Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Flavia-Ioana spune:
FETELOR VA PE TOATE SI VA DORESC MULTA SANATATE SI SARCINI LA TERMEN !!!
NOI SUNTEM FOARTE BINE, DARIA TRECE DE 3 KG, IAR ALEXIA VINE SI EA TARE DIN URMA !!!
AM MAI PUS POZICI DACA VRETI SA NE MAI VEDETI !!
NOAPTE BUNA !!!
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
oanna3 spune:
Buna noi suntem RAI, Rares, Andrei si Ingrid, nascuti pe 20.06.2006 si suntem incantati sa intalnim gemeni, tripleti si o gramada de mamici si viitoare mamici cu care sa schimbam impresii, sa primim sfaturi si eventual sa ajutam.Ieri am implinit 7 luni.Inca ne luptam cu papa, adormim doar leganati... uneori suntem o mare pacoste, dar crestem noi mari si parintii vor fi tare mandri de noi.
Crestere mare tuturor.
iubesc si sunt iubita
ainia spune:
fetelor, daca nici acum nu merge chestia asta cu pozele,
de 2 zile tot incerc sa le pun si nu reusesc!!!!!!!!!!!!!!
http://new.photos.yahoo.com/lavigemeni/album/576460762386247769
lavinia
nanaoti spune:
Flavia Ioana am vazut pozele tale. Foarte frumosi sunteti. Si mari. SA iti traiasca si sa cresteti mari si frumosi.
ainia nu am putut vedea pozele.
Nici mie nu mi-a iesit treaba asta cu pozele. <eu am pe Ringo si nu pot vedea decat cei au cont acolo. Mai incercam.
Sanatate tuturor,
Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html
monica_b spune:
Flavia ptiu! nu-ti fie de deochi ce fete mari si frumoase ai!
Oana bine ai venit la noi. Pe cind ni te lauzi cu pozele voastre?
Lavinia da, deci e obicei local asta cu moasa. Aici nu avem decit nasi Cred ca nici mama nu stie nimic, ca mi-ar fi spus ea. Cu pozele: daca le-ai incarcat si tu le vezi cind esti logata, atunci inseamna ca nu sint facute publice: selecteaza-le si din meniul "Share" selecteaza optiunea "Permissions" si fa-le publice (implicit sint private). Bafta!
Luminita multam de raspuns. Noi nu avem drum lung de facut (maxim 10 km), dar va fi destul de prost o bucatica: gropi, noroi... Ei! N-o fi de nesuportat, mai ales ca n-o sa-l fac singura
Monica x2 32+
anail spune:
Incet,incet scap si de raceala...mai am nasul infundat,dar tusa incerc s-o evit ca sa nu-i speriu pe bb-ii.
FLAVIA ce frumoase poaze ne-ai pus.Sunt tare scumpe printesele tale.Felicitari si multa,multa sanatate va doresc!!!
LAVINIA se pare ca nu-ti merge cu pozele la fel ca si mie cu schimbatul culorilor...dupa cum vezi nici acum nu am reusit.
OANA bine ai venit printre noi!!
LEVI spune:
Flavia,sa-ti traiasca papusile!Ce mari si frumoase s-au facut! Tineti-o tot asa!
Oana,bine ai venit!Inca o mamica de tripleti.
Cum e sa legeni trei bebei?
Luminita35+ si Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
elyanne spune:
Ainia ai reusit Am vazut pozele cu piticii tai.
anail ma bucur ca aproape ai scapat de raceala Tare neplacut este...
nanaoti ca tot a venit vorba de impartasit... Pe mandra incerc s-o impartasesc cat pot de des... Insa eu n-am mai ajuns sa ma impartasesc de muuult. Vroiam sa te intreb... daca sunt trebuie sa tin post inainte sa ma spovedesc?
oanna bine ati venit la noi... Ai tripleti? Sau am priceput eu aiurea?
Flavia au crescut piticele... Am vazut si pozele
Monica eu zic ca o sa ne fie bune costumasele alea groase ... cum se prezinta vremea la noi nu m-as mira sa ninga si de Paste... Abia din februarie, martie vine iarna si la noi...
Eu ma bucur ca e vremea frumoasa acum... daca tot suntem in zugraveli ... dar nu e tocmai normal ce se intampla cu vremea asta... ne zapaceste de tot...
Despre obiceiul cu moasa... am mai auzit si prin Bucuresti... Eu personal nu-i vad rostul... Una era cand existau moasele... cele cu care au nascut probabil bunicile noastre... Dar acum nu mai exista asa ceva... poate doar in niste sate uitate de lume... Si ce rost are sa ma apuc eu sa "numesc" o moasa...
Dar asta e parerea mea... care sunt anti obiceiuri ... nici la nunta n-am tinut cont de nici unul... ca mi se pareau ca nuca in perete in zilele noastre...
Cand am iesit cu mandra din spital, a venit al meu sot, cu hainele luate de viitoarea nasa a mandrei... si am plecat acasa... noi doi si pitica... Atat. Probabil si acum va fi la fel...
S-a mai nascut o stea
oanna3 spune:
da, am tripleti, nascuti la 36 saptamani si acare acum la 7 luniau asa:
Rares 72 cm si 7120 gr
Andrei 74 cm si 7800 gr
Ingrid 68 cm si 6850 gr
v-as ruga sa ne puneti si pe noi in listuta de inceput si eventual sa ne indrumati cum sa punem poze ca suntem varza la cap. asta
multumesc
iubesc si sunt iubita