Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Monicutz spune:
Multumesc Laura 25. Esti o draguta :). Si noi speram sa fie bine de data asta.
Maine ma duc sa le mai vad pe fete, pe Mamaana si cele 2 gaze care pt gemeni sunt destul de maricele din cate am inteles. Dar cand le-am vazut mi s-au parut mititele si foarte delicate. Ana insa le manevreaza cu o tona curaj :).
29+
Sheannamp spune:
BRAVO! Ely ce rapida esti! Ai si modficat listutza! Sa traiesti!
Mamaana, sa-va dea Dumnezeu sanatate si noroc! Si ....asteptam cu nerabdare povestea si pozele! Ca sampanie n-avem voie !
Laura, multam de raspuns dar eu intrebam mai mult de detalii de genul: "i-am pus pe amndoi in scaune in fata mea, le-am dat cu aceeasi lingurita din castronel, cand Biancai cand lui Rares, si ei cumintei inghiteau precum puisorii in cuib"!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
BRAVO! Ely ce rapida esti! Ai si modficat listutza! Sa traiesti!
Mamaana, sa-va dea Dumnezeu sanatate si noroc! Si ....asteptam cu nerabdare povestea si pozele! Ca sampanie n-avem voie !
Laura, multam de raspuns dar eu intrebam mai mult de detalii de genul: "i-am pus pe amndoi in scaune in fata mea, le-am dat cu aceeasi lingurita din castronel, cand Biancai cand lui Rares, si ei cumintei inghiteau precum puisorii in cuib"!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Scuze! Trebuia sa ma gandesc ca esti doxa de date despre diversificare. Pai la inceput ii puneam sprijiniti pe perne, mai ridicat (eu nu am avut scaunele de masa si nici acum nu am), apoi in scaunele de masina. La inceput mergea sa le dau din acelasi castronel la unul o lingura, la celalt o lingura. Apoi am mai primit ajutor si imparteam pe din doua si era hranit fiecare de cate o persoana. Ajutorul asta s-a terminat la un moment dat si atunci am incercat din nou sa ii hranesc simultan. Ei, aici s-a cam rupt filmul. Adica Bianca e mult mai inceata la mancare, abia pupa linguritza, e mai mofturoasa si cu figuri in cap. Rares daca nu are o problema de dinti sau ca nu ii place mancarea, hapaie repede si cu inghitituri mari. Asa ca am inceput sa-i hranesc pe rand. De obicei intai Rares, ca el termina mai repede, apoi stau la povesti si jocuri cu Bianca. Asa reusesc sa vad si cam cat mananca fiecare.
Daca ai cum si ei o sa vrea, cred ca ar fi super sa ii hranesti pe amandoi odata, unul o lingurita, apoi celalalt o linguritza. Bafta tie si pofta buna lor!
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
elyanne spune:
Si eu care ma gandeam ca daca sunt doi, o sa-si faca pofta reciproc... ca mai am o mofturoasa... nu mai vreau doi mofturosi... macar ei sa pape cat de cat
Mie de diversificare mi-e cel mai urat... ca stiu cum a fost cu mandra... Dar macar ea a dormit de a rupt, de la bun inceput... Asa ca nu pot sa ma plang...
S-a mai nascut o stea
Laura25 spune:
Eliana nu sunt foarte mofturosi, in final mananca destul de bine, doar ca trebuie sa le distrag atentia mereu cu jucarii sau desene animate, muzica. Asta mai ales la masa de prinz, cu legume si carne, ca fructele le plac si mananca bine si fara artificii. La fel seara, daca le dau ceva cu iaurt sau branza de vaci papa fara comentarii.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lauracatu spune:
felicitari, mamaana
sa fiti sanatoase toate trei si sa veniti repede acasa....cata bucurie tre sa fie....fain tare
laura25, esti draguta cu dr. Dumitrascu, dar stiu ca nu are nici ea cabinet si tare nu as vrea sa dau peste 2 doctore in acelasi timp in maternitate, io as vrea un barbat doctor si care sa aiba si cabinet ca m-am saturat sa bat usile spitalului.
pupici cu lipici
14+
Catu Laura
elenita spune:
FELICITARI, Mamaana!
Sa-ti traiasca fetitele, sa va dea Dumnmezeu multa sanatate si mult noroc! Ma bucur foarte mult pentru tine.De-abia asteptam sa te intorci sa ne povestesti cum a fost!
Elenita 33+
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lauracatu
felicitari, mamaana
sa fiti sanatoase toate trei si sa veniti repede acasa....cata bucurie tre sa fie....fain tare
laura25, esti draguta cu dr. Dumitrascu, dar stiu ca nu are nici ea cabinet si tare nu as vrea sa dau peste 2 doctore in acelasi timp in maternitate, io as vrea un barbat doctor si care sa aiba si cabinet ca m-am saturat sa bat usile spitalului.
pupici cu lipici
14+
Catu Laura
Stiu ca lucreaza la 2 cabinete particulare acum. Te inteleg si sper sa gasesti ce iti doresti.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
msemcu spune:
Mamaana, e super! FELICITARI!! sa fiti sanatoase toate trei si sa ajungeti cat mai curand acasa! CE frumos va fi Craciunul pentru voi cu doua comori mici alaturi! Si sa nu uitam de nazdravanul pe care il aveti deja!! Te asteptam pe la noi cand o sa ai timp de povestit!
Laura , multumesc mult pentru descriere! Abia astept sa treaca procedura asta, desi, sincer, mi-e cam groaza de reintalnirea cu spitalul! dar asta e! rabdam orice numai sa fie totul ok pana la final!
Sheannamp si eu sper sa fie totul ok pana la urma si sa nu avem probleme grave. Eu v-am urmat sfaturile si m-am decis sa raman la doctorita Grigore, cea care a reactionat cel mai bine in momentul meu de panica si care lucreaza si la maternitatea Cuza Voda, unde este sectia de neonatologie cea mai bine dotata.
Ma gandeam ca acum, daca tot o sa stau un spital, poate trag o fuga pana acolo sa vad cum e!
Laura Catu, nu prea stiu multe despre medici barbati. Dar am citit pe forum multe pareri bune despre Aursulesei. Oricum, daca doctorita te repede de acum eu zic sa cauti alta solutie! macar atata rabdare sa aiba si ei: sa-ti acorde 15 minute in care sa iti raspunda la intrebari, fara sa se grabeasca si fara sa-ti arate ca fac un efort deosebit prin asta!
Elyane, ai grija de tine si te asteptam cu vesti proaspete!
Mari 11+
ad_rianna spune:
sigur nu ne mai tineti minte pt.ca am fost tare "lenesi"...insa motivat...lipsa mare de timp, acum am inceput si serviciul. am ramas atat de in urma cu evenimentele, sper sa pot recupera putin cate putin...
vreau doar sa-ti multumesc din suflet elyanne ca ai preluat listuta si ai aranjat-o atat de frumos.
simt eu ca sunt multe evenimente asa ca va pup deocamdata si fug sa citesc ca am putin timp acum...asa ca revin
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)