Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura25 spune:
Anna ti-am admirat baietii. Arata super. Daca nu as sti povestea lor, as zice ca sunt doi copii nascut cu 3kg, la peste 38 de saptamani. Tu esti o super mamica pentru tot ce ai reusit sa faci cu ei. Ma bucur ca le place mancarica. Pofta mare in continuare. Cand treceti la alt meniu?
mamaana felicitari ca reusesti sa le alaptezi in continuare pe amandoua pe saturate. Te cred ca iti e greu cu fetele mici si baiatul cu nevoile si cerintele lui. Chiar aseara am vazut la emisiunea SuperNeny un baiat mai mare care facea tot felul de chestii ca sa atraga atentia parintilor si asupra lui, ei fiind foarte concentrati pe baiatul mai mic, de 1 an si un pic. Macar sotul tau sa incerce sa mai compenseze timpul pe care tu nu il poti petrece cu baiatul. Crestere usoara si iti garantez ca in 1-2 ani maxim o sa fie mult mai bine si usor.
Tatiana baietii tai au inceput sa mearga singuri? Cum te mai descurci cu ei? Te mai ajuta cineva in afara de sotz ?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Oti ce mai fac nazdravanii tai? Cum va mai jucati? Ce distractii le mai asiguri? Eu am cam intrat in pana de idei. Ma dispera ca vor tot timpul Beby Einstein. S-au cam saturat de citit, mai desenam dar fara elan, cu jucariile nu prea au chef, cam nasol. Cred ca trebuie sa dau o raita prin magazine sa le caut niste jocuri noi.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
monica_b spune:
Anna te plingi de penurie de baietoi? Stai ca urmeaza acusica si Eliana cu Liana si parca vad ca o sa plingem ca vrem mai multe fetite. Noroc cu Mari, ca se pregateste sa echilibreze situatia.
pt. flacaii tai. Tare frumusei sint. Si seamana ca doua picaturi!
Lavinia asa-i! Adolescente zburdalnice sintem! M-am uitat si eu in profilul meu. Probabil am completat datele mai tirziu, ca la data inscrierii pe forum nu eram chiar asa de casatorita Adica mai aveam 4 saptamini pina la nunta.
Tu nu mai pui poze noi cu "pletosii" tai? De-acum sint marisori, sint cam de-o seama cu "blonzii" Laurei, nu?
Monica 34+
Kariris spune:
FELICITARI LEVI!!! Refacere rapida, productie buna de lapte, bebei sanatosi si mancaciosi!
lachi 11+
nanaoti spune:
AINIa
ma mai credeam si eu inca fara buletin. Ce n-as da sa mai am 13 ani!
Si sa mai fie muuuuuuuuuuult pana la majorat.
Cand am citit mesajul nu stiam la ce te referi, credeam ca am scris gresit varsta copilor (1, 3 ani )
Merci mult
LAura te-am mai vazut scriind despre flimuletele acelea. Si cred ca am mai citit pe forum. Nu le am. Poti sa mi le trimiti si mie?
EU le mai selectez jucariile si le mai schimb din timp in timp. Le redescopera cu placere dupa un timp. Apoi le-am cumparat (sincer de pe la un second hand ) o tricicleta cu care ii mai plimabm prin casa si un scaunel cu balansoar si se mai dau cu el. Le mai plac mult mingile. Si au avut odata baloane cu heliu si erau f incantati.
In rest cauta peste tot si mai ales in geanta mea care are tot felul de foi si foite.
Noi i-am trecut pe lapte de vaca pe la 1 an si s-au dezvoltat f bine.
Spor bun la crestere,
Otilia
ainia spune:
monica b, uite "am muncit" putin si am mai pus poze noi. Cred ca acum am inteles cum , in sfarsit...Am avut probleme cu calculatorul din cauza virusilor, 2 zile a fost la "reparat" (nu stiu cum se cheama asta a trebuit sa stearga tot si apoi sa instaleze programele din nou). Stii ce rau a fost? NU mai stiam nimic despre voi si iata ca tocmai acum Levi ne-a facut surprizaaa...Sa-i traiasca!Ma bucur mult pentru ea!
Bebeii mei sunt nascuti pe 12 iulie anul trecut, ai Laurei sunt nascuti in iunie 2005, insa tot varatici sunt.
