Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Flavia-Ioana spune:
OANA, tin sa te feleicit si aici !!!
Tocmai am aflat ca duminica trecuta s-au nascut, aici in Brasov, tripleti, 2 baieti si 1 fetita; se pare ca sunt sanatosi, desi sunt mititei, s-au nascut la 31 saptamani, si au cantarit in jur de 1300 kg fiecare, dar sunt ok, mami asteapta sa creasca mari !!!
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
elyanne spune:
Vin si eu la raport... pe seara De ieri tot incerc sa ma apuc de scris... dar a fost lenea prea mare...
Monica 7 sapt. nu stiu daca 'oi mai rezista ... dar pana la 36 trag sperante.
anail felicitari pt. grasuni Imi pare rau ca nu te lasa cu nimic mancarimea...
elenita la multi ani pt. prima luna si la cat mai multe kg.
oanna3 v-am citit povestea, v-am vazut pozele... sunt niste frumosi puiutii vostri.
ainia dr. meu a spus ca asa cum sunt pozitionati acum am sanse sa nasc natural... Dar nu e obligatoriu. Depinde de ce se va intampla atunci cand incepe travaliu. Daca si ai mei se vor inghesui sa iasa amandoi odata, normal ca cezariana scrie pe mine Eu totusi sper sa nu... sa isi astepte randu bb din stanga
V-am vazut si pozele... f. frumosi piticii
Laura mi-a placut descrierea cu poze Si la mine, cu mandra functioneaza cam la fel ca la voi... Videoclipuri, reclame si alte prostii puse pe tava de la scaunul de masa... ca sa nu bage de seama ca mananca... Altfel n-am sanse...
Sheannamp asteptam pozele
Flavia ce mai fac fetele?
Despre mine... astept sa se termine santieru acasa... E pe final.
Astept rezultatul la analize... si sa mai fac inca un luni-marti.
Toate saptamana viitoare
S-a mai nascut o stea
msemcu spune:
Luminita, ma bucur ca ai scapat de durerile de rinichi! Ce ghinion sa te apuce acum si criza cu piatra asta! Dar important este ca a trecut, ca sunteti bine toti trei si ca a mai ramas asa de putin! Nici nu pot sa-mi inchipui ce nerabdatoare esti! 10 februarie suna tare bine pentru o zi de nastere
Anail si Monica-b, va felicit pentru puiutii grasunei! Tineti-o tot asa!
Elenita, parca nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o luna! Ma bucur sa vad ca esti ok! Felicitari ca te descurci singura! Nici nu pot sa-mi inchipui cat e de greu!
Sheaneamp, felicitari pentru examen! Si eu vreau sa vad pozele!
Laura, la cat de fericiti sunt copii tai, eu zic ca esti o mama foarte buna!! Se citeste linistea si fericirea in ochii lor si asta e cel mai important, chiar daca e mai greu pentru tine, la masa sau la dormit!
Lachi, nu te speria de cerclaj! Si eu am facut preventiv, si, ca si fetele, zic ca pro-urile sunt mult mai importante decat argumentele contra!
Dragele mele, ma prezint si eu cu burtica de la 19 saptamani. O puteti vedea aici! http://new.photos.yahoo.com/msemcu/album/576460762387243161
Flavia- Ioana, mi se pare mie sau au inceput sa apara tot mai multe cazuri de tripleti in ultima perioada?
Pupici tuturor mamicilor de aici!
Mari 19+
Kariris spune:
Buna dragele mele!
Am bagat si eu un ochi pe la voi sa vad ce s-a mai scris cat am lipsit.
Laura mi-au placut foarte mult copilasii tai. Sunt foarte frumosi. Sa-ti traiasca.
Vad ca majoritatea fetelor care au avut gemeni/tripleti au facut cerclaj. Pe 8 februarie il "atac" si eu pe doctorul meu. N-o sa plec de la el fara un raspuns afirmativ.
Oare pe la 14 saptamani oi afla si eu ce sunt? ca tare mi-as dori un baiat si o fetita...
lachi 11+
Laura25 spune:
Mari f. frumoasa burtica! Sper sa creasca maaaare, sa aiba loc cei mici sa stea acolo cat mai mult posibil.
