Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Roandre,multumim ca ne tii la curent cu situatia Elianei.
Ii tinem pumnii ca totul sa fie bine si sa ajunga de sarbatori acasa si ii spunem sa nu se descurajeze ,ca totul se va sfarsi cu bine.
Eu sunt ceva mai bine,in ultimele 2 nopti am reusit sa dorm ,dar asta pt ca am stat mare majoritate a timpului in pat.
Ieri am vorbit si cu Flavia . Era foarte multumita de evolutia fetitelor,vor fi de sarbatori tot in spital.Crede ca pe la jumatatea lunii februarie le va externa.Va transmite toate cele bune si abia asteapta sa se intoarca sa vorbeasca cu voi.

Luminita30+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Imi cer scuze din tot sufletul ca va deranjez, dar vreau sa va intreb ceva. De MONICA_B stiti ceva? Sunt bine ea si bebeii? De cand s-a mutat nu am mai aflat nimic de ea si vroiam sa ma asigur ca este bine.
Sanatate multa tuturor mamicilor si bebeilor lor, sa aiba grija DD de voi si sa va bucurati de minunile din viata voastra.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

roandre Ma bucur ca esti bine! Elianei ii tin pumnii sa fie bine si sa plece acasa linistita se sarbatori, cu sau fara cerclaj. Cum spunea si Anna, nu e cam tarziu acum pt cerclaj? Nu ii face mai mult rau decat bine? Sper sa iasa lucrurile asa cum va doriti! E super ca sunteti prietene asa de bune si ca va sustineti in tot ce faceti (inclusiv copii ).

Levi ce bine ca te-ai mai linistit! Vezi ca daca stai cuminte in pat si burtica e mai bine?! Ti-am spus noi! De ce zice Flavia ca abia in februarie ii da drumul? Daca fetele trec de 2 kg, 2200 cel mult, iau constant in greutate si nu apar alte probleme, ii da drumul acasa. Adica cam in 3 saptamani, la cum au evoluat pana acum. O sa o mai sun si eu pana de Craciun.

catty din pacate nu te putem ajuta . Nici aici nu a mai scris deloc si nu mai stim nimic de ea. Speram ca e bine si ca o sa reuseasca sa ne dea un semn cat mai curand.

Lui Rares i-a adus Mos Craciun, in avans, o maselutza noua fara absolut nici o problema. De fapt am descoperit-o din intamplare ieri, cand ne harjoneam si era cu gura ca la dentist .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vesti bune despre Eliana.
I-a facut in dimineata asta cerclajul si de abia se trezise din anestezia generala. Nu a simtit nimic caci a dormit. Acum era la blocul operator.
Maine or sa-i dea drumul acasa...uraaa!
A mai avut aseara ceva contractii dar a chemat repede o asistenta si i-a facut o injectie si le-a venit de hac. Dr i-a zis ca dc nu-i facea cerclajul nu rezista mai mult de 2-3 sapt si nastea. Acum i-a zis sa n-o prinda ca naste mai repede de 5-6 sapt.
Sper din tot sufletul sa fie bine si sa stea cat mai mult bebeii in burtica.

Pupici!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

roandre multumi mult pentru vestile bune! Ma bucur tare mult cintind ca e totul bine. Multi pupici Elianei si o asteptam cu drag acasa, sa ne spuna cum e de Craciun la ea in familie.

Vad ca sunteti foarte ocupate cu pregatirile si cu cumparaturile, asa ca in caz ca nu o sa mai aveti timp sa intrati pana de Craciun, va fac urarile de pe acum:

Sa aveti un Craciun super fericit alaturi de toti cei dragi voua, copii (si cei din burtici) sa va fie sanatosi si cuminti, mosul sa vina darnic si bogat, sa aveti parte numai de bucurii, iubire si fericire! Va imbratisez si va pup cu drag pe toate La multi ani!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor!

Levi,ma bucur ca te simti mai bine. Ai mare grija de tine si o sa vezi ca o sa fie totul bine!

De asemenea, ma bucur foarte mult auzind vestile bune despre Elyanne. Dumnezeu sa o ocroteasca , sa mai tina sarcina 6 saptamani!

Despre mine...aseara am ajuns iara la spital, cu contractii puternice la fiecare 3 minute. Mi-au luat sange, spunandu-mi sa ne pregatim pentru cezariana. Insa, dupa 3 ore de contractii puternice, colul nu se dilatase deloc, era deschis tot 1cm. Au monitorizat bebelusii, ei sunt foarte bine, am facut si eco.
Fetitele mele sunt niste grasunele: 2800g, respectiv 2700g.
Ma confrunt cu o alta problema. Sufar de intrahepatic cholestasis of pregnancy, o problema a ficatului. Sarurile din bila nu sunt eliminate, ci se acumuleaza in piele. Aproape tot corpul imi este acoperit cu punctulete rosii, acum s-au intins si formeaza o placa rosie si ma mananca de mor. Simt ca innebunesc de atata mancarime! De azi noapte am inceput sa iau medicamentele prescrise pentru bila, dar problema va disparea dupa ce voi naste. Cam atat despre mine.

Laura25, multumim pentru urari!
Si eu urez tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de gemeni si familiilor lor
CRACIUN FERICIT!
UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!

Va pup pe toate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Eliana,bravo! Abia asteptam sa te intorci.
Elenita,hai mai rezista putin ca nu mai e mult.Felicitari pt bebeii grasunei.Cum te descurci? Nu te doare spatele? Eu am avut azinoapte o criza de spate de nu mai stiam ce sa mai fac . Nu mi-a trecut cu nimic.Abia acum e mai bine.

Luminita30+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc un Craciun Fericit si un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi !!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, am revenit si eu cu vesti dupa cerclaj! Totul a decurs foarte bine! Mi-am vazut minunile la eco chiar inainte de procedura si eram asa fericita ca erau ok incat cerclajul nici macar nu a mai contat. Plus ca am avut anestezie generala si m-am trezit direct la reanimare! A fost super ok si de ieri sunt din nou acasa, cu interdictia de a ma ridica din pat! Dar in rest, nu avem alte probleme: nu contractii, nu dureri! Suntem norocosi pana acum! Burtica mea e destul de mare pentru cele 14 saptamani, iar uterul s-a ajuns deja la buric! De luat in greutate nu pre iau, ca nu prea am pofta de mancare, dar e bine ca astia mici sunt ok!

Ce ma bucur pentru Eliana! E super ca va ajunge acasa inainte de Sarbatori! Si sper sa reziste cel putin 6 saptamani!

Elenita, felicitari pentru grasunele! E super! Vor fi doua printese!

Levi, imi pare rau ca ai durerile astea! Sper sa fie mai bine si nu mai greu!

Laura, imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau mai devreme! Oricum iti multumesc din suflet pentru oferta! Si sper ca Mos Craciun sa-ti aduca camera video pe care o doresti! Ca si noi asteptam filmulete cu nazdravanii tai!

Tuturor mamicilor de gemeni, le doresc Sarbatori fericite, cu multa sanatate, noroc si numai bucurii! Si un An Nou incarcat de vesti bune, in care totul sa va mearga din plin, sa va vedeti comorile crescand liniste si fericite!

Mari 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-am intors... legata
Am venit acasa ieri pe la 3, dupa ceva peripetii cu o doctora prof. conf. (ce o fi fost) care am inteles ca mereu trebuie sa fie ea pe os, giga contra.... si nu vroia sa ma externeze ca ea e de garda etc. Dr. meu n-avea nici un sens sa vina pana la spital ca sa-mi faca externarea asa cum vroia madam... Asa ca am vrut sa plec cu semnatura, pe propria raspundere... dar nici asa nu a vrut... A spus ca pot pleca si ea ma trece fugita din spital... Asa ca oficial am fugit din spital...

Altfel... sunt bine pana acum... n-am voie sa am contractii deloc... Normal, stat in pat si tratamentul de rigoare... Iar la cele mai mici contractii la spital cu mine... pt. ca acum exista riscul sa se rupa colul de la contractii...
La mine, problema cea mare sunt contractiile, pt. ca daca nu mai avema puteam sta asa... cu colul deschis... fara cerclaj. Si acum, problema ramane aceiasi... contractiile...

10 saptamani am in plan sa rezist acasa sau la spital... nu par prea multe... sper ca o sa fie bine.

Va multumesc pt. gandurile bune si incurajari
Am citit in mare parte ce mai faceti, insa nu sunt in stare sa va raspund, desi as vrea...
Nu stiu daca intru zilnic la raport... sa vad cum imi va fi.

Craciun fericit!

Mergi la inceput