Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gata am reusit sa citesc din urma si cat de cat sunt "in tema" cu ce s-a mai intamplat
waw msemcu sa-ti traiasca si sa cresca mari sambureii din burtica ta!!! acum vad ca suntei "4" dragii de voi!!! si eu am luat no-spa (cam din luna a 5-a cred) si utrogestan (pana in luna a 4-a)
felicitari viitoarelor mamici: elyanne, lauracatu, levi, elenita sa aveti grija de voi

felicitari flavia, mamaana sa cresteti frumosi si sanatosi

sper sa fiu mai activa de acum ca tot ne-am cunoscut

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Adriana, bine ai revenit!

Multumesc frumos de urari!

Mari 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana ma bucur sa te "revad". Poate mai multe din mamicile "veterane" cu gemeni vor scrie mai des pe aici. Tu te-ai intors la munca dupa ce au facut copii 2 ani? Cu cine stau cei mici? Cum a fost pentru tine adaptarea la servici? Dar despartirea de cei mici? Te bombardez cu intrebari, ca eu ma intorc in ianuarie la munca si ma ingrozeste ideea. Numar zilele ramase si ma strange in spate. Eu am gasit o tanti care a inceput sa vina cateva ore pe zi, sa se adapteze cu shrumphii si ei cu ea. Sper sa fie bine, ca nu prea au stat fara mine mai mult de cateva ore. Cele mai mari emotii le am din cauza lui Rares care e foarte mamos si ma cauta sa puna mana pe mine sau sa-l iau un pic in brate din cand in cand, asa de control, dupa care se intoarce la activitatea lui. Se alinta numai cu mine, daca il supara ceva, numai eu reusesc sa-l linistesc, adoarme numai cu mine.

M-am uitat pe pozele de la petrecerea de 2 ani. Ai niste copii super frumosi si dragalasisi se pare ca s-au distrat pe cinste . Bianca pare un pic mai mica. Care e diferenat de greutate si inaltime intre ei? La noi Rares s-a dus mult inainte. Areo vreo 8 cm si 2kg jumate in plus. Eu ma bucur ca sunt sanatosi, ca de crescut, au timp.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

vaaaai lauraaa!!! o sa ma ai pe constiinta...lucrul meu sta si eu ma uit la pozele voastre...si nu ma mai satur . ce ochisori albastri si ce bine seamana. pai cam asa e si bianca mea, mai mica cu vreo 5 cm decat tudor. si e mai ovala la fata iar tudor mai rotunjor...ea e satena iar tudor blond...sa mai continuu. ea are 9 kg si tudor 10, cred ca sunt cei mai slabi copii, dar ce mai conteaza sanatosi sa fie.
mey cu serviciul...nu mi-e usor ca eu ii duc la cresa dar stii cum e: o saptamana la cresa 2 acasa raciti acum sta mama cu ei dar de saptamana viitoare iar la cresa. sunt tot cu gandul la ei. cu serviciul...te obisnuiesti ca nu ai incotro, eu am inceput asa mai incet cateva ore pe zi din vara asa ca socul nu a fost f.mare
ma bucur ca "ne-am regasit" sper sa vorbim mai des

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica. spune:

Buna dragelor. Sa stiti ca v-am citit permanent, dar nu am reusit sa scriu nimic. Fetele mele sunt marisoare de-acum, acusi fac un an. Chiar daca e miezul zilei, sa va zic ca sunt rupta de oboseala...ce mai conteaza...la naiba dintisorii astia nu ne lasa sa dormim. La unu noaptea e concert si apoi chef de zbenguiala. Dar nu dureaza mai mult de ora 3, asa ca toate sunt bune si frumoase:))
Felicitari noilor mamici dar si viitoarelor.

msemcu nu ma pot abtine si trebuie sa-ti spun ca ne-ai luat pe toate. Pe mine m-ai spart. Cu siguranta o sa ai nevoie de ajutor. O sa fii si mai fericita. Sunt curioasa daca te gandesti si la al 4-lea. :)))Multa sanatate.

