Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Lauracatu ma bagat "masculii" in lista Felicitari!
Despre masuratori nu ma pricep... dar sigur e totul bine.
Eu de ex. am facut bitestul, a iesit ok si n-a mai fost nevoie de triplutest.
Flavia ma bucur ca sunteti bine. si iti tinem pumnii sa veniti repede acasa.
Angi v-am vazut pozele... doi frumosi
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... of... greu cu memoria asta de ... nu ca inainte era mai bine, dar macara acum am motiv.
N-am noutati... astept sa merg la dr. sapt. viitoare sa vedem ce mai zice.
Si stau cat pot in pat, cu laptopu in brate... mai lucrez ceva, mai stau pe net
S-a mai nascut o stea
elyanne spune:
Tocmai ce-am tras o sperietura... m-a apucat o durere in drepta jos, la incheietura piciorului, de nu puteam sa ma indrept... simteam ca daca ma indrept se rupe ceva pe acolo.
A durat 2 minute maxim... vad ca s-a potolit... sper sa fi fost doar de la ligamentele care se intind... ar fi culmea sa fie apendicele tocmai acum...
S-a mai nascut o stea
lauracatu spune:
Mari, Sheannamp,, mercic de sfaturi. Si io consider ca totul va fi bine si nu las sa ma napadeasca ganduri negre....ma rog la Doamne-Doamne. Incerc sa mananc si io diversificat, am anemie usoara, ce mi se pare normal, pentru ca sunt doi care papa acolo. dar carne inca nu prea pot sa inghit, ma mai fortez din cand in cand, sau incerc sa mananc la gramada cu altii ca atuncea parca mi se face pofta....
Mari, tu te-ai hotarat la ce doctor ramai? ca io tare mai aveam ciuda pe d-ra dr., Mihalceanu ca m-a repezit si ca nu are timp sa imi raspunda la intrebari, dar ultima oara a fost mai umana si nu stiu ce sa cred..... io tot ma gandeam sa mai apelez la consultatiile si altcuiva, da' barbat sa fie , ca tantili doctorese de pe la maternitate tare sunt cam ciudate toate..... nu stiu cat de priceputa dr. Mihalceanu la sarcini gemelare, dar am auzit cae buna profesionista si o lauda lumea medicala. in fine,....
Elyanne, , rapid te-ai mai miscat cu listutza, bravo.
ma bucur pt Flavia, o sa creasca repede fetitele cucuiete si or sa ajunga acasa exact de Craciun, cum e mai frumos.
pupici cu lipici
14+
Catu Laura
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lauracatu
Mari, Sheannamp,, mercic de sfaturi. Si io consider ca totul va fi bine si nu las sa ma napadeasca ganduri negre....ma rog la Doamne-Doamne. Incerc sa mananc si io diversificat, am anemie usoara, ce mi se pare normal, pentru ca sunt doi care papa acolo. dar carne inca nu prea pot sa inghit, ma mai fortez din cand in cand, sau incerc sa mananc la gramada cu altii ca atuncea parca mi se face pofta....
Mari, tu te-ai hotarat la ce doctor ramai? ca io tare mai aveam ciuda pe d-ra dr., Mihalceanu ca m-a repezit si ca nu are timp sa imi raspunda la intrebari, dar ultima oara a fost mai umana si nu stiu ce sa cred..... io tot ma gandeam sa mai apelez la consultatiile si altcuiva, da' barbat sa fie , ca tantili doctorese de pe la maternitate tare sunt cam ciudate toate..... nu stiu cat de priceputa dr. Mihalceanu la sarcini gemelare, dar am auzit cae buna profesionista si o lauda lumea medicala. in fine,....
Elyanne, , rapid te-ai mai miscat cu listutza, bravo.
ma bucur pt Flavia, o sa creasca repede fetitele cucuiete si or sa ajunga acasa exact de Craciun, cum e mai frumos.
pupici cu lipici
14+
Catu Laura
Eu am auzit ca doc. Mihalceanu e cotata destul de bine. Am auzit lucruri bune despre ea. Daca vrei o doc. priceputa in mentinerea sarcinii, ecografii si multe probleme delicate iti recomand doc. la care am fost eu. Tot la Cuza Voda e, doc. Dumitrascu. Daca te intereseaza, iti trimit pe PM nr ei. E o tipa super. De curand am vorbit cu ea pe net si imi zicea ca s-a specializat pa gemeni, ca tocmai botezase 2 fetite gemene, concepute prin FIV, dar de care s-a ocupat ea cat au fost in burtica.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Laura, ce nazdravanii mai fac Rares si Bianca? Cum a fost la ei cu diversificarea? Adica, cum ai inceput (tehnic vorbind)?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Azi mergem la vaccin. Facem ROR-ul si am terminat pentru o perioada cu intepaturile.
