Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 20
noela_carmen spune:
aaaa, utasem
galuscuta, felicia are dreptate, duphastonul provoaca orice altceva numai ovulatie nu, de fapt acesta se prescrie dupa ovulatie.
dj_mama spune:
galuscuta, am ajuns sa gandesc la fel cu cateva fete de pe forum ![]()
exact asta voiam sa-ti zic ca ai patit ca Avalon ca tot nu-i venea menstra dupa fiv, ba mai mult intrase la idei ca nu i se pozitivau testele de ovulatie; dar, sa nu te sperii ca luna urmatoare i s-au pozitivat 6 zile la rand
deci a luat intr-adevar iar duphaston sau alt progesteron si dupa cateva zile i-a venit si prima oara in viata ei s-a bucurat ca-i vine menstra ![]()
bafta
teomaria spune:
Multumesc de raspuns...cat de cat satisfacator

Intr-adevar ceea ce curge e din abundenta si destul de gros(vascos) vreo 4 zile, apoi mai picura vreo 2 zile.Luna asta fac mai multe analize sa vad cum stau cu hormonii, daca ovulez cum cred eu ca da, si fac si o HSG pe 1feb.
http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png
felicia_ spune:
Noela,
si eu stiam cam la fel... si totusi nu ma pot nicicum lamuri: daca "endomteru gros da automat sangerari mari" (si mi se pare logic ce spui!), cum s-ar putea explica faptul ca eu am endo suficientde gros (10 -11 mm la ovulatie, exceptie luna asta
), valoarea progesteronului in z 21 e ok, si totusi, sangerarea la CM e minima? Io nu mai pricep... scade dupa ovulatie (se "usuca"?
)
Teomaria, nici mie nu mi se pare endo gros in z 14, intrebarea e cat o fi crescut pana la ovulatie?
noela_carmen spune:
felicia, sa-ti zic ce am patit io.
endometrul gros, sangerare relativ mica dar totusi nu asa mica
), mult mai mica decat de obicei...rezultatul...endometrul nu s-a curatat asa cum trebuie, si au rezultat in final polipi. la histeroscopie medicul s-a crucit, " uite, ti-au crescut munti aicea"![]()
asa ca pentru mine, daca endo este gros si sangerarea mica e nashpa.
insa tu nu trebuie sa te compari cu mine.eu am si dihaniile alea de fibroame...iar la mine e hiperplazie glandulochistica dovedita, nu banuita, deci e clar , ceva nu functioneshte cum trebuie acolo...
si ce spui tu acolo de endo 10-11, la ovulatie, pai nu asa trebuie sa fie?![]()
dupa ovulatie mai creshte fro 3-4 mm si e perfect! eu ajunsesem la 18 mm in perioada ovulatiei!!!
felicia_ spune:
Noela,
eu zic ca endometrul meu e perfect
... dar nu inteleg pe unde se elimina... ca la mine CM tine 3 zile, din care in prima putin, a doua- putin mai mult, a 3-a aproape deloc... nu inteleg unde-i hiba...
noela_carmen spune:
Felicia,
, asa trebuie sa fie!!! nu-ti mai face ganduri inutile!
ai grija sa nu prinzi "viteza"...ce vrei sa ma ajungi din urma, eu sunt dusa tare "cu capul"?! 
va pupa mama dulce
, plec la treaba, poate ne mai vedem "diseara"
galuscuta spune:
DJ mama - stai stai ca n-am intales
ca-s mai grea de cap ...deci ar fi bine sa-l iau ? Ca eu am patit data trecuta , la primul FIV , si la eco mi-a zis : (eram in Z 40si ceva , nu mai tin minte)endo de 8 si folicul de 14???? mi-a zis sa iau duphaston si dupa 10 zile mi-a venit...ufffa ce nervi...
i-am scris prof.ului din austria dar stiu ca ma trimite la eco si iaca ca intre una si alta trece luna februarie fara nici o rezolvare....i-mi vine chiar sa

galuscuta
dj_mama spune:
eu iti spun ce-a facut avalon care de obicei stie ce face, cred ca s-a saturat si ea sa astepte ovulatia si aluat duphaston
chiar daca ai de gand sa ovulezi dupa zi 40 progest. inhiba ovulatia