Ai grija de tine
http:new.photos.yahoo.com/lavigemeni/album/576460762388007003
lavinia
mamaana spune:
scuze pentru dublul mesaj de ieri - nu stiu cum de s-a intamplat -
ieri de abia a mers internetul, stateam foarte mult sa se incarce o pagina
am fost la doctor: Stephanie 4650gr iar Isabelle 4150gr = au luat
cate 2kg in primele doua luni; le-a facut si cate doua intepaturi - au plans bineinteles, dar au adormit in masina si acum sunt linistite
va doresc o noapte linistita
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete
TatianaG spune:
LAURA, inca nu vor sa mearga singuri, doar tinuti de manuta. Fac cativa pasi si singuri, ne jucam facandu-i sa se plimbe de la mine la sot si invers. Se plimba pe langa pereti, dulapuri si ce mai gasesc la-ndemana ca si punct de sprijin. Stau bine intr-un loc si chiar danseaza (fara nici un sprijin), dar se pare ca-s lenesi... Mainile mele sunt cele mai bune, pacat ca nu-s din cauciuc Mai vine la noi mama, cam o data la 2 luni si sta cate-o saptamana. Acesta e singurul ajutor "extra" pe care-l am. In perioada respectiva nu ma prea vad baietii caci evadez "in lume".
Azi am vorbit cu Luminita. Sunt bine, sanatosi toti 3. Luminitei ii este greu dupa operatie, mai ales ca dupa ce-au scos-o de la reanimare, i-au si dat baietii in primire, sunt in salon cu ea. Se misca cam greu si cred ca nici nu are timp sa se odihneasca. N-are ajutor, spitalul fiind in carantina. Asistentele sunt cele care o mai ajuta, dar sunt putine si foarte solicitate. Baietii mananca bine, are laptic, din cate am inteles, destul pentru amandoi. Asteapta sa mearga acasa cat mai repede.
Nu stiu cum sunt regulile prin alte spitale, dar unde am nascut eu, baietii au fost considerati prematuri (cu 2,200kg si 2,400kg). I-au tinut in sala cu prematuri vreo 4-5 zile. Dupa aceea, mi i-au adus doar la supt, dar nu i-au lasat la mine si cam in a saptea zi i-au lasat la mine de dimineata pana seara, dar noaptea ii duceau inapoi. Pe de o parte ma durea sufletul ca nu-s langa mine, dar acele cateva zile de odihna mi-au prins tare bine (in ultima perioada nu mai puteam dormi, iar ce a urmat...).
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Laura25 spune:
Oti nu trebuie sa-ti fie jena ca le-ai luat jucaria de la second! Pot sa-ti spun ca mi-ai dat o idee buna. Toate stim ce inseamna d. p. d. v. financiar 2 copii deodata. Ai mei nu au nici o jucarie cumparata de mine care sa fi depasit 300.000 lei vechi ca pret. Azi ma uitam prin sacul lor, e plin de porcarii: cuburi de toate dimensiunile, sticle de la Sana, de la biberoane mai vechi, o gramada de capace de diferite dimensiuni, jucarii de bebe, cutii de servetele. Au putine jucarii care sa-i mai intereseze acum. A fost o vreme cand pusul si scosul unui capac la o sticla era distractie maxim, dar au trecut vremurile alea. Trebuie sa fac curat, sa arunc din ce e acolo si sa le iau niste jocuri noi, ceva care sa le placa, dar sa ii si ajute sa isi dezvolte diferite abilitati. Vreau sa-i iau Biancai niste popice de alea mari, din plastic. Are o prietena de-a noastra si e innebunita de fiecare data cand mergem acolo sa le aseze, sa le plimbe, sa le alinieze.
Cu Beby Einstein e un pic mai complicat, ca sunt niste filmulete destul de mari, toate au peste 150Mb. Acum incerc sa pun unul pe un server ftp si am sa-ti trimit pe PM adresa, contul si parola de acces. Daca merge, pun mai multe filmulete acolo si invit pe oricine le vrea sa le ceara. La ai mei le plac foarte mult mai ales cele cu animale.
Ziceai de umblatul in geanta. Eu am o "traista" cu bareta lunga, gen "postas", incapatoare si cu multe buzunare pe care o folosesc cand ies cu ei. Nu am grija ca o pierd si intra in ea si 2 bibe cu apa si ceva jucarii, la nevoie. Ia uite ce mi-a facut Rares aseara cu geanta:
www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070202&ctime=001748" target="_blank"> baiat harnic
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi