Mamici din Japonia (6)
Raspunsuri - Pagina 17
chibi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cilvica fetelor din japonia, spuneti-mi si mie ce sa fac? imi cade parul aici la voi. incotro sa ma duc? la ce spital? sau ce imi recomandati voi? va pup si astept raspuns urgent de la voi cilvica |
Buna , si mie mi-a cazut parul intr-un timp . Si am schimbat la sampoane , dar fara nici un rzultat , asa ca am mers la un medic de piele Hifuka , si mi-a dat ceva medicamente si creme sa ma dau in par , si ma punea de 2 ori pe saptamana la un aparat zicea ca (denki karada ni nagareru) , dar in fine nu simteam nimic diferit , Credeam ca vor sa ma curenteze astia ,mi-a fost frica prima data , dar nu era deloc dureros , nu simteam nimic , doar frica a fost mare.Si mi-am revenit dar trecuse ceva timp . Acum nu mai am probleme .
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yashy Amina, iti multumesc tare mult!! Chiar cred c-o sa am nevoie... ca a trecut atat de mult timp de cand l-am nascut pe Luka...![]() Tu stai in Japonia? Unde? ![]() ![]() Adina & Luka & bobita din burtica 23+ obraznicatura lu' mami |
Yashy, ti-am trimis telegrama.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
nikole spune:
Fetelor, ma scuzati ca dau buzna asa, dar am o mare rugaminte la voi.
Stiti cumva daca in Jp se gaseste argila ?ma refer la cea destinata consumului, nu cea folosita in scop cosmetic.
Va rog daca stie cineva, sa imi spuna si mie, caut urgent asa ceva, si nu stiu unde si pe cine sa mai intreb, din Ro va dati seama ca nu am cum sa primesc sa ca...
referitor la intrebarea unde ti-ai cunoscut sotul...
mi-amintesc si acum, acea cina cu oameni super importanti(capitani, piloti cu neveste super cochete, elegante si...tapene
), la care am fost invitati .Eram in Brasil, la vremea aceea, imediat ce ne-am cunoscut, in fine ca sa nu lungesc povstea...unul dintre piloti , il intreaba pe al meu ceva de genul..."Mai da' unde ai gasit tu fata asta asa frumoasa"???
La care, nu-s din care motiv, se facu liniste...(familia lui stia adevarul dar dintre cunoscuti, nimeni nu stiau detaliile), si numai il aud pe al meu...
"Acum stam la masa, si nu e momentul potrivit sa va povestesc unde si cum ne-am cunoscut, dar cum terminam de mancat, promit ca va dau detaliile"...
nu a mai spus nimeni nimic...
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
yashy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amina_Marina
Yashy, ti-am trimis telegrama. ............................................. Doi Trandafiri Albi, in Rasaritul Primaverii. ........................... "The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me." .......................... In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave. |
Din pacate... nu a ajuns nimic la mine
... Poate ar fi bine sa iti activezi PM-ul. Se activeaza din `Profil personal`
.Adina
& Luka
& bobita din burtica
24+
obraznicatura lu' mami
Amina_Marina spune:
Nikole, cu mare placere te-as ajuta dar nu stiu nimic depsre argila si unde se gaseste.
Yashy, am activat mesageria , confirma-mi daca a mers.
Multumesc.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
hiroral spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri!
Anul trecut am renuntat ,am zis ca e prea devreme si nu am mers la gradinita ,insa din aprilie anul viitor vom merge sigur
Yashi,felicitari pt bb sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!! Am sa-ti urmez sfatul ca asa e mai sanatos zau ca daca spun atatea minciuni la fiecare uit cui si ce am zis si ,le voi spune adevarul pe care deja il banuiesc majoritatea.
Eli felicitari de asemeni pt bb2! Nici la noi nu se vb romaneste mai deloc amndoua mandre vb japoneza ,cea mica are un an si 7 luni si deja imi spune sa-i pun precure (desene) sa vada la video
>Cea mare stie si ea sa salute si sa numere ,sa se inchine si cam atat aaaa cand ne certam si ii mai zic cate ceva in romaneste ma imita perfect
Despre argila nu stiu nimik unde s-ar gasi cred eu ca tre s afie in tara asta asa de mare si asa ceva .
VA rog frumos sa treceti pe listuta si Ganko-chan
ce mica a mea,Maria e nascuta pe 25 martie2007
Off topic,daca este cineva care a facut scoala de soferi in japonia cu test japonez sau engleza...am nevoie de sfaturi please!!
yashy spune:
Hiroral, te-am trecut pe listuta.
Felicitari pt gradi!! Ai sa vezi ca nu e draq chiar atat de negru...
Ganbareeee!!!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
25+
obraznicatura lu' mami
eli spune:
buna! ce ma bucur ca s-a mai scris la acest subiect! ce mai faceti?
eu mai am 7 sapt si 5 zile pana la termen. abia astept. de ieri ma lupt cu arsurile, iar.
voi ce mai faceti de papa? si pt adulti si pt copii.
si mie imi cade parul ingrozitor acum, dar zic ca e de la sarcina.
v-am pupicit, mai trec pe aici!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
nshiro spune:
Hisashiburi!!!!!
Din intamplare am aruncat un ochi pe aici si surprise!
Eli felicitari pt sarcina. Bbe din burtica e fetita sau tot baietel? Eu arsurile mi le "stingeam" cu sifon. Dormeam cu sticla la cap... Noi in Romania am stat 3 saptamani asta vara si Maria chiar a inceput sa rupa romaneste. Eu ii vorbesc cum apuc.
Daca suntem numai noi singure de cele mai multe ori in romaneste. Dar daca e tati sau orice alta persoana japoneza prin preajma, cunoscuti sau nu, ii vorbesc in japoneza. Cu gatitul stam prost... dar noroc cu iarna ca merg nabele. Usor, rapid si well balanced, cea mai fericita combinatie. Maria are gusturi taare ciudate pt un copil japonez. Ii plac la nebunie mamaliga, maslinele si ciupercile....
Hiroral in ce kanji se scrie Maria voastra?
eli spune:
buna!
nshiro, hisashiburi! bebe se pare ca e fetita. verificam bine la nastere
. si eu cat am fost in Rom i-am vb in rom lui Stef, dar odata intorsi aici, m-am dat pe jap, ca el la gradi, la prieteni, la tati numai jap aude. uneori nici nu vroia sa repete ce ii ziceam, imi spunea ca nu e asa si-mi dadea varianta in jap. alteori nu ne intelegeam. poate daca vine mama aici o sa ii vb si eu iar in rom si va evolua vizibil.
am scris si la sub cu Viata in Jp, ce fel de nabe faceti? ce dashi, condimente puneti. noi cu tori dango si kani am facut pana acum.
mai stiu un baietel, half care papa mai bine mancare romaneasca, pacat ca nu e Stefan.
hiroral. era un sub cu permisul pe aici, daca-l gasesc iti trimit link-ul. stiu pe cineva care a facut scoala in jp. ce te intereseaza?
de argila, nu stiu daca este sau nu. sorry!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi