Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura25 spune:
elyane multumim mult pentru vestile despre Flavia. Sper sa fie bine toate trei si sa se intoarca repede acasa.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Sheannamp spune:
Laura, mersi frumos!
O sa le actualizez cat de curand!
Flavia, stiu ca atunci cand o sa poti o sa recitesti mesajele acestea! Sa stii ca am fost de la inceput langa tine, ne-am rugat pentru fetitzele tale si am sperat ca totul o sa fie bine! Cand o sa citesti aceste cuvinte o sa fii acasa, cu doua flori minunate mai bogata si ... o sa ai foarte putin timp de stat pe DC!
Te pupam, si, poate, o sa ne vedem prin parc!
PS: am vazut pozele, sunt super fetele tale!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
LEVI spune:
Roandre,multumim pt vestile despre Flavia.
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa creasca mari fetitele.
Sunt sigura ca peste o luna va scrie pe forum povestea nasterii lor si totul va fi doar o amintire.
Daca mai vorbesti cu ea,transmite-i te rog ca ne gandim la ea si ne rugam pt ea si fetite.
Luminita28+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
LA MULTI FERICITI SI VOIOSI ANI ANDREELOR SI ANDREIASILOR
impreuna cu surioarele, fratiorii, taticii si mai ales mamicile lor:
Laura, Angi, MichelleT, Amarena, Kokorina, NCristina, Adriana!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si o viata frumoasa!
Multumim din suflet ca te-ai gandit si la noi.
Le-am facut copiilor o mica petrecere, la Clubul Magicienilor din Constanta. A fost frumos, a fost bucuria lor ! Ne pregatim , acum, pentru serbarea de la gradinita. Andreea va fi FETITA CU CHIBRITURI , iar Andrei MOTANUL INCALTAT. La Andrei poezia e haioasa, dar la Andreea, pe langa faptul ca mie nu-mi plac povestile triste, poezia este amuzanta pentru ca Andreea recita ceva de genul "Sunt un copil fara copilarie/Si n-am avut macar o jucarie? Dra ce vorbesc eu despre jucarii?/Caci n-am nici unde locui/Mama nu am ca sa imi dea povete/ Sa ma mangaie sa ma rasfete etc etc etc.
Am invatat-o sa recite artistic, dar nu poate si e si normal, ba, mai mult, ea care are o memorie extraordinara, mi-a zis ca nu poate spune poezia, ca e prea greu rolul pentru ea!
Maia vem ceva zile pana la serbare, om vedea.
Va pup pe toate mamicile si viitoare mamici de gemeni, pupici si gemenilor vostri.
angi_gemeni spune:
Am pus poze mai recente.
Nu am avut timp, din pacate, sa le aranjez; unele sunt cu susu'-n jos. Promit sa le rearanjez.
Va pup pe toate si pe toti.
elenita spune:
Buna, fetelor,
De abia acum am reusit sa intru pe net, aici este iarna grea,
-10grade, a plouat cu gheata , a nins si nu mai avem curent electric. Locuiesc acum la cumnata mea.
Ma bucur mult pentru Flavia si ma rog pentru sanatatea ei si a fetitelor. Flavia, sa-ti ajute Dumnezeu si sa le ocrotesca pe fetitele tale! Am vazut pozele, sunt minunate!
Luminita, si eu am avut contractii si am si acum din cand in cand: si dureroase si nedureroase, dar sunt neregulate. Doctorul mi-a zis sa nu ma panichez deoarece este normal, avand in vedere ca noi avem doi bebelusi in burtica, nu doar unul. cand se intampla, sa stau culcata pe partea stanga, sa beau multa apa sau sa fac o baie calda. Numai in cazul ca aceste contractii devin dureroase si se succeda la interval de 5 minute, atunci trebuie sa sun doctorul.
Sheannamp, am vazut fotografiile, baietii tai sunt minunati! Sunt atat de scumpi!
Mamaana, sunt atat de emotionata pentru tine! Iti doresc nastere usoara, copii frumosi si sanatosi si tot binele din lume!
Laura25, multumesc mult pentru incurajari!
Va pup,
Elenita 32+
msemcu spune:
Flavia, ne rugam sa fie totul bine si sa ajungi cat mai curand acasa cu cele doua comori ale tale! Ma bucur sa aud ca e totul in regula si sunteti pe drumul cel bun!
Laura Catu, eu zic sa nu te stresezi foarte mult, ca de multe ori testele astea nu dau rezultate foarte sigure si pana la urma, tot ceea ce indica este o probabilitate mai mare si nu o certitudine ca va fi face boala! fii optimista! Totul va fi bine, o sa vezi!
Laura si Sheanneamp, va multumesc din suflet pentru sfaturi! Eu am avut un weekend cam agitat! Vineri am plecat la ai mei, la vreo 200 de km de Iasi. Si totul a fost ok, doar ca sambata dimineata am gasit niste pete maronii pe chilot si am trecut printr-o mie de ganduri negre! Am sunat doctorita si mi-a spus sa iau No-Spa si Utrogestan si sa stau foarte linistita. Asa am si facut si dupa cateva ore nu a mai fost nimic, dar aveam un stres imens. Si asta a fost pana astazi, cand am fost la eci si am primit confirmarea ca totul e ok si cei trei puiuti sunt bine! Iar dupa 12 decembrie sunt programata pentru cerclaj. Sunt putin stresata din cauza asta, dar am inteles ca procedura nu e foarte complicata. Laura, tu vad ca ai avut cerclaj. Poti sa-mi spui cum a decurs operatia?
Pupici tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de aici!
Mari
msemcu spune:
Mamaana, acum am vazut ca te pregatesti de intalnirea cu cele doua comori ale tale! Sa dea Domnu sa mearga totul bine si abia astept sa intri sa ne povestesti cum a fost!
Mari
Laura25 spune:
Laura am facut si eu triplu test la 15 saptamani, ca mai pierdusem 2 sarcini inainte si aveam un stres. Daca crezi ca te linisteste, fa-l dar oricum e relativ.
roandre multumim si tie pentru vestile despre Flavia.
Falvia iti dorim multa, multa sanatate si tie si fetelor si sa va intoarceti cu bine acasa. Ne rugam pentru voi.
angi citind mesajul tau si uitandu-ma la pozele voaste, m-am vizualizat pe mine peste cativa ani. E superb. Sa iti traiasca frumosii! Va doresc multa bafta la serbare, sa iasa totul perfect. Si daca nu iese perfect, tot super o sa fie!
elenita grele vremuri pe la voi! Sper sa stea fetele cuminti la burtica atat cat trebuie, sa se sperie de frigul de afara si sa stea la caldurica .
Mari mi-a facut un anestezic in vena care m-a ametit si amortit. Dar eram constienata, ma puteam misca, conversam. Operatia consta in 3 impunsaturi cu acul in col si "insailarea" lui cu un fir de matase (parca asa am retinut eu). Am simtit ceva pe acolo, dar nu durere mare, o jena mai mult. Am stat 3 zile in spital, pentru supraveghere. Am facut ecografie a doua zi pentru a se asigura doctorita ca nu sunt probleme cu cei mici si am urmat un tratament cu poligynax (sper ca asa se cheama) si inca ceva pentru prevenirea infectiilor. O sa ti se impuna restrictii legate de sex, baie in cada cada (adica numai dush), efort ... chestii de astea.
Sanatate multa si ma bucur ca toti 4 sunteti bine.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Sheannamp spune:
Angi, bine ai revenit! Deci mamicile de gemeni supravietuiesc primilor doi ani! Si mai pot organiza si petreceri! Si iata ce copilasi minunati ajung!
Tot respectul Angi!
Lauracatu, doi baieti! Super! Si eu am facut triplu test (asa ca precautie)! A iesit negativ asa ca am scapat de amniocenteza! Dar cat eram in spital am cunoscut o mamica ce a trevuit sa faca si a fost totul OK (a stat trei zile cu totul)! Rezultatul insa vine dupa doua trei saptamani, asta e partea mai neplacuta!
Daca tu crezi ca sunt bine atunci sunt bine! Legatura dintre voi e mai puternica decat orice analiza!
Asa ca distreaza-te de sarbatori! Dormi cat mai mult ca dupa...! A, si foarte important maninca cat mai divers si calitativ (nu mult); adica, lactate, carne, fructe, legume, apa plata 2 litrii pe zi. Eu imi facusem un program de masa (cam 4 pe zi) si incercam sa acopar toata lista. E foarte important ca mamica sa fie sanatoasa pentru ca atunci si bebe sunt sanatosi. Si nu uita ca bebe sunt foarte egoisti, ei isi iau din sangele mamei tot ce le trebuie si daca nu e destul (glucoza, vitamine, Calciu, fier), mama e cea care sufera lipsa lor.
Elenita, deci si americanii raman fara curent!
Lasand gluma la o parte, strange din dintii, stai lipita de pat, si rezista eroic inca doua trei saptamani macar! Acum e singura perioada in viata cand TREBUIE sa fii extrem de egoista!
Mari, si eu am avut la fel! Am sangerat de doua ori (putin) in rpimul trimestru, exct la intreval de o luna iar ecografia nu a gasit nimic patologic! E posibil sa fie o menstruatie falsa! Si eu am luat nospa si utrogestan de trei ori pe zi pana am nascut!
Cel mai bine e sa faci cerclaj! Si pregateste-te la fel sa stai mult timp la pat! Tine-mi pumnii sa fie bine!
Laura, ce nazdravanii mai fac Rares si Bianca? Cum a fost la ei cu diversificarea? Adica, cum ai inceput (tehnic vorbind)?