Draga veronici, nu-mi pot imagina prin ce treci si prin ce ai trecut. Asta a fost cosmarul meu in periada sarcinii si unul din motivele pentru care am tinut din tot sufletul sa nasc prin cezariana. Priveste numai inainte.

Flavia ne rugam pentru voi.

As vrea sa scriu multe dar timpul nu-mi permite, cred ca intelegeti.

Sanatate si noroc.
Capsunica si bebelusele.

Mergi la inceput

Adriana chiar ca sunt multe similitudini intre copii nostri! Si eu m-am gandit la un moment dat la varianta cu cresa, dar am zis ca mai bine nu. Tocmai pt ca ei au fost foarte sanatosi pana acum. In afara de niste mucusori fara febra sau tuse de 2-3 ori, nu au avut nimic. Si socul o sa fie mare la intrarea in colectivitate si pt ei si pt mine. Ma gandesc ca daca o sa se intample dupa 2 ani jumate o sa fie mai usor decat acum, la 1 an jumate. Am gasit pe tanti asta care o sa stea cam 9 ore cu ei si vrea 5 mil, adica alocatiile lor+stimulentul meu ca ma intorc la munca si raman cu salariul meu intreg. Asta pana in vara, cand fac 2 ani si adio 5 milioane de la stat! Atunci o sa vad. O sa stea la mama mea cat o sa isi poate ea lua concediu, apoi o sa mai stea soacra cu ei, cat trece vara si din toamna poate gasesc o gradinita care sa mi-i primeasca. Ma incanta mai mult ca idee decat cresa.

Ziceai de greutate, pai Bianca are 9200 si 74 cm, Rares 11600 si 82. Sunt indesati amandoi, nu grasi, dar au carnitza pe ei. Rares e cel mai falcos . Eu zic ca au crescut super bine, avand in vedere de la ce greutate au plecat.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

capsunica ma bucur ca ai dat si tu un semn! Ce fac fetitele tale? Nu ni le arati si noua? Sper sa treaca repede perioada asta cu dintii. Tu cum te descurci? Asa, in general ... mai poti? Te mai ajuta cineva? Cele mici au inceput sa mearga?

Hi, hi ... azi am chef de vorba si bombardez pe toata lumea cu intrebari. Hai! Care mai vine la rand?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

pai stai laura ca nu ti-am zis: tudor are 10kg si 89cm iar bianca 9kg si 85cm

tocmai am citit un topic cu pareri pro si cintra cresa si mi s-a facut ...sunt unele persoane care au o parere: ok! dar de ce li se pare cadetin adevarul absolut si oricine face sau gandeste contrariul e de alta parte a baricadei si tre' sa dam cu parul...asta nu o pricep si nu o suport. pai la ce am citit acolo rezulta ca sunt o mama denaturata careia nu-i pasa de binele copiilor ei si ... nu zic mai multe ca iar ma aprind. abia am abtinut sa nu le zic vreo doua...sunt

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Adriana daca nu gasesc alta solutie, din toamna viitoare o sa-i dau si pe ai mei la cresa. O sa incerc sa ma interesez sa o caut pe cea mai bine vazuta de parinti si, asta e! Si parintii mei si soacra inca lucreaza, banii sunt cum sunt, daca la gradinita nu ne primeste (nu ca acolo ar fi asa mare diferentza pt ei fatza de o cresa) ... cresa ramane solutia!
Eu am patit ca tine la un subiect legat de laptele de vaca vs lapte praf si la unul legat de modul de adormire al copiilor. Acum incerc sa nu ma mai enervez, ca multi cand sunt in fata tastaturii dau drumul la degete fara sa se gandeasca deloc ca ar putea rani pe cineva.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

hai ca tot am chef de polemica ...tu erai pro sau contra lapte praf...sau de vaca? eu nu le prea dau lapte de vaca decat din comert si doar cu nesquick sau gris/taitei/orez...pt. ca nu le place nu de alta. ai mei beau lapte praf nestle junior dar si dintr-ala f.putin, cam 120 - 150ml dar numai dimineata

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput