Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Luminita! Sa iti traiasca feciorii, sa fiti sanatosi toti trei si sa veniti repede acasa!
Mie mi se pare ca au greutati super bune si la aproape 37 de saptamani nu prea sunt prematuri, deci e super ok. Asteptam vesti!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

DRAGA LEVI bucurie mare si in randul nostru.....Woauuuuu ce ne-ai luat prin surprindere!!!!!Ne bucuram pentru voi ca suntenti bine si abia asteptam sa stim mai multe despre voi!Asa emotii m-au cuprins cand am citit ca ai nascut....timpul se scurge si urmam noi...MONICA,ELIANA SI EU sa vedem ca va fi ordinea!
Iti doresc sa ai parte de o refacere rapita si sa ajungeti cat mai repede acasa!!!MULTA,MULTA SANATATE LA TOTI 3!!!!!!!!!!!!!

LIANA 32 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Monica , o sa vezi ce repede trece timpul si ce minunat o sa te simti cu minunile in brate! Asa ca relaxeaza-te, incearca sa dormi cat poti, ca sa ai energie suficienta dupa nastere!

Liana , chiar asa, sunteti un frumusel grup de trei care va pregatiti intens! Cum ti se pare ca trecut timpul? Cel mai greu parca se misca acum, nu? Cand mai mergi la doctor? Pupici si ai grija de voi trei!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mari, abia astept sa povestesti despre ecografia de pe 5 feb. Parca ieri eram si eu luna de luna la doamna dr. G. sa-mi vad puiul la eco.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

LEVI
felicitari!
sa iti traiasca baietii si sa va bucurati de ei.
Laptele il luam de la farmacii obisnuite, nu de la Sensiblu.
S-ar putea sa fie la una din farmaciile din oras sau poti cere sa iti aduca de la distribuitori sau de la depozitele lor.
Iti doresc sa ai mult lapte de mamica pentru ca e f bine sa ii alaptezi.
SUcces mult cu alaptatul, cu revenitul de dupa anestezie, in comunicarea cu medicii si asistentele.
Sa ai baieti "buni", somnorosi si mancasiosi!
SA mananci si tu bine ca sa ai laptic la "duble" standarde europene!

ANNA
Foarte frumosi baietii tai si arata f bine. Ioan seamana cu o prematurica cu care tinem legatura. Cred ca ideea voastra ( a ta si a Laurei) de a-i pune in scaunele pentru mancare e f buna. Mie nu mi-a venit atunci ideea. le dadeam prin blender si le puneam in biberon cu o tetina cu gaura mai larga, dar asa e mai bine ca se obisnuiesc si sa mestece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna mamici si viitoare mamici

felicitari LEVI !! sa te refaci repede si sa vii cat mai repede acasa cu baietii

v-am citit aproape in fiecare zi, dar cand sa va scriu, se scula ba una, ba cealalta; azi am fost la cumparaturi si acum dorm fetele mele Stephanie in patut ca s-a trezit sa manance, iar Isabelle in carucior la usa
maine facem 2 luni si mergem la doctor pentru primele vaccinuri - nu stiu ce vaccinuri se fac aici si in ce ordine, o sa aflu maine; va spun maine si ce greutate au - le dau numai san in continuare si mananca foarte bine - sotul meu rade ca 'mustesc' de lapte
aseara baiatul meu (10 ani) s-a suparat pe mine ca am plecat de langa el sa Isabelle care plangea; i-am explicat ca trebuie sa o culc, dar a fost foarte suparat; pana acum nu am avut probleme cu el, chiar m-a ajutat mult si se vede ca isi iubeste surioarele, dar mi-a zis ca vrea timpul lui cu mine inapoi, sa nu ne deranjeze nimeni - mi se rupe sufletul ca nu am cel putin inca 2 ore pe zi numai pentru el (pleaca la scoala dimineata la 8:30 si vine acasa la 4pm, sau la 6pm daca ramane si la day care; si are si lectii de facut in fiecare zi)

anna tare mari si frumosi sunt baietii tai ; ce e cu efectul para Williams??

