Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

elianne,nici noi nu suntem cu obiceiurile...Sotul meu are un prieten fff bun care a exclamat "sa ma pui pe mine mos!!!!" cand a aflat ca vom avea gemeni. Asa ca el si sotia lui au devenit "mosii" bebeilor....Vreau sa spun ca el m-a dus la cinica la Bucuresti la control in fiecare luna, ca doctorul credea ca el e tatal. Si culmea e ca nici nu e ortodox, ci sunt evanghelisti...Asta cu mosul a fost o chestie asa de prietenie si de drag pt copii....Iar cand am fost sa ies din spital, cum sotul nu putea, a venit, bine-nteles, "mosul"...Asa ca am facut obiceiul dintr-o plesneala...Si asa cu moasele ...
In legatura cu spoveditul, da-mi voie sa-ti dau un sfat.Si eu m-am spovedit si m-am impartasit cand am fost gravida(exact ca tine, nu o mai facusem de muuuuuult) la "insistentele" profesoarei de religie de la noi de la scoala. Mi-a zis ca e fff bine sa faci asta pt bebelusii din burtica, asa ca m-am impartasit si de Craciun si de Paste. Preotul mi-a spus ca pot sa fac asta de cate ori vreau, nu doar de anumite sarbatori si nu a fost nici o tragedie ca nu am tinut post. Cred ca mai conteaza si preotul, la biserica asta unde m-am dus eu e ca niciunde, toti preoti dedicati, cu dorinta de a apropia oamenii de Dumnezeu, nu sa-i pedepseasca sau sa ii indeparteze, de fapt, cum fac destui...Asa ca m-a impartasit chiar daca nu am tinut post.
http://new.photos.yahoo.com/lav_craciun/album/576460762386291387

lavinia

Mergi la inceput

flavia,sunt identice gemenele tale?Daca da, cum le deosebesti? Frumusetile tele au nasul in vant ca fii-mea....
oanna,.......trei ????????vreau si eu fotografii sa ii vad....cum a fost?A, bine ai venit!
levi, mai ai o fetita? Si in burtica ai tot fetite?
anail, daca eu am reusit, acum e randul tau.Scrie numele, treci cu cursorul peste el pana il albastresti, apoi te duci la Culoare , apesi pe sagetica si alegi una.
monica b, multumesc frumos pt ajutor, datorita tie am reusit!

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Lavinia ma bucur ca ai reusit sa ne arati pozele (de obicei nu prea ma pricep sa dau explicatii tehnice inteligibile). Ce bine seamana si puiutii tai intre ei! Si ce ochiosi sint! Ptiu! Ptiu!

Oana ai poze undeva pe net? atunci e suficient sa pui adresa unde se gasesc.

Elyanne cum sa nu fie vreme frumoasa? La cit ma rog sa stea asa, sa nu avem emotii cu drumul la spital...

Monica x2 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Oana, bine ai venit! Oau, inca o mamica cu tripleti! Sper sa gasesti putin timp liber si sa ne povesti cum a fost! A fost o sarcina obtinuta in urma unui tratament, sau naturala? Cat ai stat in spital? Cu ce greutati s-au nascut cei mici? Cred ca te-am innnebunit cu intrebarile, dar mi-ar prinde tare bine povestea ta, sa vad si eu cam la ce sa ma astept!

Noi suntem bine! Burtica mea parca a explodat deodata: a crescut intr-o saptamana de nu-mi venea sa cred! sper sa apuc sa fac si eu niste fotografii si sa ma laud cu ele pe aici! Am inceput sa le simt ceva mai bine si mai desi si pe nazdravanele mele! Multumesc tuturor mamicilor care mi-au povestit experienta lor cu primele miscari!

Fetelor, pe 11 februarie, la ora 22.00 este programat pe National Geographic un documentar dedicat sarcinilor multiple! Asadar o sa avem 2 ore in care sa ne delectam cu imagini super!

Avem niste copilasi superbi aici! Abia astept sa intru de fiecare data si sa vad ce poze au mai aparut!

