Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Da,Stefania te cred...depinde de copil...Aina pana la 6 luni dormea toata noaptea si acum se trezeste de cateva ori...Imi aduc aminte ca ai spus tu mai demult ca David a avut colici,poate si de asta...Acum Aina e tare neastamparata,nu sta locului un minut...in brate doar cand ii e somn dar si asa se fataie o gramada...In carut a stat mereu cuminte,ii place sa ne plimbam dar nu stiu pana cand va tine treaba ca azi tragea de manerul ala din fata...daca nu era legata cred ca ar fi sarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!
NU STIU DACA AM NIMERIT BINE, VREAU SA VA INTREB POATE ATI AUZIT SAU STITI, MAI ALES FETELE DIN TOKYO...stiti cumva de unde as putea cumpara ceara de albine(curata) si glicerina vegetala?
Am cautat zilele astea pe unde as fi crezut ca pot gasi(magazine naturiste) insa habar nu au cei de acolo ce vreau eu...banui ca de la apicultori as putea procura, insa unde-i gasesc????
pls...daca stiti, sau ati auzit, dati-mi si mie de stire...
merci mult!

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

mamaluidavid cred ca sunteti deja in Romania, sper ca nu a fost prea greu drumul. Noi ne-am intors deja de mult, mi-a fost foarte greu numai la intoarcere. Cum mai vorbeste David, ai mai fost cu el la orl?

Mamicile cu copilasi mai mari, cum a fost cu olita aici? Am stat in dubii de care sa luam, pana la urma am luat azi olita Combi care are si colac de wc si se face step in ultima faza. Am incercat sa o probam dar nimic pana acum... Mai astept momentul. Am citit mult despre subiect dar din afara Japoniei, asa ca ma intreb aici e ceva diferit? Cel putin fata de Romania aici vad ca se folosesc training pants, sunt eficienti? Fetita mea se pare ca nu simte nici o diferenta in ei
Orice veti povesti voi citi cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare!!

Ce mai faceti? Ce mai spuneti despre copiii vostri?
Luka a implinit deja 5 ani... Ce repede au trecut! Imi amintesc perfect de primile zile de mamica... si acum ma uit la el... scrie scrisori la fetitele de la gradinita!! Se cam `balbaie` la scris, dar citeste tare bine hiragana si un pic de katakana. Sunt asa mandra de el... a invatat singur de pe unde a apucat Ca ma-sa nu l-a invatat si nici la gradi nu fac inca hiragana.

Gata nu ma mai laud Vreau sa citesc si despre copiii vostri.

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Uite ca ma laud eu!
Aina a implinit 11 luni ieri si merge singura in picioare!Trece foarte repede timpul,nu apuc sa ma bucur ca invata ceva nou ca imediat ma uimeste cu altceva.O sa-mi fie tare dor de zilele astea,desi asa ma enervez cand imi scuipa mancarea pe jos,cand baga mainile pe peste tot,nu e atenta si se loveste de mobila...si cate si mai cate...dar ce conteaza?Cand rade mi se umple inima de bucurie.

Si asa zici...Luka umbla dupa fete.Cred ca ai coada la usa de mamici de fetite la cat e de frumos...si destept pe deasupra.Uite niste pupici de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Adina, Luka este de aceeasi varsta cu fetita mea cea mare, Mayo.
Mayo citeste hiragana, dar asta pentru ca au facut la gradinita. Luka este tare istet daca a inceput sa citeasca fara sa l impinga nimeni de la spate.
Andromeda, e tare greu daca Aina a inceput sa mearga asa de repede. Ale mele au inceput sa mearga pe la 1 an si doua luni dupa o lunga perioada de mers de a busilea.
Si acum sa ma laud si eu cu fetele mele. Cea mare nu a plans deloc cand a schimbat educatoarea si cea mai mare parte din colegi cand a trecut la grupa mijlocie, in aprilie. Sunt colegi de ai ei care si acum isi intreaba parintii dimineata `Vai, si astazi trebuie sa merg la gradinita? Cat mai e pana sambata? merg la gradinita? Cat mai e pana sambata?`
Cea mica este inca acasa cu mine si este f. linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani, Maio!!
Ocris, sa-ti traiasca fetita!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Multumim mult, Adina.
Nici nu stii cat de mult si-a asteptat ziua de nastere. Nu-mi vine sa cred ca poate sa inteleaga atatea la varsta ei. Dimineta imi spune ce fel de codite sa ii fac, se admira in oglinda si este f. cocheta. Si asta doar la 5 ani. Cum va fi oare la 15 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Al multi ani tututot mamicilor si un An Nou Fericit plin de impliniri!
Stiu ca nu am mai scri de un car de ani Intre timp mai avem un nou membru in familie o fetita Maria nascuta pe 25 martie 2007!Ne cerm scuze si promitem sa scriem de acum in colo!Ce mai fac micutii vostri v-am citi mereu si vad ca nu mai scrie nimeni ori nu vad eu bine??Sper sa fi postat unde trebuie.Stiu ca multi dintre copii merg deja la gradinita si am multe inttrebari si nelamuriri in privinta gradinitei.Din Aprilie va merge si Karen si sunt foarte panicata.
Cam atat despre noi asteptam vesti de la mamicutele japonici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

la multi ani pt toti ebei,copilasi si mamicile...nu v-a speriati de noi,da suntem Naomi Ioana,care nu a mai scris de mai bine de un an..ne cerem mii de scuzedar stam tare prost cu timp
Noi suntem bine,mergem la gradinita,sunr\tem domnisoara in toata regula cuvantului...voi ce mai faceti,ce va fac bebei?

Sper sa va amintiti de noi si sa ne reprimiti in grup

Mergi la inceput