In ce priveste diversificarea, eu nu sunt un model de urmat. Am citit tot ce am prins legat de sarcina, dar legat de ingrijirea bebelusilor, diversificare etc nu am mai apucat pana am nascut si dupa nu am mai avut timp. Am avut niste carti de alea din '70 toamna, sfaturile bunicilor (stii cum e ...) si o pediatra pe care daca nu prea am cautat-o, daca nu am avut probleme.
Le-am dat pe la 3 luni sa guste niste firmituri de mar (nu pot zice ca au mancat...), la insistentele bunicilor le-am dat de 2 ori mar cu biscuit pana m-am prins ca nici nu pot sa manance, le dau si dureri mari de burta si am zis STOP! Atunci m-am apucat de citit ceva mai serios si apoi de la 4 luni am inceput cu cateva lingurite de cereale, asta la recomandarea pediatrei. Ea zis ca asa o ajut pe Bianca sa recupereze in greutate, ca era tare firava... Pe la 5 luni le-am bagat treptat si legume, apoi branzica de vaca, mai apoi carne de pui si pe la 7 luni ficat si galbenus de ou. Dar pe la 6 luni am ajuns sa inlocuiesc efectiv o masa de lapte cu una de solide. Sunt tot felul de scheme de diversificare, dar de care eu am aflat cand deja era cam trziu.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
LEVI spune:
Elyanne,nu te speria de durerea din dreapta jos,spre incheietura piciorului.E de la ligamente.Eu m-am confruntat cu aceste dureri inca de la inceputul sarcinii,si acum le mai am dar mai rare ca la inceput.Si tot asa cum le descrii tu(de nu poti sa te mai indrepti).
Mie dr mi-a spus ca sunt de la ligamente.
Fetelor,voi ce stiti de Spitalul Elias?Ma intereseaza sectia de neonatologie.In caz ca Doamne fereste se nasc micutii mai devreme,ar putea fi ingrijiti acolo sau (asa cum am auzit eu),te transfera la Giulesti?
Luminita28+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Monicutz spune:
Salut fetele :)
Sunt prietena cu Mamaana si vroiam sa va spun ca a nascut sambata seara 2 fetitze frumoase foc. Au 2kg si 2.5 kg. A facut cezariana pana la urma si totul e OK. E inca in spital si nu stiu exact cand ii dau drumul. Oricum, fetele sunt amandoua cu ea in salon si deja papa de la san + ceva formula. O sa va scrie ea amanunte cand vine acasa.
Va pup si nasteri usoare si cat mai aproape de termen la toate!
, 29+
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Monicutz
Salut fetele :)
Sunt prietena cu Mamaana si vroiam sa va spun ca a nascut sambata seara 2 fetitze frumoase foc. Au 2kg si 2.5 kg. A facut cezariana pana la urma si totul e OK. E inca in spital si nu stiu exact cand ii dau drumul. Oricum, fetele sunt amandoua cu ea in salon si deja papa de la san + ceva formula. O sa va scrie ea amanunte cand vine acasa.
Va pup si nasteri usoare si cat mai aproape de termen la toate!
Moni, 29+
FELICITARI! Bun venit pe lume printeselor si refacere rapida mamicii! Ma rog sa fie sanatoase toate trei si sa ajunga acasa cat mai repede. Pana la urma a fost cum a vrut fratiorul lor, fiecare cu ziua lui. Super!
Monicutz, ma bucur sa te "revad". Felicitari pentru sarcina, sa fii sanatoasa si sa fie totul bine. Sa iti dea DD un bebe sanatos, frumos si destept, cu mult noroc si o viata fericita. Meriti din plin!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
elyanne spune:
Mamaana felicitari! Mandrelor le doresc multa sanatate si mult noroc! Iar tie refacere rapida! Sa veniti repede acasa.
Vad ca surioarele l-au ascultat pe baiatul tau... si nu s-au nascut in aceiasi saptamana cu el.
Monicutz multumim pentru vesti si mai asteptam sa ne mai spui ce fac fetele, cand mai stii ceva.
LEVI multumesc pt. raspuns... m-am mai linistit... Oricum, nu m-a mai durut deloc, asa ca sigur a fost vb de ligamente...
Dar ma speriasem... ca am si io o grija si acum, ca la prima sarcina, daca patesc ceva din cauza apendicelui... Si cum am vreo durere in zona aia, cum intru in sperieti...
S-a mai nascut o stea
LEVI spune:
Felicitari,Mamaana!Sa-ti traiasca fetitele,sa fie sanatoase si sa va intoarceti repede sa povestiti.
Ma bucur ca totul a decurs bine.
Luminita28+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."