Mari 18+

Mergi la inceput

oanna,am citit corect???????? 3 bebei de 7 kg si 70cm la 36 saptamani???????? Trebuie neaparat sa ne spui cum a fost posibil ?!?!
http://new.photos.yahoo.com/lav_craciun/album/576460762386291387

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Elyanne cred si eu ca si Lavinia ca poti sa te impartasesti si fara sa tii post, in perioada de sarcina. Ar fi bine sa intrebi si preotii de la Biserica unde mergi tu (sau mai apropiata). Ar fi extraordinar sa reusesti sa te impartasesti!
Cat am fost insarcinata am mai incercat sa tin post, uneori imi era atat de rau incat nu faceam mare efort sa tin post. Cand sarcina a fost mai avansata nu am mai putut. Preotul al care ne spovedim noi e f intelegator, nu ne impune nimic, este foarte deschis si intelegator.
Oana bine ai venit!
sa iti traiasca copiii. Aveam si eu intrebari asemanatoare cu ale lui MAri (Msemcu). O sa citesc raspunsul dat ei. EU ma gandesc la tine si ma intreb cum te descurci ziua cu ei. Te ajuta cineva?
Uneori imi vine sa ma plang si eu ca nu reusesc sa fac cate ceva pentru mine, dar cred ca nu am dreptul gandindu-ma la tine!
Asteptam poze si povestea sarcinii si a nasterii tale. Cum au stat in burtica, in placente diferite?
Sanatate tuturor,

Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

"nascuti la 36 saptamani si acare acum la 7 luniau asa:
Rares 72 cm si 7120 gr
Andrei 74 cm si 7800 gr
Ingrid 68 cm si 6850 gr"

la nastere aveau:
Rares 47 cm si 2200 gr
Andrei 47 cm si 2100 gr
Ingrid 45 cm si 1800 gr

am incercat sa pun ceva poze :
http://www.reclama.ro/forum/index.php?automodule=gallery&req=user&user=6221&op=view_album&album=1818

am sa va pove mai mult , dar mai incolo
pupicei

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Va pup, fetelor! Pana acum nu mi-a mers net-ul
Haideti sa va spun de unde au fost la mine durerile acelea cumplite de spate,urinarea cu sange si intepaturile in vezica: Am avut o piatra la rinichi pe care ieri am eliminat-o.Si era destul de mare:cca 3 mm diametru.
Ciudat e ca am facut 3 ecografii la rinichi si nu a vazut-o nimeni.Probabil ca deja coborase in vezica.Si mai vreau sa va spun ca eu pana acum n-am avut in viata mea probleme cu rinichiii.Trebuia sa le am acum ,insarcinata!Asta e, ghinion si emotii in plus.

Oana,si eu as vrea sa stiu mai multe detalii despre nasterea ta si sa vad si poze de puiuti.

Ainia,am o fetita de 3 ani si 7 luni si in burtica doi baietei identici(asa mi s-a spus).

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Oanna nu merge linkul pentru ca in loc de numele site-ului apare "reclama". Sunt setari automate ale forumului... sa nu apara numele de siteuri concurente.
Am reusit sa aflu despre ce site era vorba... insa tot nu le pot vedea pentru ca trebuie sa ai cont pe acel forum... si eu n-am

Poti incerca sa pui pozele, de ex., pe yahoo sau pe http://community.webshots.com/

Levi of... prin ce ai trecut... bine ca ai scapat si ai aflat si de ce te durea spatele atat de rau.

Ainia, Nanaoti multumesc mult pentru raspuns. Cand ma intorc acasa o sa trec pe la biserica unde mergem deobicei, sa vorbesc cu preotul.

msemcu sper sa nu uit sa ma uit pe 11. Si sper sa fiu inca cu bb-ii in burtica

Monica poate pana nastem noi nu se strica vremea... dar de ziua mea (adica pe la jumatea lu martie) sigur ninge, ca asa patesc in fiecare an, de ceva vreme incoace... Cred ca anu trecut am scapat...

Am mai facut o saptamana... am ajuns la 31... inca 5
Asta seara merg la dr. Sa vedem ce mai zice... Trebuie sa ma apuc sa-mi fac lista de intrebari... ca iar uit sa intreb de toate cele...

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput