....povestea ta este impresionanta
mav interesante informatii,poti sa-mi spui despre ce carte este vorba?
"Cartea femeii" o am si eu,si o recomand
ralina am "merita" o astfel de clinica...vorba ioanei,sa fie si medici buni....
pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
mav spune:
Salutare, fetelor!!!!
Cornelia, n-ai fost atenta, am scris dupa text si sursa: "Carte pentru tineret", Ed. Medicala, O.Baltaceanu (si despre perioada fertila tot de acolo am luat informatiile, dint-un tabel).
Cum ti-au iesit analizele acelea, sunt ok?
Sper ca voi sunteti bine, pe mine ma doare putin in gat, desi am stat in casa (unde-i cald si bine) zilele astea....
Daca mai aveti intrebari, nu va sfiiti sa mi le adresati. Caut in carte si va raspund, in limita timpului disponibil, numai sa stiu exact ce anume va intereseaza.
Vic & Sebi (04.02.2004)
maria08 spune:
Buna, fete dragi!
Am citit tot ce ati scris in lipsa mea....ati fost harnicute!
Ioana: Spun si eu cu intarziere: Multi ani impreuna fericiti! Si poate ca anul acesta veti avea si o mare realizare =
Andicu: Sa-ti traiasca baietelul! O sarcina fara proble in continuare!
Angelique: Trebuie sa te faci bine repejor! Avem nevoie de tine!
mymy 000: FELICITARI!!!!! Se pare ca cei curajosi si luptatori isi implinesc visul!!!! Eu mi-am notat nr. tau si daca ai sa-mi permiti, poate te necajesc cu intrebari.
Madaluta: Ti-as face si eu o nora.......la cat de dragalas e Darius!!!!
Mav: Ce multe informatii pretioase!!! Mi-am notat si eu.....
Va pup! O zi buna!
cornelianeli spune:
mav asa este sunt pe fuga azi..
mi-au iesit bina analizele de tiroida,chlamydia nu am repetat-o inca,trebuie sa mai astept 2 sapt..
my ticker
POZE
maria08 spune:
Madlen: Nu am uitat ca ai facut inseminare......astept sa vad postarea ta in ceea ce priveste rezultatul!!! Sper ca nu fac vreo gafa si ai postat deja.....???
Pup!
madlen spune:
quote:
Originally posted by maria08
Madlen: Nu am uitat ca ai facut inseminare......astept sa vad postarea ta in ceea ce priveste rezultatul!!! Sper ca nu fac vreo gafa si ai postat deja.....???
Pup!
maria08, esti o draguta ca te gandesti le mine. Eu am facut sambata un test si a iesit negativ, iar astazi betahcg, care a iesit 3.23. Am sunat-o pe dr. Matei care a zis ca e cam micut si sa-l repet peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa zic. Pe rezultat la val de referinta ptr femei care nu sunt gravide este mai mic sau egal 1, dar pe de alta parte nici la gravidute nu ma incadrez: sapt 3: 5.8-71.2.
cornelianeli spune:
fetelor daniela 76 a reusit!!!!!! este
o asteptam aici sa ne bucuram impreuna de reusita ei
inca o data felicitari daniela si sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
ma duc sa modific listuta
my ticker
POZE
AngeliquedeS spune:
Fetele mele dragi, bine v-am regasit!
Prin ce am trecut nici macar nu va puteti imagina. Am fost la un pas de moarte, niciodata nu am fost atat de aproape sa mor ca acum. Am plecat vineri dimineata spre Predeal, deja imi era tot mai rau, aveam frisoane si tuseam rau de tot. Pe la ora 12 incepusem sa fac temperatura, tot crestea si nu se mai oprea. Cand am ajuns in camera la Predeal, aveam 39,2 temperatura, nu mai puteam vorbi, nu mai puteam merge, mi-am pierdut cunostinta. M-a dus Cristi pe brate pana la punctul de ambulanta din Predeal, acolo m-au bagat in perfuzii si imediat m-au luat pe targa si m-au dus cu salvarea la spitalul din Brasov. Nu mai stiam nimic de mne, acolo m-au bagat tot in perfuzii, temperatura nu imi scadea deloc, nu aveam putere nici sa lupt, se instalase si criza de astm declansata de viroza cu care ma capatuisem, tensiunea era 6 cu 9 si i-am bagat in sperieti si pe saracii oameni de acolo. Multumesc lui Dumnezeu ca in cele din urma am iesit din criza, dupa 5 ore si temperatura a inceput sa dea inapoi. Cand mi-am revenit ma gandeam ce noroc am avut ca am scapat, tinand cont de cati oameni au murit din cauza virozei acteia nenorocite.
Acum sunt mai bine, sunt insa foarte slabita, fiindca de vineri si pana acum nu am putut manca decat vreo 2 portocale si 2 triunghiuri de branza topita, mai mult fortata de Cristi. Saracul de el cat s-a mai chinuit cu mine, si ce tare s-a speriat. Trebuie sa spun insa ca un spital atat de curat si frumos ca cel din Brasov si medici atat de de treaba ca cei de acolo nu am mai vazut decat in filmele americane.
Acum vreau sa va intreb ceva. Nu ca ar fi sanse foarte mari, insa daca ovulez luna asta lucru care ar trebui sa se intample sambata sau duminica, va fi afectat ovulul de faptul ca vineri am facut o radiografie pulmonara si am luat antibiotice? Nu de alta dar ca sa stiu ce am de facut.
Mymy, Cornelia mea draga, multumim din suflet ca ne-ai scris sa ne incurajezi cu reusita ta. Te-am apelat si pe mess de cateva ori ca sa te felicit, dar o fac pe aceasta cale inca odata. Te admir pentru curajul de care ai dat dovada si uite ca Dumnezeu te-a rasplatit!
Fetelor, va multumesc ca v-ati gandit la mine. Multumesc lui Dumnezeu ca ne avem unele pe altele!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...