Mamici din Japonia (6)
Raspunsuri - Pagina 16
hiroral spune:
Buna tuturor!stiu ca micutii japonezi ne ia tot timpul si intram mai greu insa am nevoie si eu de un sfat,o parere,cevaca-s nervoasa rau.
Naomi Ioana bne ati revenit(desi nu stiu daca sunt eu in masura sa zic asta)pupici dulci micutei domnisoare
si mai asteptam vesti de la voi.
Sa revin la ale mele.Din Aprilie fetita cea mare Karen va merge la gradinita.Am fost in vizita la gradinita unde am hotarat sa o dam de cateva ori ,bun toate bune si frumoase.Am cunoscut si undle dintre mamicile viitorilor colegi si ce credeti ca m-au intrebat cu toatele din prima?unde v-ati cunoscut sotul?.Avand in vedere ca fata va urma sa mearga la grdinita respectiva,si ea va fi pusa la zid,nu le-am zis adevarul(ca ne-am cunoscut in barul unde am lucrat ca dansatoare),si am inventat minciuni.Asta nu ca mi-ar fi fost rusine sau altceva ci pur si simplu ca nu e vb de mine de acum in colo si ma gandesc ca fata va avea de suferit.Daca ar fi fost dupa mine mi-as fi scris mare pe frunte ca sa nu ma mai intrebe la tot pasul.
Stiu ca mai sunt mamici care si-au cunoscut actulaii soti la fel ca mine ce raspundeti cand sunteti intrebate chestia asta??Pe mine una m-am exasperat aiciunde stau eu ca e orasul mic si ...ca la tara..
Hai ca mi-am spus off-ulsi m-a mai linistit un pic.
Sanatate multa la copiluti si mamicuti,toate cele bune!
Eliana spune:
si eu am fost intrebata de nenumarate ori dar binenteles ca nu le-am spus adevarul si eu cred ca daca le spuneam adevarul avea de suferit copii asa ca le mint . nu cred ca trebuie sa le dam explicatii cum si ce fel am ajuns aici . eu le mai spun citeodata ca am ajuns cu avionul sau ca sint japoneza ( eu am si cetatenia japoneza ) si se holbeaza la mine dar nu le dau importanta .
eli spune:
buna japonici! ce mai faceti? dar puii?
recunosc ca nici nu am mai intrat pe aici de fff mult timp. lipsa de timp...
am o intrebare, cat de mult vb cu copii in rom? ei in ce limba va raspund? ce limba vb mai bine?
Stef intelege si rom dar 95% din vocabularul sau e in japoneza.
Cum procedati ca sa ii invatati romaneste?
V-am pupat!
cilvica spune:
fetelor din japonia,
spuneti-mi si mie ce sa fac? imi cade parul aici la voi. incotro sa ma duc? la ce spital? sau ce imi recomandati voi?
va pup si astept raspuns urgent de la voi
yashy spune:
Nu stiu ce sfat sa-ti dau... Si mie mi s-a intamplat cand am venit prima oara aici
. Noi ziceam ca e de la apa...
Dar poate nu-ti priesc sampoanele sau balsamele? Poate ai posibilitatea, te sfatuiesc sa iti cumperi de la magazinele straine; mie mi-a spus stilista care ma tunde de obicei, ca sampoanele din Japonia sunt prea concentrate pt. firul meu subtire de par...
Unde stai in Japonia?
Adina
& Luka
& bobita din burtica
23+
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hiroral Stiu ca mai sunt mamici care si-au cunoscut actulaii soti la fel ca mine ce raspundeti cand sunteti intrebate chestia asta??Pe mine una m-am exasperat aiciunde stau eu ca e orasul mic si ...ca la tara.. Hai ca mi-am spus off-ulsi m-a mai linistit un pic. Sanatate multa la copiluti si mamicuti,toate cele bune! Raluca&Karen(30 martie 2005)http://community.webshots.com/user/hiroral |
Hiroral, sunt sigura ca de acum esti obisnuita cu gradinita, cu mamele din gradinita... si cu intrebarile lor muuulte si prostesti...
dar hai sa-ti raspund si eu la intrebarea ta...La inceput am mintit si eu despre cum l-am cunoscut pe al meu... dar dupa un timp ma saturasem sa mint(de fapt uitam ce-am mintit...
De exemplu, discutii despre sex sunt acum la ordinea zilei... si doar stii cat sunt de pudice japonezele.Nu stiu daca se poate aplica solutia cu adevarul la toate dintre noi... dar la mine a mers, si sunt mult mai linistita acum cand vb cu o mama de la gradi... nu tre sa ma gandesc ce minciuna i-am zis...

Va pupic, sper sa ne adunam mai multe... ca vine bb2 si am nevoie de sfaturi!!

Adina
& Luka
& bobita din burtica
23+
obraznicatura lu' mami
Amina_Marina spune:
Yashy, sa-ti traisca ingerasii si nastere usoara. Da, cu mare placere iti raspund daca ai vreo nelamurire. Si eu am doua minuni.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
yashy spune:
Amina, iti multumesc tare mult!!
Chiar cred c-o sa am nevoie... ca a trecut atat de mult timp de cand l-am nascut pe Luka...
Tu stai in Japonia? Unde?

Adina
& Luka
& bobita din burtica
23+
obraznicatura lu' mami