Levi ce faci? Sper ca nu te apuci sa nasti fara sa ne anunti din timp, sa iti facem galerie si sa te asteptam cu flori
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
alinaalex spune:
oana cu 3 bebei! ce mica e lumea!!! noi suntem vecine de bloc!
n-am reusit sa-ti vad pozele...fa-ti un cont in yahoo photos, e simplu.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
scuze, acuma am vazut pozele la prima pagina!
super!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
oanna3 spune:
Alina acum am reusit sa-l vad si eu mai bine pe Marc fara caciula, e super pustiul tau, poate ii mai faci si o surioara...
ne vedem afara daca e vreme buna
pupicei
Monica hernia ombilicala a aparut cand am renuntat la corset si pt ca nu am facut abdomene. Il voi intreba pe doctor , cand merg, ce complicatii pot aparea caci eu nu simt nici o durere.
Elyanne multumesc ca ne-ai citit povestea, iti urez atat tie cat si Monicai sarcina usoara pe ultima suta de metri, sper sa ajungeti la capat, ca eu nu am reusit, iar pe urma multa rabdare, sanatate si crestere mare.
Flavia ce mai stii de tripletii din Brasov? Au ajuns acasa? Le tin pumnii si daca ii pot sau TE pot ajuta cu ceva spune-mi, te rog. Cum te descurci cu printesele tale?
Laura, Tatiana multumesc mult ca mi-ati impartasit din experienta voastra... cred ca nu ar trebui sa ma sperii dar e atat de greu..
De vreo 2 saptamani le pun papa in castroane si nu imi mai bat capul ca nu au papat cel putin 170 de hrana solida ... cand papam 200 sau mai mult e sarbatoare (inainte le puneam in borcanele ca sa stiu cat papa fiecare).
Luam cate ceva in greutate chiar daca papam doar:
1 masa 5-6-7 h -- 110-170 ml lapte bebelac
2 dupa 3.5-4 h -- branza cu galbenus de ou, fructe si cereale (impreuna), sau fructe din borcan, sau proaspete , de cele mai multe ori cu banza facuta de mine
3 dupa 4 h --legume cu carne de vitel, pui; nu ne place deocamdata ficatul, peste nu am incercat inca, respingem categoric spanacul din borcan, papam des brocoli, rar conopida, nu am incercat inca fasolea, nici mazarea - decat din borcanele; ne plac la nebunie morcovii cu dovlecel, ludaie, cartofi si mar fiert; inca mai strambam uneori din nas la patrunjel... urmeaza sa reincercam gulie, telina ca in trecut nu ne-au placut
4 dupa 4 h 150 lapte nu-l bem mereu pe tot
5 dupa 4 h 200-220-250 sau uneori doar 150 ml lapte cu orez nestle - am incercat o gramada dar cu restu ne trezim inainte de 4 ore noaptea
6 mai avem o masa suplimentara noaptea cand papam 70-150 ml lapte
cred ca papam totusi binisor
ai vostrii cat papau la 7 luni jumate?
a papam cel mai bine cu jucarii in mana , iar legumele cu iaurt pe varful linguritei
o sa pove si de somn ca e... o adevarata poveste...
iubesc si sunt iubita
ainia spune:
fetelor, aveti idee cam de la ce varsta putem renunta la laptele praf(Humana) sa incepem cu lapte de vaca?(de la magazin, pasteurizat) Noi avem 6 luni jumatate acum, ma gandeam sa ii mai tin, totusi, pe lapte praf cam pana pe la 9 luni...
Noi avem 4 mese: dimineata in jur de 8 -lapte
la pranz in jur de 12,30 - piure de legume(morcov, pastarnac, radacina patrunjel, telina, cartof, ardei gras, rosie cu putin unt)+carnita si de 3 ori pe sapt galbenus, apoi putin lapte completare
pe la 17 - ori banana cu mar
ori branzica cu iaurt cu biscuiti - putin lapte completare
seara pe la 21 -lapte
Nici nu mai stiu daca trebuie sa le mai introduc alte alimente la varsta asta...
Voi ce spuneti?
http://new.photos.yahoo.com/lavigemeni/album/576460762387118491
lavinia
elyanne spune:
Am intrat sa ma laud cu inca o sapt. implinita... am ajuns la 32
Si am inceput sa iau gynipral doar cand e cazul... si pana acum am avut doua zile fara sa iau deloc... si trei zile cand a trebuit sa iau jumatate de pastila seara.
msemcu vazut burtica... e maricica ... sau asa mi se pare mie
lachione eu am afalt abia la eco. morofologica la 21 de sapt.
Oanna multumim.
Anail unde umbli? Iar tragi chiulu' Cum mai e cu mancarimea?
S-a mai nascut o stea