Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)
Raspunsuri - Pagina 5
ainia spune:
laura25, iarta-ma ca te intreb, m-am uitat pe fotografiile tale......ai 4 bebei???
lavinia
thea_m spune:
Monica, Lorelai, Elyanne, Levi, Flavia, Anna, Mari, Laura, Nanaoti multumesc pentru primirea calduroasa. Abia astept sa ne cunoastem la intalnire ( apropo, buna idee!)
Va citesc povestile, va privesc pozele si va admir pentru puterea pe care o aveti si pe care ati transmis-o si puilor vostri care sunt si ei niste luptatori, La fel ma simt ai eu: as face orice ca sa fie ei bine!
Cat despre lucrusoare, noi nu vom cumpara nimic pana cand vor veni pe lume comorile noastre. Ne face mare placere sa ne uitam dupa ele in magazine, vom face liste si la momentul oportun le va cumpara sotul ajutat de nasi.
Elyanne sper ca vei reusi sa te muti fara ca asta sa iti dauneze prea mult.
Cu cate saptamani inainte v-ati programat la eco morfologica din sapt. 12-13? Ma puteti ajuta cu nr. de telefon de la dr. Iosup sau Pop sau Herghelegiu si unde ii gasesc?
Va pup pe toate!
Teodora
7+
Poze
Aniversare 2006
elyanne spune:
si va multumesc ca va ganditi la mine... Si eu sper sa nu imi dauneze mutarea asta... om vedea...
thea_m eu mi-am facut programare la eco morfologica pt. sapt. 21 de sarcina... Dr. meu a spus sa fac
eco. morfologica intre sapt. 18-22.
La 12 sapt. stiu ca am facut eco. pt. bi-test, dar nu morfologica...
La Herghelegiu (stiu ca si la Pop e cam la fel... poate la Iospu sa fie ceva mai liber) am facut
programarea cu vreo 2 luni inainte.
Eu ma facut la Euroclinic. Gasesti aici nr. de tel. pt. programare, daca vrei:
http://www.spitaluleuroclinic.ro/
nanaoti baga un spatiu sau un enter intre cele doua linkuri de la semnatura (de sub numele tau) pt. ca
sunt legate si din cauza asta se lateste toata pagina.
Daca vrei sa apara in loc de asta: [url=http://www.ringo.com/profile/otiliaclipa.html]clipe gemene[/url]
doar clipe gemene, trebuie sa pui intre ghilimele de la http pana la html
Uite: www.ringo.com/profile/otiliaclipa.html" target="_blank">clipe gemene
IRCal bine ai venit!
Dau si eu raportu... sunt bine... aseara am avut usoare contractii... deja m-am obisnuit...
Noutati nu prea am.
S-a mai nascut o stea
monica_b spune:
Mari dar la tine ce Doamne iarta-ma s-a intimplat cu prima sarcina? Eu sint picata recent pe aici, asa ca daca ai povestit deja
o sa ma milogesc sa mai toci o data si pt. baba surda. Sau macar sa-mi zici prin ce topicuri sa sap sa aflu povestea ta.
Si "tripletele" tale sint sarcina spontana? Sau tot in urma tratamentului? Mie dr. mi-a spus, cind a vazut ca-s doi, ca daca ma
prindea cu tripleti imi facea embrioreductie (slava cerului ca nu a fost cazul, ca tare m-as fi amarit...)
Teo eu am facut ambele morfologii cu dr. mea (care, din fericire pt. mine, nu-i faimoasa ), la Ama Medical. Programarea
am facut-o cu doar o saptamina inainte.
Eliana bafta cu mutarea. Nu te agita tu deloc, lasa-i pe altii sa te mute. Si chiar daca e gata zugraveala pina nasti, poate ar fi
bine sa te muti acasa dupa. Te asigur ca e taaare bine sa aiba altul grija de tine.
Eu tocmai am venit de la control si nu stiam cum sa ajung mai repejor la locul meu in pat. Au tropait cu satisfactie pe colul meu toate cele
4 kg de copii din burtoi. Uff!
Monica x2 31+
thea_m spune:
Elyanne, Monica multumesc pentru raspuns. Se pare ca in mintea mea este confuzie intre eco morfologica, eco morfo-fetala, eco pentru bitest, eco pentru triplu test. Poate ma luminati si pe mine cum este cu ecografiile astea.
Monica vred ca si copilasii tai vor fi marisori daca acum au 4 kg impreuna, in sapt. 31-32.
Teodora
7+
Poze
Aniversare 2006
LEVI spune:
Thea,eu am facut prima eco morfologica la 22 sapt si am mai facut una la 33 sapt.Ambele la DR Iosup la Centrul Medical Fortis.Programarile se fac cam cu 3-4 sapt inainte,nr de tel al cabinetului-0724464646.
Luminita33+ si Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Laura25 spune:
Buna!
Oti m-am delectat cu toate pozele voastre de pe Ringo (e o problema, daca nu esti membru Ringo nu poti vedea toate pozele si nici in format mare. Eu am cont la ei, asa ca am profitat sa va admir). Sunt absolut superbe toate pozele iar copii tai sunt frumosi foc si dragalasi de-ti vine sa-i mananci. M-au dat gata in pozele in costum national sau in costumasele de iarna. Am vazut ca ati cumparat multe pentru ei din Cernauti, sunt mai ieftine? Din poze arata tare bine. Acum sa te mitraliez cu intrebari Sotul tau e preot? Temelia din poze e de la casa voastra? In ce zona stati in Suceava? Am si eu o gramada de unchi, matusi si verisori pe colo. (DanaRosu care intra la subiectul cu sucevence de la "Prieteni dintotdeauna" e verisoara mea). Poate ne vedem odata, ca noi trecem destul de des prin SV, in drum spre Dorohoi (acolo sunt parintii mei). Copilasii tai de la ce varsta au inceput sa mearga?
Viitoarelor mamici de gemeni plimbareti si neastamparati, va invit sa admirati cum am gasit sufrageria astazi, dupa vreo 15 minute cat am lasat shtrumphii singuri si am trebaluit prin bucatarie:
foto1
foto2
Acum profit ca dorm si incerc sa pun cat de cat lucrurile la locul lor, sa aiba ce starni iar cand se trezesc.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura, te rog nu mai pune linkuri atat de lungi, ca se lungeste toata pagina. Multzumesc pentru intelegere
Lorelei_19, moderator
monica_b spune:
IRCal bun venit! Prind bine cit mai multe mamici cu experienta. Noi deja incepem sa facem 13-14.
Oti multam de urari. Iti vazusem pozutele cu gemenii bucovineni cind erau mici-mici-mici. Am vazut acum ce grasunei si frumusei s-au facut! Incredibil! Ca si flacaii Annei. S-au facut niste durdulii numai buni sa-i ciupesti de obrajori.
Teo nici mie nu mi-e tocmai clar, dar am senzatia ca eco morfologica = eco morfo-fetala si presupune o masurare mai amanuntita a componentelor bebeului. Acu' e drept ca la 13 sapt. nu sint f. multe de masurat... Iar la eco pt. bi/triplu test banui ca se masoara pliul nucal. Masurarea asta o poate face medicul in cadrul unei ecografii morfologice sau obisnuite (dr. mea imi masura la eco "obisnuite" doar CRL-ul si BCF-ul).
Da, pinguinii mei sint grasunei (in jur de 2-2.1 kg). Ce sa zic? Nu poate decit sa ma bucure, cred ca e de bine.
Laura m-au distrat pozele. Iata ce pot face 4 miini dibace!!
Monica x2 31+
Lorelai spune:
mai Laura pai asta numesti tu dezastru? uite cum arata la noi camera de zi, permanent. si in poza nu se vede decit jumatate din camera, in partea cealalta e la fel. daca ma apuc sa string ceva vin maimutele si rastoarna iar totul cu fundul in sus. nici nu ma mai obosesc sa fac ordine.
P.S. in poza e Livia care era frinta de oboseala si a adormit in timp ce se urca pe canapea.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
monica_b spune:
Vai, Lorelai! Ce incurajator... Nu ca ne-am astepta la altceva. Ca si parintii sint la fel in cazul nostru.
Dar remarc ca si jucariile trebuie sa fie in dublu exemplar? 2 leganute, 2 mingii, 2... burlane roz? Totul e cu 2?
Monica x2 31+