am pus poze noi

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna mamici si viitoare mamici

felicitari LEVI !! sa te refaci repede si sa vii cat mai repede acasa cu baietii

v-am citit aproape in fiecare zi, dar cand sa va scriu, se scula ba una, ba cealalta; azi am fost la cumparaturi si acum dorm fetele mele Stephanie in patut ca s-a trezit sa manance, iar Isabelle in carucior la usa
maine facem 2 luni si mergem la doctor pentru primele vaccinuri - nu stiu ce vaccinuri se fac aici si in ce ordine, o sa aflu maine; va spun maine si ce greutate au - le dau numai san in continuare si mananca foarte bine - sotul meu rade ca 'mustesc' de lapte
aseara baiatul meu (10 ani) s-a suparat pe mine ca am plecat de langa el sa Isabelle care plangea; i-am explicat ca trebuie sa o culc, dar a fost foarte suparat; pana acum nu am avut probleme cu el, chiar m-a ajutat mult si se vede ca isi iubeste surioarele, dar mi-a zis ca vrea timpul lui cu mine inapoi, sa nu ne deranjeze nimeni - mi se rupe sufletul ca nu am cel putin inca 2 ore pe zi numai pentru el (pleaca la scoala dimineata la 8:30 si vine acasa la 4pm, sau la 6pm daca ramane si la day care; si are si lectii de facut in fiecare zi)

anna tare mari si frumosi sunt baietii tai ; ce e cu efectul para Williams??

am pus poze noi

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Luminita, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata baietilor! Iar tie recuperare rapida si laptic mult!
Bine ca s-au mai inmultit baietii pe aici! ca nu prea faceam fatza la cate fete frumoase sunt pe aici, nu?

Ana, ma bucura vestile bune pe care le dai! Si ai laptic pentru amandoua! Clar, e vorba de aerul din Canada!

Nana, multumesc!

Deocamdata merge binisor chestia cu diversificarea. Le pplace mult orezul cu roscove.
Efectul para Williams se refera la prima masa la care au primit piureu de pere Williams de la Nestle. S-au cam strambat intr-un mod tare nostim. Nu au scuipat. A doua zi le-am dat piureul amestecat cu o lingura de orez si parca a fost mai bine.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Levi, . FELICITARI< SA-TI TRAIASCA BAIETII< SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!!!!!!!SI SA DOARMA NOPTILE!!!!!! Da' bine, Luminita, doua zile am lipsit si eu si te-ai gandit sa imi faci o surpriza, nu? Sa fii sanatoasa si sa te refaci repede ! Sa ne spui cum a fost, cu prima ocazie cand poti, ca suntem taaaare curioase!
sheannamp , frumosi si identici baietii tai ! Oare au ochii albastri, sau asa se vad in poze?
laura25 sa stii ca nu m-am gandit o clipa sa le pun cereale in lapte in locul biscuitilor alora , o fff buna idee mi-ai dat!
liana sa stai cumintica, da?
monica b si eu am facut amestec litic cateva zile, insa am fost norocoasa ca nu am facut perfuzii, fetele erau disperate, gynipral perfuzii non-stop, eu -gynipral tablete. Le si enervamDe alaptat, eu am alaptat fara completare primele 3 saptamani, apoi am dat si completare ca nu le era suficient si am mers si cu san si cu lapte praf pana la 3 luni jumatate.atat a fost sa fie...as fi vrut mai mult...la Andrei am avut doar 5 luni jumate doar san apoi l-am pus direct pe lapte de vaca (de, eram si eu mica, nu auzisem pe atunci de completare...)Apropo de varsta, nanaoti, cum e la pubertate(13 ani)?A, si la tine, monica, mi-a placut starea ta civila FOARTE CASATORITASi sa stii ca nu esti "batrana" (esti mai mare decat mine cu un an), suntem la varsta adolescentei, nu? Niste adolescente vesele , optimiste si foarte, dar foarte............casatorite!

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LUMINITA, felicitari!!! Sa creasca baietii mari, sa fie papaciosi, sanatosi si norocosi! Refacere rapida si muuuult laptic, sa ajungeti cat mai repede acasa!

Sa stiti, inca si eu am momente cand mi se pare ca visez, ca ce se intampla nu e ceva real. Mai ales in momentele de liniste, cand stau cu ei si ne jucam sau stau in scaunelele lor si mananca. Ma uit lung la ei si-mi zic ca nu-i adevarat. Ce sa mai zic cum eram in primele zile-saptamani-luni... Dar e atat de frumos!!!

ANA, stiu ce simti. Si mie mi se rupe sufletul ca n-am destul timp si pentru fetita, cand ea ar vrea sa se joace sau sa fie doar cu mine si eu nu pot, caci tocmai trebuie sa le dau la baieti de mancare sau vreunul plange. In acele momente imi pare rau ca n-am asteptat mai mult pentru a doua sarcina, dar din cate vad aceasta "gelozie" apare la orice varsta (si e normala, pe undeva). La multe luni cu sanatate, fetitelor tale!

SHEANNAMP, ai doi baieti minunati! Sunt taaare scumpi si mari!

OANNA, eu zic ca copilasii tai mananca foarte bine. Sigur, sunt unele zile in care mananca mai bine, altele, mai putin bine. Sau la o masa manaca bine si la urmatoarea nu prea. Si copilasii tai sunt foarte frumosi si veseli! Ma gandesc deseori la tine, cum reusesti sa faci fata (chiar si cu ajutoare). Si ce viata o sa fie la voi in casa peste 5-6 luni (nu ca n-ar fi si acum), cand vor alerga si vor vrea sa vorbeasca fiecare. Ce mai, distractie maxima!!!

Baietii mei au programul de somn si de papa la fel. In primele saptamani erau tot "pe invers" adica nu faceam altceva decat schimbat scutece si alaptat, cand cu unul, cand cu celalalt. Pe de o parte era bine, caci aveam timp pentru fiecare in parte, dar pe de alta parte, n-aveam vreme pentru mine, nici sa mananc, nici sa dorm. Pana si baia (dushul) mi se parea un chin (din cauza oboselii). Pana m-am saturat si-am zis ca de-acum eu is sefa si trebuie sa faca cum le zic eu. Asa ca atunci cand se trezea unul, il trezeam si pe celalalt, le dadeam sa manance deodata si si-au uniformizat programul.

LAVINIA, pe fetita am trecut-o pe lapte de vaca (adusa de la tara) de la 9-10 luni (ii ieseau dintisorii si nu mai vroia sa suga, desi aveam lapte si degeaba ma mulgeam ca aveam pe zi ce trecea tot mai putin; n-a acceptat nici un lapte praf). N-am avut probleme cu ea, gen alergie, lipsa de calciu, fier sau altele. La baietii, l-am introdus treptat, amestecat cu laptele praf, de la 8 luni. Nici cu ei n-am probleme. Medicii recomanda ca pana la un an sa nu bea lapte de vaca, iar unii chiar pana la 3 ani (ceea ce mi se pare exagerat). Am o carticica cu cateva modele de diversificare, cu retete si terapii naturiste pentru unele afectiuni ale copilasilor. Am primit-o de la o forumista, sunt idei utile in ea. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM cu adresa ta de e-mail si ti-o trimit.
Pentru oricine o vrea, trimiteti-mi adresa de E-mail.

Nu demult am citit despre laptele praf Vitalact cu lactoferina, ca ar fi cel mai apropiat de laptele matern. Puteti s-aflati mai multe informatii, cautand cu google "vitalact" si "lactoferina" (nu vreau sa fac reclama la vreun site).

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput